Archiv článků... prosinec 2012

14.02.2013 12:23

Rok 2012 v Ulici - opustily nás tři herecké legendy


 

V minulém článku jsme si připomněli všechna narozená miminka v letošním roce. Hercům z Ulice se narodilo opravdu hodně dětí. Bohužel v životě to chodí tak, že někdo se narodí, ale někdo také zemře. V letošním roce zasáhla fanoušky seriálu Ulice smutná zpráva rovnou třikrát. Opustili nás tři herci, kteří v Ulici účinkovali v prvních sezónách. Pojďme si je připomenout.

Dne 16. března 2012 obletěla Česko jedna smutná zpráva. Opustil nás "Černý baron" či "štamgasta z Hospody" herec Bronislav Poloczek. Snad každý si pamatuje jeho role, zazářil v desítkách filmů i na prknech, které znamenají svět. Zemřel ve věku 72 let, již delší dobu předtím byl nemocný. Bronislav Poloczek zářil v seriálu Ulice v jeho první sezóně, zahrál si zde Stanislava Nykla, teda manžela Vilmy Nyklové. Po asi půl roce se rozhodl ze seriálu odejít a jeho postava zemřela.
https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Mar2012/957399.jpg?7a82

V létě, konkrétně 23. července 2012 přišla další smutná zpráva. Zemřel herec Milan Riehs, známý ze seriálů Arabela, Vyprávěj či Ulice. Ne každý si ovšem na jeho seriálovou roli vzpomene, v Ulici si zahrál jen krátce, jeho postava hrobníka se ukázala jen v několika dílech v první sezóně. Milan Riehs zemřel ve věku 77 let.
https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/680x382/Jul2012/1169892.jpg?feff


Nejsmutnější odchod z tohoto světa přišel v září, kdy nás opustila herecká legenda a jeden z nejoblíbenějších českých herců pan Radoslav Brzobohatý. Zemřel nečekaně den před svými osmdesátými narozeninami dne 12. září 2012. Zpráva o jeho úmrtí okamžitě obletěla Českou republiku i některé další státy. Nejedno oko zůstalo v tento den suché. Radoslava Brzobohatého si diváci zamilovali v desítkách jeho filmových, seriálových i divadelncíh rolí. Mezi ně samozřejmě patřila i Ulice, kde v prvních třech sezónách hrál jednu z hlavních rolí Václava Krála.
https://fanclub-ulice.wbs.cz/brzobohaty.png


Na všechny tyto tři pány určitě nikdy nezapomeneme. A teď si můžeme jen přát, aby se v příštím roce rodilo více krásných a zdravých dětí, než aby odcházeli naši oblíbení herci do hereckého nebe.

Admin Kuba / 30.12. 2012 /
foto: vlastní fotoprezentace; internet




Rok 2012 v Ulici - narozená miminka uličníků



Rok 2012 se kvapem blíží ke svému závěru. Zbývá posledních pár dní než přivítáme nový rok, který snad bude šťastný i díky 13 na konci. Pojďme se ovšem společně ještě poohlédnout po zatím stále aktuálním roku 2012. Událo se v něm spoustu věcí, mezi nimi byly šťastné chvíle oblíbených herců, kteří letos přivedli na svět děťátko, někteří první, někteří už jich doma mají více.

Hned na začátku roku přivedla na svět svého prvorozeného syna herečka Zuzana Vejvodová (Libuška Nekonečná), šťastným tatínkem malého Jonáše je herec Pavel Nečas, kterého jsme mohli také poznat v Ulici jako barmanu Vráťu. Jonášek, který přišel na svět přes noc 20. ledna vážil při porodu 3,66 kilogramu a měřil 52 centrimetrů. Porod proběhl bez komplikací a maminka i s miminkem byli oba v pořádku.
https://img.ahaonline.cz/img/18/full/1165960-img-zuzana-vejvodova-jonas.jpg

V únoru se podařilo porod utajit herečce Lucii Benešové, kterou jsme mohli poznat v Ulici jako Lucii Volfovou. Herečka přivedla na svět dceru Lauru, holčičku si moc přála. Štěstím zářil i tatínek, herec Tomáš Matonoha, který se také proslavil seriálem Ulice, kde hrál Pepana Pavlicu. Laura není prvním dítětem herců. Na holčičku doma čekali už další tři děti a to šestiletý syn Štěpán, dvanáctiletá Sára, kterou mají herci v pěstounské péči a čtrnáctiletý syn Lucián, kterého má Lucie Benešová s předchozího vztahu s hercem Filipem Blažkem.
Šťastní rodiče s dcerkou Larou.


První dítě udělalo radost herečce Tereze Bebarové (z Ulice známá jako Světlana Nyklová), která 14. června ve 22 hodin přivedla na svět holčičku, dostala jméno Klaudie. Po porodu měla malá Klaudie 3,34 kilogramu a měřila 52 centimetrů. Když si hererečka spolu se svým partnerem Ivanem Kotmelem odvážili Klaudii z podolské nemocnice domů, tak oba zářili štěstím a není se čemu divit.

https://img.aktualne.centrum.cz/521/50/5215091-herecka-tereza-bebarova-odchazi-z-porodnice.jpg


A to není vše, v letošním roce "uličníci nepřivedli" na svět jen tři miminka. Z holčičky se v létě radovala také herečka Lucie Štěpánková, která v Ulici zářila jako kadeřnice Renata. Jen pro zajímavost, Lucie porod dokázala utajit skoro tři měsíce. V letošním roce se maminkou stala i Magdaléna Bianka Ištoková, kterou známe jako servírku Majdu z hospody U Henryho. Kromě našich uličnic měl důvod k radosti i jeden uličník a to herec Adrian Jastraban (Bedřich Liška), který se 20. srpna stal tatínkem malé Alice. My samozřejmě všem hercům moc gratulujeme a věříme, že i v příštím roce bude přát našim herců štěstí.

Admin Kuba / 29.12. 2012 /
foto: vlastní fotoprezentace; internet




Ulice pokračuje už 7. ledna 2013, co nás čeká?



Pro rok 2012 se s námi Ulice rozloučila, další díly nás čekají až v roce 2013, ale nemusíte se bát, pauza rozhodně nebude tak dlouhá, jako je tomu u jiných českých seriálů. Odpočinout si od Ulice budeme muset jen na jeden týden a na obrazovky TV Nova se náš oblíbený seriál vrátí opět v pondělí 7. ledna roku 2013 a to v tradičním čase, tedy v 18:30 a rozhodně se máme na co těšit. Jaké hlavní příběhy nás čekají v novém roce to si můžete přečíst kromě oficiálního webu Ulice i přímo tady u nás.

Liškovi
Ulice se s vámi rozloučila v letošním roce ve chvíli, kdy se Liškovi dozvěděli šokující novinu. Chtějí jim vzít Emu! Mohou se nějak proti tomu bránit? Jak Emu uchránit dalších otřesů? Čím vším si budou muset projít od chvíle, kdy jim do života vstoupí Emina biologická matka? U Liškových začne pořádně přituhovat hned v prvních novoročních dílech. A my pro vás chystáme také chat s Mirkem Toužimským, jenž se s mámou po letech opět setká.


Gábina a Hynek

Do Ulice se naplno vrací také Gábina se svou rodinkou – s partnerem Hynkem a nyní už tříletým synem Šimonem. Jak se všichni tři mají? Gábinu čeká další zkouškové období, psaní bakalářky i příprava na státnice. A k tomu všemu ještě péče o domácnost i malého Šímu. Jak to všechno zvládne? A jak jim to po třech letech s Hynkem klape?


Libuška

Už víte, že Libušku čeká v novém roce nová láska. Ovšem ani ona to nebude mít zcela jednoduché. Eliáš je stále ještě jejím manželem. A jak o Vánocích přiznal, na rodině mu pořád záleží. Jak nakonec jejich rozvod dopadne? A podaří se Libušce zvítězit nad závislostí na alkoholu? Motivací k tomu bude mít hned několik.


Monika a Lída

Láska se letos nevyhne ani Monice. Po dlouhé době se opět po uši zamiluje. Otázka je, jestli tentokrát už konečně do toho pravého. Její nejbližší by jí to moc přáli, ovšem Monika jim vyrazí dech svým přiznáním. Její sestra Lída už má trable s láskou vyřešené. Další však již klepou na dveře. Porod. Jak to Lída s manželem zvládnou? A jak Farští?


Jarda a Lenka

Na podzim Jarda požádal Lenku o ruku. A hned na začátku roku se u nich začne o svatbě mluvit. Budou velké přípravy korunovány zvoněním svatebních zvonů? V současné chvíli o tom nikdo nepochybuje. Jenže i jejich vztah čeká další velká zkouška.


Lumír

Lumír si to s ženskými nyní užívá. S Růžou a matkou bydlel několik týdnů a věřte, že by si to nerad zopakoval. Ovšem matka mu bude zasahovat do života i nadále. Podle ní má Lumír nejvyšší čas najít si náhradu za Světlanu a založit rodinu. A když se k tomu Lumír stále nebude mít sám, přiloží ruku k dílu ona.


Jirka

Štědrý večer sice Hložánkovi nakonec strávili pohromadě, ale Jirka se domů vrátit nehodlá. O azyl u profesorky Hejlové do konce roku přijde, nový bude hledat. Dokonce bude mít políčeno na vlastní bydlení. Jenže to se mu nečekaně zkomplikuje.

Libor
Liborovi se o Vánocích splnilo velké přání. U vánočního stromku se sešel s oběma svými syny. Vánoční pohoda u něj však dlouho nevydrží. Oba dva synové mu dají pořádně zabrat. Miki to zvládne sám, místo Adama se Liborovi o krušné chvíle postarají Karolína s Igorem. Naštěstí ani on nezůstane na vše sám.

Vlastimil
Klára s Adrianou se Vlastimilovi postarají o další pořádná překvapení. Přesto na ně nedá dopustit. Je to jeho rodina. Otevře mu konečně někdo oči? Co všechno by se muselo stát, aby zjistil, že jeho holky mají do svatoušků opravdu hodně daleko? A vážně je všechno tak černobílé, jak se nyní zdá?

Admirál a Kristýna
Byl to jen úlet, nebo je mezi Kristýnou a Admirálem přeci jen něco víc? Překvapivý trojúhelník se bude řešit hned na začátku roku. Jednoduché to nebude mít ani Bětka, ani Admirál, ani Kristýna, ani Matěj.


A pozor! Pokud jste nestihli sledovat tento týden "vánoční" Ulici, tak máte šanci příští týden a to od 2. ledna 2013, kdy v ranních hodinách bude TV Nova reprízovat všechny díly z tohoto týdne, tady máte rozpis.

středa 2.1. 2013 - 8:55 - repríza epizody č. 2310 (premiéra 21.12. 2012)
čtvrtek 3.1. 2013 - 8:55 - repríza epizody č. 2311 (premiéra 24.12. 2012)
pátek 4.1. 2013 - 8:55 - repríza epizody č. 2312 (premiéra 25.12. 2012)
pátek 4.1. 2013 - 9:40 - repríza epizody č. 2313 (premiéra 26.12. 2012)
pondělí 7.1. 2013 - 8:55 - repríza epizody č. 2314 (premiéra 27.12. 2012)
pondělí 7.1. 2013 - 9:45 - repríza epizody č. 2315 (premiéra 28.12. 2012)


Admin Kuba / 28.12. 2012 /
foto: Archiv TV Nova




Včerejší Ulice nejsledovanějším pořadem dne

https://fanclub-ulice.wbs.cz/ulice-logo_serialu.jpg



Vánoce přejí televizím, vysílají se pohádky, které patří k nejsledovanějším pořadům. Vždyť jenom nová česká pohádka vysílaná na Štědrý den přinesla České televizi dva a půl miliónů diváků. Dařilo se i dalším pohádkám jak na Štědrý den, tak na první a druhý svátek. A to nejen pohádkám vysílané na ČT, ale i na TV Nova a právě tam se dařilo nejen pohádkám, ale i seriálu. Řeč je samozřejmě o seriálu Ulice, který jako jediný současný seriál měl své místo v programu i během svátků.

Na Štědrý den i na oba svátky se Ulice držela kolem miliónu diváků, velký zvrat přišel včera, kdy se dívalo opravdu velý počet lidí a Ulice se tak stala nejsledovanějším, nezpravodajským pořadem dne. Byla dokonce více sledovaná než klasická pohádka Princ a Večernice či Micimutr, které se vysílali v hlavním vysílacím čase od 20 hodin.

Na Ulici se včera, tedy ve čtvrtek 27. prosince dívalo 1 202 000 diváků, což v procentech bylo 34,62%, to vše v cílové skupině dospělých diváků od 15ti let. U mladších diváků (15-54 let) si Ulice vedla ještě o trochu lépe, její podíl byl rovných 35%. Jde tedy vidět, že Ulice má stále své věrné diváky, kteří si svůj oblíbený seriál najdou, i když je třeba svátek. My samozřejmě Ulici moc gratulujeme.


Admin Kuba / 28.12. 2012 /
foto: Archiv TV Nova




Štědrý den je za dveřmi, jako dárek bude Ulice



Vánoce se vším všudy jsou konečně tady. Snad jen možná ten sníh nám nepřeje, protože meterologové předpovídají velké oteplení a tak po sněhu nebude ani pamatka. Zítřejší Štědrý den tak bude opět bez sněhu a ten uvidíme jen v oblíbené Popelce a dalších pohádkách. Sníh uvidíme i v seriálu Ulice, který jako jediný český seriál bude vysílán i přímo na Štědrý den, ale to už určitě všichni moc dobře víte.

Čeká nás rozhodně jeden z nejkrásnějších dílů Ulice, uvidíme krásnou vánoční atmosféru, všechny hlavní rodiny se sejdou u vánočního stromečku, aby si rozdali dárky. Čeká nás i jedno velké smíření a nečekané zklamání, protože Vánoce dokážou vzbudit ve člověku úplně jinou povahu než kterou daný člověk ve skutečnosti má.

A jako oříšek k tomu všemu vystoupí přímo na Ulici dětský pěvecký sbor z dětského domova z Ústí nad Labem, který zazpívá jednu z tradičních, českých koled. Tak si určitě nenechte zítřejší díl ujít, uvidiíte ho mimořádně už o hodinu dříve než bývá zvykem, Ulice se bude vysílat už o půl šesté, hned po skončení krátkých Televizních novin.

Admin Kuba / 23.12. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





Splněný sen v Ulici: Fanoušci se potkali se Simonou

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images//750x750/Dec2012/1425510.jpg?d41d



TV Nova, respektive přímo štáb seriálu Ulice splnil sen hned několika svým divákům. Ulice si svých fanoušků velmi váží a proto splnila sen rovnou pěti fanouškům. Ti si přáli potkat se s herečkou Pavlou Tomicovou, alias seriálovou kadeřnicí Simonou. Pro některé setkání se svou oblíbenkyní nebylo první, některým se splnil velkým sen, i když se už vícekrát snažili setkat se s oblíbenou herečkou, nikdy to nevyšlo, až teď před Vánocemi se setkání uskutečnilo.

Velcí fanoušci seriálové Simony se na setkání připravili a nepřišli s prázdnou, donesli dárečky a z nich měla pochopitelně herečka velkou radost. Štěstím tedy nezářili jen fanoušci, ale i samotná Pavla Tomicová, která ze setkání byla velmi dojatá. Ona sama pak svým fanouškům také předala dárky a to nejen fotky s věnovaním, ale i dárky s motivem seriálu Ulice. Ovšem největším dárkem pro všechny samozřejmě bylo především samotné setkání.

Splnil se tedy sen a to je hlavní, Ulice by pro svoje fanoušky udělala opravdu cokoliv. Jak samotné setkání probíhalo jste mohli vidět v dnešním vydání Volejte Novu, pokud jste se nedívali, tak celá reportáž je i na oficiálním webu Ulice.

Podívejte se...
Plníme sny! Fanynky se setkaly se svoji oblíbenkyní Pavlou + videoreportáž a fotky

Admin Kuba / 15.12. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





Štědrý den v Ulici mají tvůrci už v říjnu



Natočit jeden díl seriálu Ulice není jednoduchá záležitost, vše se musí připravovat několik měsíců dopředu. O díle, který se vysílá na Štědrý den to platí dvojnásob, přípravy zde jsou více složitější. To především z toho důvodu, že na natáčení je potřeba i umělý sníh. Scénáristé vánoční díly připravují už v květnu, samotné natáčení pak probíhá v říjnu a tvůrci tak mají Vánoce o dva měsíce dříve, to potvrzuje i producentka seriálu.



„V dekoracích se nám objevují vánoční stromky, výzdoba, cukroví a štáb začíná zvolna podléhat panice, že doma ještě nemá napečeno. Abychom umocnili vánoční atmosféru, používáme i umělý sníh. Při natáčení pak máme všichni pocit, že je cca o 5 stupňů méně,“ říká Monika Hasmanová.

 
Umělý sníh není levná záležitost, ale pokud chcete umocnit kouzlo Vánoc a natáčíte v říjnu, kdy opravdu po sněhu ještě není ani pamatka, tak jiná možnost není, než si umělý sníh objednat. Na plac se tak dostávají odborníci, kteří připravují umělý, pěnový sníh. "Kromě vloček z pěny existuje i papírový sníh, který se používá ve filmovém průmyslu po celém světě a je to velmi realistický materiál," prozrazuje Pavel Sáfner odborník na speciální efekty, který byl přítomen i u jednoho dřívějšího natáčení Ulice, na který byl potřeba sníh. A jak přesně pak samotný sníh "padá z nebe"?  "Vločky se sypou z malé krabice, v níž je ukrytý jakýsi větrák, a velikost vloček lze řídit podle toho, jak přidáváte nebo ubíráte průtok pěnového roztoku. Nejvýkonnější stroj spotřebuje půl litru roztoku za minutu," dodává odborník Sáfner.

https://nd05.jxs.cz/399/014/0687984cc6_82262178_u.jpg?1324912803


Jak vidíte není to příliš jednoduché. Ale tvůrci Ulice udělají vše proto, abychom si my diváci sledování našeho oblíbeného seriálu užili. Vše tak musí být naprosto dokonalé a promyšlené do posledního detailu. Pokud tedy chcete vidět, jak to bude vypadat v Ulici na Štědrý den, tak si určitě zapněte TV Nova v pondělí 24.12. mimořádně už o půl šesté večer.

Admin Kuba / 15.12. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





Kupte si hrníček, ručník či frisbee Ulice



Tento týden se roztrhl pytel s tipy nejen na vánoční dárky. V pondělí vyšla krásná kniha věnovaná celá seriálu Ulice, včera své tipy na dárky prozradily herečky z Ulice a dnes pro vás máme několik dalších tipů, které si můžete zakoupit v novém eshopu, který před časem zavedla TV Nova a najdete v něm výrobky spjaté právě s touto televizí. Nesmí tak chybět i zboží s motivem seriálu Ulice a je z čeho vybírat.

Objednat si v tuto chvíli můžete několik dárečků. Všechny samozřejmě v různé cenové nabídce. Koupit si můžete třeba dřevěnou masážní pomůcku za 149 Kč, v nabídce je i hračka pro vaše mazlíčky a to frisbee pro psy za pouhých 99 Kč. Určitě by vás potěšilo, když se po koupeli osušíte do krásné froté osušky za 329 Kč. Ke koupi v nováckém eshopu i nový charitativní kalendář "Aby život nebyl pes", za který zaplatíte 399 Kč a zároveň pomůžete dobré věci. Příjemně se vám určitě bude pít třeba čaj s hrníčků a to jak skleněného nebo keramického, každý stojí 119 Kč. A v nabídce je i termohrnek za 199 Kč. Vše je samozřejmě s logem seriálu Ulice.

Nabídka zboží bude doplňována, takže určitě sledujte nový eshop TV nova, aby vám nic neuniklo. Zakoupit si můžete i jiné zboží s motivem ostatních pořadů TV Nova, největší nabídku má zboží s motivem seriálu Gymplu. Celý eshop najdete na adrese voopy.cz a pokud vás zajímá pouze podstránka věnovaná seriálu Ulice, tak tu najdete přímo zde.



Admin Kuba / 12.12. 2012 /
foto: vlastní prezentace; Archiv TV Nova





Štědrý den v Ulici bude v duchu ladovských Vánoc



Po loňské odmlce uvidíme letos Ulici i přímo na Štědrý den a pak na oba dva vánoční svátky, ovšem to už určitě všichni moc dobře víte. Už v listopadu jsme vám i naznačili jaké Vánoce budou obyvatelé Ulice mít. Už tedy víme, že přesně na Štědrý den se v celé Ulici vypne elektřina a prožijeme tak krásný Štědrý den, které se ponese v duchu těch pravých ladovských Vánoc. Ale co kromě toho ještě víme o štědrovečerní Ulici?

Už delší dobu víme, že Eliáš chce trávit Štědrý den se svým synem Boriskem a to se také stane, Boris se tak po více jak půl roce opět shledá se svým otcem. Jako Vánoční duch, který pomáhá i na Štědrý den se ukáže Miriam Hejlová, která dopomůže k tomu, aby si dva lidé k sobě opět našli cestu. A Max zařídí pro svou milovanou Zuzanu nejkrásnější a nejromantičtější den jejího života. Čekají nás velká smíření, nečekaná setkání i nádherné lidské radosti, vše se ponese v duchu ladovských tradic, protože přímo na Štědrý den v Ulici vypadne elektřina.

A co k tomu, že se Ulice bude letos opět vysílat i na Štědrý den říká její kreativní producent? „Jsme přesvědčeni, že Ulice patří k pohodě vánočních podvečerů strávených u televize a chceme s ní divákům dopřát co nejpříjemnější zážitky,“ říká Matěj Podzimek. Pokud vás zajímá jak se takový Štědrý den v Ulici natáčí, tak si určitě přečtěte i jeden z našich následujících článků.

Admin Kuba / 12.12. 2012 /
foto: Archiv TV Nova




Co nadělit pod stromeček? Uličníci vám poradí



Už za necelé dva týdny je tady Štědrý den, tedy ten nejkrásnější den v roce. Usedneme ke slavnostnímu stolu a po té si rozdáme dárečky. Jak jste na tom? Už máte všechno nakoupeno, nebo pravidelně lítáte po obchodech až 23. prosince? Pro ty, kteří ještě nemají všechny dárky, tak vám inspirací může být nová kniha věnovaná seriálu Ulice, která vyšla teprve v pondělí 10.12.. A pokud vám tato inspirace nestačí, tak možná vám poradí dvě populární herečky ze seriálu Ulice.


Mladá herečka Patricie Solaříková, kterou známe už osmým rokem jako Terezu Jordánovou dává tradičně každý rok jeden osobní dárek. "Už tradičně dávám mamince a babičce kalendáře, které nechávám udělat z různých rodinných fotek. Ty udělají totiž vždycky největší radost. Myslím, že právě podobné osobní dárky mají svůj význam a pro obdarovaného něco znamenají." prozrazuje sympatická herečka.

To neméně populární herečka Ilona Svobodová rozdává na Vánoce menší věci, které ovšem také udělají radost, nebo snad ne? "Moje rodina je posedlá knihami. Jen se občas stane, že některé máme několikrát. Během let už jsme došli k tomu, že si dáváme pod stromeček jen menší věci. Stejně si každý přes rok koupí, co potřebuje, tak proč zahrnovat lidi nepotřebnými věcmi, jen proto, že se to má." prozrazuje Ilona Svobodová.

Z této inspirace můžete spojit příjemné s užitečným. Patricie Solaříková doporučuje kalendář s rodinnými fotky, pokud se vám tento typ nelíbí, tak si můžete zakoupit kalendář, jehož patronkou je Patricie a zároveň tím podpoříte dobrou věc. Vybrané peníze jdou totiž na pejsky a ti se zrovna před Vánocemi určitě "potěší". Ilona Svobodová pak doporučuje knihy a to můžete zakoupit třeba již zmiňovanou novou "uliční" knihu. Tak věřím, že vám třeba tyto inspirace trochu pomohli.

Admin Kuba / 11.12. 2012 /
foto: Archiv TV Nova




Vánoční pauza Ulice bude i letos, ale jen týden

https://fanclub-ulice.wbs.cz/ulice-logo_serialu.jpg



Seriál Ulice byl vždy origiální v tom, že se vysílal celých deset měsíců tedy od září do června bez jediné pauzy. Poslední dva roky tomu tak ovšem není a vždy během Vánoc si Ulice dává dva týdny pauzu. Diváky to samozřejmě nikdy moc nepotěší, protože vánoční díly byly vždy ty nejlepší. Letos svitla velká naděje, že pauze nebude už v době, kdy kreativní producent Matěj Podzimek oznámil, že Ulice letos bude i na Štědrý den. Před pár týdny pak bylo potvrzeno, že Ulice bude celý "vánoční týden" tedy i na všechny svátky.

Už to tedy vypadalo tak, že letos žádná pauza nebude. Ovšem není tomu tak a také letos budeme muset bez Ulice několik dní vydržet. Na štěstí letos je pauza krátká, nebude dva týdny jako před rokem, ale pouze jeden týden a to v týdnu od Silvestra, tedy od 31.12. roku 2012 do 4.1. 2013. Vydržet bez Ulice tak budeme muset jen pět dílů, na obrazovky TV Nova se náš oblíbený seriál vrátí hned v pondělí 7.1. 2013.

Pro ty, kteří nebudou moc sledovat Ulici během Vánoc (od 24.12. do 28.12.), třeba z důvodů rodinných sešlostí a návštěv je tu dobrá zpráva. Během prvního lednového týdne, kdy večerní Ulice nebude se můžete těšit na ranní reprízy epizod, které budou v premiéře odvysílány právě během Vánoc.


Admin Kuba / 9.12. 2012 /
foto: Archiv TV Nova




Ulice patří mezi nejvyhledávanější pořady na internetu



O tom, že seriál Ulice je u diváků velmi oblíbený svědčí i průzkum, který zveřejnil nejpopulárnější vyhledávač na světě Google. Ten totiž pravidelně každý rok zveřejňuje seznam co je v daném roce na googlu nejvyhledávanější. Leto neudělal výjimku a opět zveřejnil i televizní pořady, které nejčastěji návštěvníci internetu vyhledávají. Seriál Ulice patří do desítky nejvyhledávanějších pořadů za letošní rok.

Konkrétně pak skončil na krásném šestém místě. První místo obsadil pořad Hotel Paradise, druhé Prostřeno, třestí Partička, čtvrté Hlas Česko Slovenska a páté místo seriál Vyprávěj. Ulice se tak drží na pěkném místě, když budeme počítat jen seriály, tak tady patří Ulici druhé místo, hned po Vyprávěj. Až za Ulici pak skončili pořady Show Jana Krause (sedmé místo), Kluci v akci (osmé místo), Farmář hledá ženu (deváté místo) a Ano, šéfe! (desáté místo).

My jsme samozřejmě moc rádi a jen pro zajímavost. Přes google vyhledává spousta návštěvníků i náš web. Na prvním místě mezi vyhledávači, přes který se návštěvníci k nám dostávají patří seznam.cz, ale v těsném závěsu je pak google.cz, ovšem na třetím místě je google.com, takže kdybychom tyto dvě domény spojili, tak celkově přes Google k nám chodí nejvíce lidí. A ještě malá zajímavost na závěr, na čtvrtém místě mezi vyhledávači u nás je google.sk, takže zdravíme návštěvníky i na Slovensko. :))

Admin Kuba / 6.12. 2012 /
foto: internet





Nevíte co si přát na Vánoce? Co takhle knihu o Ulici

Volejte Novu - Příběhy ULice



Skvělá zpráva pro všechny velké fanoušky o seriálu Ulice. Nestačí vám, když se každý všední den v podvečer díváte na svůj oblíbený seriál? Nestačí vám sledovat všechny novinky o seriálu na oficiálním webu Ulice, na facebooku či na našem webu? Pokud vám toto opravdu všechno nestačí, tak máme pro vás jednu skvělou zprávu. Od teď můžete mít "Ulici" na i na svým nočním stolu v knižní podobě, vychází kniha: "Ulice - Průvodce seriálem".

Knihu, kterou vydává nakladatelství BRÁNA napsala Alena Šloufová a určitě tato kniha potěší právě před Vánocemi. Je to totiž skvělý dárek pro vaše nejbližší. Kniha mapuje osudy hlavních postav, setkáte se zde s hlavními herci, díky kterým se dozvíte, jak oni sami vidí své postava. Dozvíte se také spoustu zajímavostí ze zákulisí a podívat se můžete na spoustu zajímavých fotek. Tak pokud váháte co někomu koupit pod stromeček nebo co si přát, tak toto je určitě vynikající tip. A co o knize říká sama autorka?

Někdy člověk proletí životem tryskem, někdy jen tak škobrtá. Když jsem psala tuto knihu, poznala jsem obojí. Tryskem jsem letěla mnoha díly a poznávala osudy hrdinů seriálu ULICE. Ale taky škobrtala, protože bylo těžké rozhodovat, co do knihy dát, co přeskočit, čím se vůbec nezabývat. Opravdu bylo z čeho vybírat, protože tento seriál je skutečně o nás. Každý máme své příběhy, v nich se také chceme k něčemu vracet, jiné raději zapomenout. A zrovna tak to mají naši přátelé z ULICE. Jednotlivé postavy už důvěrně známe. Mohou nás naučit, jak důležité je umět rozeznat šance, které dostáváme. A když máme zrovna pocit, že jsme jich už hodně promarnili a moc jich nezbývá, stačí se jen rozkoukat a na jeviště života vklouznout jinudy. Kudy? Možná nám to někdo z ULICE napoví. V životě jde i o to, abychom poznali, že ne vždy musíme mít jen vítěze a poražené. Daleko důležitější je - udržet ve hře každého. Jedno je jisté. Tvůrci seriálu ULICE to umějí. Už osm let nás udržují v napětí, občas se dojmeme, jindy rozesmějeme, někdy třeba i naštveme. Ale o tomhle všem je přece život. Být dobrý v čemkoliv je dobré. Seriál ULICE na NOVĚ dobrý je. A tak se nadále můžeme těšit na Hejlovy, Seidlovy, Liškovy, Nyklovy, Farské i Nekonečné, Matěje s Bětkou i Admirála, na Vlastimila Peška s Amálií a další oblíbené postavy, prostě na všechny, kteří nás provázejí svými příběhy. A my se v nich poznáváme.

Prozrazuje autorka knihy Alena Šloufová. Knihu si budete moc zakoupit snad ve všech knihkupectví nebo si jí objednat na internetu, kniha by měla vyjít ještě v tomto týdnu, takže určitě sledujte i všechny naše novinky, kde se vše dozvíte.

Knihu si můžete objednat už teď v některých online knihkupectví.




Admin Kuba / 3.12. 2012 /
foto: Archiv TV Nova; nakladatelství Brána

Zpět