Archiv článků... únor 2011

29.03.2011 18:08

TýTý 2010: Proč hlasovat pro Pavlu Tomicovou?

Televizní anketa TýTý letos slaví dvacáté narozeniny, ano je to tak, letos se již podvacáté budou rozdávat zakřivaná zrcátka a věříme, že některé zrcátko si odnese i zástupce Ulice. Pro celou Ulici, ale i pro její herce a herečky můžete hlasovat ještě celý týden, takže času je ještě hodně, jakými způsoby hlasovat už od nás víte, pokud jste ještě nehlasovali, tak určitě aspoň jeden hlas pošlete, každý hlas totiž může rozhodnout.

A pokud pořád přemýšlíte komu poslat hlas, tak vám poradím. Co takhle pro herečku Pavlu Tomicovou? Jejiž humor má rád snad každý a v Ulici přímo exceluje. Její Simona je prostě živol, oblíbili si statisíce diváků u televize a není se tedy čemu divit, že TV Nova se snaží Simonu ukazovat i jinde než v Ulici. Svůj humor dokázala předvíst na loňském předávání cen Anno 2009, její výstup byl na Anno jeden z nejlepších a smáli se všichni. Na podzim Pavla Tomicová i svojí Simonou začali hubnout a velmi se jim dařilo.

Vedení TV Nova se Simona také líbí, proto jí dali na starosti celý Silvestr 2010 a Simona se tak stala hostitelkou velkého Mejdanu roku z obýváku a dařilo se jí velmi dobře. Přesvědčit se o tom můžete sami v našem speciálu, kde se můžete podívat na všechna videa, více zde. A pokud si chcete připomenout její výstup na Anno, tak zde si můžete poslechnout záznam. A to není vše, zde se zase můžete podívat na Simonin výstup v SuperStar, kam přišla ukázat svůj pěvecký talent.
Věřím tedy, že podpoříte skvělou herečku Pavlu Tomicovou alias seriálovou Simonu, kterou TV Nova vyslala do ankety TýTý nejen za seriál Ulice, ale i za zmiňovaný Silvestr. Jak hlasovat najdete v našem speciálu TýTý 2010, nezapomeňte podpořit i samotnou Ulici a další herce jako je Hana Maciuchová nebo Rudolf Hrušinský.

Admin Kuba / 27.2. 2011 /



Ulice na Nova Cinema už rok, nyní v novém čase

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Nov2008//439286.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Druhý kanál TV Nova Nova Cinema již rok vysílá reprízy seriálu Ulice (na Nova Cinema je Ulice označena jako premiéra, protože na tomto kanálu se jedná o premiérové díly). Poprvé se na tomto kanálu první díl objevil 1. března 2010 odpoledne kolem čtvrté hodiny, přesně po roce se mění vysílací čas a už od úterý 1. března 2011 si diváci Ulice na Nova Cinema budou muset zvyknout na nový vysílací čas.

Prohodí se totiž Ulice s telenovelou Tisíc a jedna noc. Do dnešního dne jsme Ulici na Nova Cinema mohli vidět v cca 16 hodin a Tisíc a jedna noc v poledne, teď se to prohodí a od úterý bude Ulice vždy kolem poledne a vysílat se bude vždy od úterý do pátku (nyní od pondělí do čtvrtka). Vedení Novy se domnívá, že tato změna se bude zamlouvat více divákům, už si to také ověřila, před několika týdny Ulici nasadila na dopoledne a pravděpodobně tento tah vyšel.

Nova Cinema zatím stále vysílá epizody z první sezóny Ulice, už brzy tyto díly ale skončí a navázat by na ně měli epizody z druhé sezóny. Jaká epizoda, kdy přesně se vysílá a co v ní můžete vidět se dozvíte v naší rubrice Retro díly, kde najdte obsahy epizod vysílané na Nova Cinema. Premiérové díly pak stále můžete sledovat na TV Nova vždy v 18:30.

Admin Kuba / 24.2. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

 



TýTý 2010: Proč hlasovat pro Rudolfa Hrušinského?

Pokud bedlivě sledujete náš web, tak už moc dobře víte pro koho a jak hlasovat v televizní anketě TýTý 2010. V minulých článcích jsem vám trochu přiblížil proč hlasovat pro seriál Ulice a také pro herečku Hanu Maciuchovou, teď si trochu přiblížíme jednoho skvělého herce a to Rudolfa Hrušinského, když pro něj (a nejen pro něj) budete hlasovat tak můžete vyhrát i zajímavé ceny, takže hlasovat se vyplatí.

A proč nehlasovat třeba pro Rudolfa Hrušinského? Kterého můžete nominovat v kategorii Herec roku a pan Hrušinský by si vítězství určitě zasloužil a letos by si šel už pro třetí cenu a stal by se tak potřetí nejoblíbenějším hercem, který už šest let hraje v seriálu Ulice a svou roli Vlastimila Peška zvládá skvěle, perfektně se doplňoval s Miriam Hejlovou a i po jejím odchodu se dokázal vzpamatovat a stále v Ulici září.

Snad každý má rád hlášky pana Peška, u kterého snad každá věta, kterou pronese stojí za to. Rudolf Hrušinský patří už řadu let mezi nejlepší herce u nás, za sebou má desítky skvělých filmových rolí a v loňském roce si zahrál v novém českém filmu Tacho, tento film je pro něj zatím poslední a věřím, že ne poslední. Vlastimil Pešek v naší podzimní soutěži NEJ Ulice se stal třetím nejoblíbenějším mužem seriálu Ulice.

Určitě tedy nezapomeňte v hlasování v anketě TýTý 2010 na Rudolfa Hrušinského, tedy seriálového pana Peška, podrobné informace o hlasování najdete v naší rubrice TýTý nebo na internetové stránce www.tyty.cz, kde můžete zdarma poslat hlas, hlasovat můžete i pro ostatní herce a herečky a také pro samotný seriál Ulice.

Admin Kuba / 24.2. 2011 /



Pavlu Křížovi se daří, bude hrát v dalším seriálu

Obrázek “https://media.super.cz/463/174630-600x450-7rdmj.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pavel Kříž, který se proslavil především rolí Štěpána Šafránka v pěti filmech o Básnících a také díky seriálu Ulice, kde několik let hrál Petra Boháče má opravdu velmi dobré období. Na podzim účinkoval v taneční soutěži StarDance, kterou nakonec vyhrál a stál se tak králem tanečního parketu 2010. Vítězství v soutěži mu zajistili i další nabídky, už od nového roku zkouší novou divadelní roli, kde bude hrát shodou okolností učitela tance.

Do Divadla Ungelt se můžete jít na Pavla Kříže podívat už na začátku března, kdy se hra Šest tanečních hodin v šesti týdnech bude hrát a už v březnu se herec objeví i v dalším seriálu. Po seriálech Ulice, kterou natáčel pro TV Nova a seriálu Odsouzení kterou natáčel pro TV Barrandov a TV Joj se nyní objeví v TV Prima, kde získal hlavní roli v novém českém seriálu Aféry, zde bude Pavel Kříž hrát úspěšného rozvodového právníka.

Postava Dana Majera v novém seriálu Aféry bude v každém díle řešit jeden rozvod, každý díl bude uzavřený, takže to není seriál na pokračování. Zajímavostí je, že příběhy v seriálu jsou skutečné, český seriál Aféry se natáčel podle slovenské předlohy stejnojmenného seriálu TV Joj. Na obrazovkách TV Prima budeme moc Pavla Kříže sledovat každý pátek ve 20 hodin a to už od 18.března  2011.

Admin Kuba / 24.2. 2011 /
foto: super.cz

 



TýTý 2010: Proč hlasovat pro Hanu Maciuchovou?

Věřím, že pokud jste ještě žádný hlas v televizní anketě TýTý 2010 neposlali tak ho pošlete teď. Není na tom vůbec nic těžkého a nebude vás to stát ani korunu pokud se rozhodnete hlasovat pomocí internetu, dokonce pokud budete mít štěstí při losování, tak můžete vyhrát i nějaké ceny, třeba krásné auto nebo LCD televizor a to se pak určitě vyplatí hlasovat a poslat hlas třeba Ulici nebo hercům či herečkám z tohoto seriálu.

Obrázek “https://www.september.cz/upload.cs/6/6d7a1ec4_s_0_zena_vlci_mak1.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Svůj hlas můžete dát i Haně Maciuchovové, která v seriálu Ulice hraje Miriam Hejlovou. Paní Maciuchová má zatím stále zaslouženou dovolenou, v loňském roce se rozhodla, že na čas Ulici opustí a bude se věnovat převážně divadlu, ovšem už brzy opět začne natáčet a tak se na ní za pár týdnů můžeme těšit na obrazovkách. Hana Maciuchová patří už několik let mezi nejoblíbenější české herečky a letošní vítězství v TýTý v kategorii herečka roku by pro ní bylo už čtvrté.

Hana Maciuchová není jen nejoblíbenější herečkou pro diváky, ale i pro našeho pana prezidenta Václava Klause, který jí loni v říjnu ocenil vyznamenáním a není moc hereček, které podobně ocenění z rukou prezidenta získali. Herečka loni opustila Ulice především kvůli divadelní hře Žena vlčí mák, kde paní Maciuchová přímo exceluje a kritici o jejím hereckém výkonu hovoří jako o naprostém hereckém koncertu této herečky.

Tak určitě i vy podpořte herečku Hana Maciuchovou v anketě TýTý 2010, jak hlasovat se dozvíte v sekci TýTý 2010, tvar sms najdete také v obrázku pod nadpisem, hlasovat můžete i na www.tyty.cz a nezapomeňte při posílání hlasů i na samotný seriál Ulice a na ostatní herce a herečky.

Admin Kuba / 23.2. 2011 /


TýTý 2010: Proč poslat hlas seriálu Ulice?

Hlasování v televizní anketě TýTý 2010 je v plném proudu. Pokud jste ještě neposlali žádný hlas, tak času máte ještě dost, hlasování skončí až 6. března 2011. Jak hlasovat už od nás moc dobře víte, buď pomocí korespondenčních lístků, SMS zpráv (zde můžete poslat až 30 sms-hlasů) a pomocí internetu. Samozřejmě my podporujeme seriál Ulice a její herce a herečky a v tomto článku si tak trochu shrneme proč poslat hlas právě Ulici.

Seriál Ulice je nejdéle vysílaní seriál v historii Českých televizí, žádný jiný český seriál nevydržel na obrazovkách tak dlouho jako je Ulice. I po šesti letech vysílání si stále drží své pravidelné diváky, dokonce v mnoha dílech je Ulice ještě více sledovaná než na jejím startu v roce 2005. Ulice má velkou popularitu, i když není nejsledovanější seriál v zemi, tak u diváků patří mezi velmi oblíbené. Námět seriálu Ulice chtějí použít na Slovensku a v Bulharsku, kde by se měla vysílat obdoba české Ulice.

Když už zmiňujeme TýTý, tak ze všech seriálů v České republice co se vysílají nebo už skončili získala Ulice celkově nejvíce zrcadel TýTý, seriálu Ulice a jejím hercům patří celkem šest zrcadel TýTý + jedna cena jako absolutní vítěz TýTý 2007 (Hana Maciuchová). Ulice má velmi dobré herecké obsazení (Hrušinský, Maciuchová, Nový, Navrátil, Brodská, Obermaierová, Hadrbolcová, Tomicová a spousta dalších).

Je tedy tolik důvodů proč dát hlas v anketě TýTý 2010 právě seriálu Ulice a věřím, že těch důvodů bychom našli ještě víc. Nezapomeňte také na herce a herečky ze seriálu, které můžete také podpořit.

Admin Kuba / 21.2. 2011 /



Petr Peterka, nová postava už zítra v Ulici

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///440x248/Feb2011//724027.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Na scénu přichází další nová postava, která se v nekonečném seriálu Ulice bude objevovat už od zítřejší epizody, chcete-li tedy od středy 16.února 2011. Nová postava doplní tým "mladých" tedy Vojtu, Terezu a další. Jméno je Petr Peterka, který je odborným asistentem výtvarné výchovy z katedry Pedagogické fakulty a jeho děj se bude točit především kolem Vojty Kalicha a Terezy Jordánové, která si získá sympatie Petra.

Ovšem vzájemné sympatie budou na obou stranách. Tereza se třicátník Petr bude také velmi líbit, Petr se totiž věnuje činnosti pro charity a se svými nápady dokáže strhnout celé své okolí, není tedy divu, že do jeho ateliéry, kde fotí a maluje čas od času přijde nějaká dámská návštěva. Ale komu do noty moc Petr nepadne bude Vojta, který bude na Petra žárlit a rozjede se tak další nová téma a zjistíme, že i mezi Terezou a Vojtou to není tak ideální, jak se zdá.

A kdo si Petra Peterku zahraje? Bude to mladý herec Jan Plouhar, kterého televizní diváci můžou znát například ze seriálu Kriminálka Anděl nebo ze seriálu Rodinná pouzta (později Velmi křehké vztahy), tento seriál ho asi nejvíc proslavil stejně jako třeba Filipa Rajmonta (Otík Puklický). Jan Plouhar má vystudovanou Janáčkovu konzervatoř v Ostraně, působil v divadlech v Olomouci, v Ostravě nebo v pražském Divadle Rokoko. Nyní hraje v Činehorením studiu v Ústí nad labem.


Admin Kuba / 15.2. 2011 /
foto: Archiv TV Nova



Do Ulice míří herec Čestmír Řanda ml.

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/article/634400_randa.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Seriál Ulice bude mít ještě v této sezóně nový přírůstek, bude jím herec Čestmír Řanda ml, syn velmi slavného herce, který má stejné jméno jako jeho syn, tedy Čestmír Řanda. Natáčení má Čestmír Řanda ml naplánováno už na březen a protože se natáčí shruba s dvouměsíčním předstihem, tak bychom Čestmíra Řandu mohli v televizi vidět asi tak v květnu/červnu a koho bude hrát? Zahraje si motorkáře, kamaráda Pepana Pavlicy.

Herec v minulém roce trávil půl roku ve vězení, kam nastoupil 25. února 2010 za to, že neplatil výživné. Herec svou chybu uznal, tehdy prý neměl žádné peníze na placení výživného a odsouzen byl také z toho důvodu, že se odmítl dostavit na projednávání tohoto případu. Trest byl osm měsíců, ale v září byl po půl roce podmínečně propuštěn a tak mohl přijmout roli v nejoblíbenějším seriálu Ulice, ovšem svou roli málem nedostal a to díky podvodníkovi, který se za něj vydával.

Produkce Ulice totiž měla hercovo staré číslo, které zvedl jeho nový majitel a vydával se za herce. Vše se vyjasnilo až dá se říct díky velké náhodě. Více už prozradil sám herec: „Produkce mě sháněla, ale měla staré číslo. Ten, kdo jej zvedl, se za mne suverénně vydával. Termíny natáčení odmítl s tím, že v tu dobu točí porno v Turecku. Celá produkce si asi myslela, že jsem se zbláznil. Zrovna ten den jsem tam posílal kvůli práci nové fotky. Doplnil jsem je kontaktem na mne. Produkční mi volala zpátky a divila se, že jsme spolu už dnes mluvili a roli jsem odmítl. Tak se na všechno přišlo,“ prozradil pro deník Blesk herec Čestmír Řanda.

Herec už podal na nového majitele jeho starého čísla trestní oznámení, vše tedy nakonec dobře dopadlo a my tak můžeme ještě v této sezóně vidět novou postavu, který do Ulice přijede na motorce a bude to Pepanův kamarád, určitě se tedy máme na co těšit. Čestmíra Řandu uvidíme shruba v květnu/červnu.

Admin Kuba / 11.2. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

 



Vasil se vrací do Ulice, připomeňme si ho...

https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jun2009//518062.jpg

Do Ulice se dnes po roce a půl vrací postava mafiána Vasila Ševčenky. V červnu roku 2009 ho jeho společníci nechali zabít, ovšem celé to byla pouza "habaďůra" a Vasila schovali, aby ho nikdo nikdy nenašel, to se jim ale nepovedlo a svého vlastního manžela si našla Ingrid a již v dnešním díle se opět potkají. Vasil "umřel" 19. června 2009, jeho žena Ingrid ho identifikovala na pitevně, ale pouze podle tetování, obličej byl totiž v takovém stavu, že podle něj nerozeznal, kdo to je. Kdo třeba Ulici nesleduje tak dlouho, tak možná ani Vasila nezná, díky následujím videím vám ho trochu představíme a pro ostatní je to taková vzpomínka a připomenutí Vasila.

Jak to všechno s Vasilem začalo? V následujícím videu se můžete podívat sestřih začátcích Vasila v Ulici. Ve videu uvidíte, kde jsme Vasila poprvé mohli vidět i to, jaké měl plány s hernou, kde pracovala jeho sestřenka Světlana.

 

V dalším videu se můžete podívat na zamilovaného Vasila, ten se totiž až po uši zamilova do majitelky kadeniřctví v Ulici Ingrid Šmídové. Vasil by pro Ingrid udělal úplně vše, jejich láska začala ve fiku u Oldy, kam oba chodili cvičit.

V následujícím videu se můžete podívat na svatbu, Vasil byl tak zamilovaný do Ingrid, že si jí vzal. Manželé, ale nebyli moc dlouho, vše se zvrztlo a Vasila museli jeho vlastní společníci odstranit ze scény, ve videu uvidíte i to, jak Světlana zastřelila Vráťu a jak Ingrid identifikuje tehdy původně tělo Vasila.

 

Určitě se také podívejte na videorozhovor s hercem Robertem Jaškówem, který Vasila hrál. Představitel Vasila v rozhovoru říká, jak se nesnášel, když musel nosit vousy. Určitě se na celý videorozhovor podívejte.

 

Určitě si nenechte ujít dnešní díl seriálu Ulice, který patří rozhodně mezi ty lepší co jsme kdy mohli vidět, jak bude probíhat návrat Vasila sledujte dnes od 18:30 a hned po skončení dnešního dílu můžete navštívit oficiální webové stránky Ulice ulice.nova.cz, kde bude probíhat online chat s Vasilem (Robert Jašków), tak i dnešní chat si nenechte ujít.

Admin Kuba / 7.2. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

 



Nominační část ankety TýTý byla spuštěna

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Feb2010//595735.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Prestižní televizní anketa TýTý je opět tady a letos tato anketa slaví kulatiny, pořádá se totiž už dvacátý ročník této ankety. Jako každý rok, tak i letos anketa začíná nominacemi, kde televizní diváci mohou nominovat, kterýkoliv pořad, seriál a osobnost, které na obrazovkách objevili v minulém roce a vybírat se může ze všech našich hlavních českých televizí, celkem jich máme čtyři a my se samozřejmě budeme zabývat především TV Nova.

A ještě lépe řečeno, hlavně se budeme zabývat seriálem Ulice, který už šest let TV Nova vysílá. Ulice vyhrála anketu TýTý v kategorii seriál roku pouze jednou a to v roce 2007, ovšem jinak je vždy Ulice mezi prvními třemi seriály, vyjímkou byl akorát rok 2005, kdy Ulice začínala a skončila v TýTý na čtvrtém místě. Jinak se jí vždy daří a určitě by si letos Ulice zasloužila vyhrát, proč? Protože seriál Ulice je nejdéle vysílaný seriál u nás, vysílá se již šest let a stále si drží v průměru stejnou sledovanost, dokonce někdy i vyšší než v začátcích vysílání. Ulice má skvělé herecké obsazení a velkou základnu fanoušků, kteří jí určitě podpoří, tak hlasujte.

V anketě TýTý se nejvíce daří Haně Maciuchové. Ta letos bude bojovat už o čtvrté zrcátka, poslední tři roky se totiž vždy stala herečkou roku, letos to bude mít trochu těžší, protože se již nějakou dobu v Ulici neukazuje (brzy se, ale opět objeví), i tak pro ní můžeme hlasovat a dopřát jí už čtvrté vítězství. Dobře si vede i Rudolf Hrušinský, který letos bojuje o třetí zrcátko, podaří se mu vyhrát? Věřím, že ano, ale musíme mu poslat hodně hlasů.

Velkou šanci má i Pavla Tomicová, která se během loňského roku několikrát zapsala do povědomí diváků (její výstup na Anno 2009 si budou pamatovat všichni, záříla samozřejmě během celého roku v Ulici a provázela nám Silvestrem na Nově). Takže určitě hlasujeme i pro Pavlu Tomicovou a hlasovat můžete i pro ostatní herce a herečky ze seriálu Ulice, záleží na vás, kdo se vám nejvíce líbí, veškeré informace najdete v našem speciálu TýTý 2010.


Admin Kuba / 7.2. 2011 /
foto: Archiv TV Nova



TV Nova dnes slaví své narozeniny - je jí 17 let

Obrázek “https://i.idnes.cz/09/111/gal/JB2ee631_nova.jpg.JPG” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Nejsledovanější televize v České republice dnes slaví narozeniny a Nova už je skoro plnoletá, dnes slaví své 17té narozeniny a i náš web přeje TV Nova všechno nejlepší k narozeninám, stále tak dobrou sledovanost a spoustu kvalitních a oblíbených pořadů a seriálů, jako jako například seriál Ulice, který k Nově patří už šest let a je tedy její velkou součástí. Pojďme si trochu připomenout historii TV Nova a některé starší pořady.

Nova začala poprvé vysílat 4. února 1994 v 19:30, tedy v čase, kdy už 17 let začínají Televizní noviny. Nova svoje vysílání zahájila právě Televizními novinami. Tehdy byla Nova vůbec první českou celostátní soukromou televizní stanicí a již spousta let je také nejsledovanější televizí u nás. Prvním generálním ředitelem byl Vladimír Železný, kterého vystřídal Petr Dvořák a nejnovější pár týdnů je ve vedení televize Jan Andruško.

Celých pět let měla TV Nova sídlo ve Vladislavově ulici, poblíž Národní třídy, po roce 1999 se přestěhovala do Barrandovských studiích, kde sídlí dodnes. V roce 2007 Nova vybudovala v areálu Barrandova novou budovu s nejmodernějším vybavením pro výrobu a vysílání zpravodajství. K TV Nova také patří další stanice a to filmový kanál Nova Cinema, sportovní kanál Nova Sport a hudební stanice MTV, Nova také vysílá v HD.

Nejstarším pořadem jsou Televizní noviny a Snídaně s Novou, oba tyto pořady vysílají dodnes. Snídaně s Novou začala svoje první vysílání ráno 5. února 1994 a od stejného roku vysílá i Občanské Judo. A to je vše, žádný jiný pořad, který začal v roce 1994 se již nevysílá. Mezi ty, které vydržely na obrazovkách nejdéle patří Na vlastní oči (konec 2009), Eso (konec 2009) a trochu tak Volejte řediteli, které se ale později proměnilo na Volejte novu a vysílá se dodnes.

V roce 1994 Nova také vysílala pořady jako je Čundrcountry show, Gumáci, Riskuj, Tabu nebo Vox populi. Žádný pořad se již nevysílá, v dalších letech se také vysílaly pořady jako Zlatíčka, Čtveráci, DO-RE-MI, Go Go show, Novoty, Dobroty, Hogo Fogo, Horoskopičiny, Kolotoč, Kotel, Kuku, Natočto, Peříčko, Áčko, Prásk, Ptákoviny, Rande, Tele Tele, Věštírna a spousta dalších pořadů, které již bohužel Nova nevysílá.

V současnosti můžeme sledovat pořady jako je  Koření, Babicovy dobroty, Rady ptáka Loskutáka, Střepiny nebo Víkend. Z historie seriálů si můžeme pamatovat například seriály Nováci, Místo v životě, On je žena, Pojišťovna štěstí, Redakce, Světla pasáže, Hospoda, Kriminálka Anděl nebo Policajti z předměstí. Ze současnosti to jsou seriály Ordinace v růžové zahradě 2, Comeback, samozřejmě Ulice a nedávno vysílané Dokonalý svět a Okresní přebor.

Nova také odvysílala spoustu reality show a velkých projektů. Nejúspěšnější je určitě Česko hledá SuperStar, v roce 2004 poslední díl, ve kterém vyhrála Aneta Langerová sledovalo více jak tři milióny diváků. Další úspěšné projekty jsou X Factor, Bailando, Dům snů, Vem si mě, Talentmánia a další. Z obrazovky TV Nova můžeme znát i pořady jako je Český slavík, Anno, TýTý, Miss ČR a další. To je z historie TV Nova vše, já ještě jednou přeji hodně štěstí a věřím, že nás i nadále bude stále bavit.

Admin Kuba / 4.2. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

 



Janu Sovákovou (Ingrid) zatím ve Wipeout neuvidíme

Obrázek “https://media.super.cz/807/168076-350x262-x8j3s.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Na podzim roku 2010 se vydala česká a slovenská výprava složená z českých a slovenských celebrit do Argentiny, aby zde strávili několik náročných týdnů, při kterých natáčeli novou československou realityshow známou ze světa Wipeout. Pro všechny celebrity to byly velmi náročné týdny, při kterých museli plnit různé velmi těžké úkoly a nebyly to jednoduché úkoly, museli projít dráhou a ne každý by to zvládnul, protože se je i fyzicky náročnější.

Mezi týmem českých hráčů byla také herečka Jana Sováková, kterou známe z Ulice jako Ingrid Ševčenko, na několik týdnů tedy musela přerušit natáčení seriálů. Janu můžete vidět i na úvodní fotce, kde zdolává tzv. boxovací zeť, tedy jednu z mála částí celé dráhy. Do této show nebyla vybraná jen Jana Sováková, ale i další zástupci, ze seriálu Ulice to byl také Ondřej Brzobohatý, kterého jste mohli znát jako Marka Stránského.

Ovšem ani jednoho v soutěži Wipeout neuvidíte. Není to proto, že by odstoupili, protože celá show je už několik týdnů natočená a připravená do vysílání. TV Nova se totiž rozhodla, že tuto soutěž zatím neodvysílá a na tiskové konferenci včera prozradila, že tuto show nasadí až přijde ten pravý čas, na jaře to tedy nebude určitě, možná až na podzim, ale i to není vůbec jisté, takže kdy tuto show uvidíme je zatím pouze ve hvězdách.

Admin Kuba / 2.2. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

 



Co chystá TV Nova na jaro 2011? (Tisková zpráva)

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///440x248/Feb2011//719962.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

V úterý prvního února odhalila TV Nova během tiskové konference jarní vysílací schéma pro kanály Nova, Nova Cinema, Nova Sport a MTV. Mimo jiné se potvrdilo rozšíření zpravodajství, nasazení nové řady Česko Slovensko hledá SuperStar, vysílání veleúspěšného seriálu Tisíc a jedna noc a zařazení premiérových dílů sitcomu Comeback. Vedení TV Nova ale přítomným připravilo i několik překvapení - podívejte se jaká!

 
 

Od nového roku stojí v čele nejsledovanější české televize nový generální ředitel. Jan Andruško spolupracuje s TV Nova již dvanáct let jako externí právní konzultant, ke svojí nové úloze dodává: "Nepřišel jsem proto, abych lidem v programu radil, kdo má nebo nemá hrát v Ulici či Ordinaci. Chci se podílet na dalším posílení pozice Novy, znepříjemnit život konkurenci a jasně ukázat, že jsme a nadále budeme nejlepší.“

Ředitelka programu a TV kanálů Alex Ruzek podotýká, že nejzásadnější novinky v programové skladbě se naplno projeví již během února. "Hned první únorovou neděli odstartujeme romantický seriál Tisíc a jedna noc. Další týden v neděli se mohou diváci těšit na nové zprávy, od pondělka spustíme o půl hodiny prodlouženou Snídani s Novou a doplníme stávající zpravodajské pořady o Polední Televizní noviny a Noční Televizní noviny. Třetí týden začíná na obrazovkách Novy a Markízy druhá řada Česko Slovenské SuperStar a poslední týden v únoru ještě spustíme Snídani s Novou v nové dekoraci.“ Pojďme se nyní na zmiňované pořady podívat blíže.

Od 20. února spojí na obrazovkách TV Nova a TV Markíza druhá řada ►Česko Slovenské SuperStar oba národy, aby společně hledaly a našly novou pěveckou hvězdu. V roli moderátorů se objeví Leoš Mareš a populární slovenská zpěvačka Tina. V porotě zasednou Paľo Habera, Gábina Osvaldová, Helena Zeťová a Rytmus.

Velká očekávání vzbuzuje seriálový hit ►Tisíc a jedna noc, který TV Nova nasadí v hlavním vysílacím čase hned čtyřikrát do týdne. Úspěšný podnikatel Onur v něm bude hledat cestu k srdci krásné Šeherezády, která vychovává svého nemocného syna.

Zcela zásadní změny čekají zpravodajské relace TV Nova. Ředitel zpravodajství a publicistiky Martin Ondráček představuje ve zkratce novou koncepci: "Přibudou dvě zpravodajské relace, diváky budeme v průběhu dne informovat téměř kontinuálně. Zprávy v rámci Snídaně s Novou se vyčlení v první denní zpravodajství, Ranní Televizní noviny. Pokračovat budeme Poledními Televizními novinami, což je zcela nová relace. Odpolední a hlavní večerní zpravodajské relace zůstávají beze změn. Den pak budeme uzavírat Nočními Televizními novinami.“

Trhákem zejména pro mladší televizní diváky budou bezpochyby premiérové epizody úspěšného sitcomu ►Comeback.

K seriálovým stálicím TV Nova, se kterými se budeme setkávat i během letošního jara, patří ►Ordinace v růžové zahradě 2 a velmi oblíbená Ulice.

►Občanské judo - publicistický pořad, který je vždy na vaší straně - bude i nadále bránit zájmy občanů.

Se zajímavým projektem přichází "Stodvanáctka". ►112 - Best of představí divákům nejsilnější příběhy, které se během čtyř let existence pořadu odvysílaly.

Od února bude hudební kanál ►MTV pravidelně servírovat premiérové díly celosvětově populárních pořadů Česká výzva, Zlatá mládež, Real World a především původní českou novinku Backstage. Dejte si to a nebudete litovat!

Příjemé jaro 2011!

tisková zpráva TV Nova (www.nova.cz)

Všechny zajímavosti týkající se seriálu Ulice najdete v našem speciálu Ulice - jaro 2011

Admin Kuba / 1.2. 2011 /
foto: Archiv TV Nova



Dušan Klein se vrací k režírování Ulice

https://nd01.jxs.cz/926/740/a466985215_5968828_o2.jpg

Teprve před pár minutami skončila tisková konference TV Nova zaměřená  na jarní vysílací schéma této televize. Do jarního schématu je samozřejmě zařazen i seriál Ulice, které sebou přinese nové příběhy stávajících postav, ale i nové postavy. Podrobnější informace se dozvíte v jednom v dalších článků, ale první zajímavou informaci vám nabízíme již teď, byla prozrazena samozřejmě na tiskovce a určitě je to velmi dobrá zpráva.

K režírování Ulice se totiž po několika letech vrací režisér Dušan Klein, naposledy režíroval v druhé sezóně, pak už ne. Dušan Klein byl také jeden ze zakladatelů Ulice a vůbec prvním režisérem, pak podle plánu předal žezlo dalším svým kolegům a v režii se s nimi střídal. Pak se delší dobu věnoval jiným projektům a k režii Ulice se vrátil asi v polovině druhé sezóny, kdy opět ujal režie několika dílů, od roku 2007 se k režii Ulice nevrátil.

Nyní se tedy k seriálu vrací opět po čtyřech letech, mezi tím stihl natočit několik televizních filmů a také jeden seriál (Cukrárna), natočil také dva kinofilmy a to Svatba na bitevním poli a nejnověji také film Rodinka, který právě běží v kinech a je to pokračování legendárního českého seriálu. Mezi nejslavnější filmy Dušana Kleina patří určitě pět dílů Básníků. Epizody v režii Dušana Kleina by se měli vysílat na jaře tohoto roku.

Všechny zajímavosti týkající se seriálu Ulice najdete v našem speciálu Ulice - jaro 2011


Admin Kuba / 1.2. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

Zpět