Archiv článků... únor 2012

19.03.2012 20:24

Do Ulice se dnes vrací Kateřina Nekonečná

Obrázek “https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Feb2012/947673.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Po dvou letech se dnes do seriálu Ulice vrací herečka Lenka Vlasáková, alias seriálová Kateřina Nekonečná. Před dvěma lety odjela se svým manželem Borisem a malou Pepinou pracovat do Franice a v Praze zůstala Libuška s Boriskem a Thea, která zde chtěla studovat. Kateřina se už v Ulici objevila krátce minulý týden a to při telefonátech s Libuškou a Theou, dnes se vrací přímo na scénu do seriálové Ulice.

Důvodem jejího návratu je Libuška, o kterou má strach. I když jí Thea ještě minulý týden uklidňovala ať si nedělá starosti a do Prahy rozhodně nejezdí, tak se včera vše změnilo. Thea už od Borisky vycítila, že není vše v pořádku a tak hned volala Kateřina, která na nic nečekala a prvním vlakem z Francie přijela do Prahy, překvapená bude určitě Libuška, ale i Eliáš, který jí ráno otevře dveře.

A co dělala herečka Lenka Vlasáková během dvou let kdy nebyla v Ulici? Pracovně vzala menší role, například v novém seriálu Život je ples, ale především se věnovala rodině. V březnu minulého roku se jí narodil syn Johan Antonín a tak si herečka užívala mateřskou dovolenou a starala se o svou velkou rodinou. S hercem Janem Dolanským totiž vychovává rovnou čtyři děti a to už je opravdu velká rodina.

Lenka Vlasáková alias Kateřina Nekonečná už dnes (29.2. 2012) v seriálu Ulice.


Admin Kuba / 29.2. 2012 /
foto: Archiv TV Nova



Poslední film s Bořivojem Navrátilem je v kinech

Obrázek “https://media.novinky.cz/877/238774-top_foto1-x5bg8.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Na konci října loňského roku zemřel jeden z nejoblíbenějších českých herců pan Bořivoj Navrátil, kterého jsme mimo jiné mohli znát i ze seriálu Ulice, kde hrál kapitána a později majora Vojtěcha Bařinku. V jeho životopisu bychom našli desítky filmů, seriálů a divadelních představení. Herec měl film moc rád a snažil se věnovat herectví do poslední chvíle. I když zemřel v roce 2011, tak v jeho životopisu můžeme najít ještě dva filmy z roku 2012.

Ten jeden právě vstoupil do kin a jmenuje se Školní výlet. Film se natáčel v letech 2010 a 2011. Herec Bořivoj Navrátil si v tomto filmu zahrál lékaře, mimochodem tato role herci velmi seděla, protože lékaře si zahrál v několika filmech. Ve Školním výletu to byla dokonce role primáře. Pokud se chcete podívat jak poslední role ve filmu Bořivoji Navrátilovi sedla, tak určitě navštivte kino, film Školní výlet totiž tento týden vstoupil do kin.

Film je o partě spolužáků, kteří jsou již v požehnaném věku pozvání na pobyt do lázní, kde zažívají různé vtipné situace i osobních dramat. Ve filmu si zahráli opravdu velké hvězdy českého filmu, některé můžete znát i ze seriálu Ulice a to třeba: Libuše Švornová, Stanislav Zindulka, Jana Švandová nebo Lubomír Lipský. Další hlavní role ve filmu má i Sandra Nováková, Jan Bendig, Tomáš Magnusek, Ladislav Trojan, Miriam Kantorková, Stanislav Fišer či Jiřina Jirásková. Jednu z malých rolí má ve filmu i Pavel Vondruška, který se premiéry filmu také nedožil.

Více o filmu na www.filmskolnivylet.cz


Admin Kuba / 25.2. 2012 /
foto: internet



Šťastný pár Matonoha-Benešová mají dceru

Obrázek “https://i.idnes.cz/12/023/cl6/NH416352_DSC_1056.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Uliční rodinka se rozrostla o další miminko. To se narodilo herečce Lucii Benešová (Lucie Wolfová), která žije s Tomášem Matonohou (Pepan Pavlica), se kterým již vychovává čtyři děti. To, že je herečka těhotná se vědělo již skoro od začáku, že porodila nevěděl nikdo, tedy kromě nejbližších přátel a rodinných příslušních. Hereckému páru se totiž porod dokázal před novináři ututlat, co se již nepodařilo byl návrat domů z porodnice.

Z pražské porodnice Podolí doprázel herečku a jejího manžela ve čtvrtka i hrstka novinářů. Lucie Benešová prodila krásnou a zdravou holčičku Lauru a to již minulý týden. Pohlaví dítěte manželé dopředu vědět nechtěli, ale holčičku si moc přáli. "Dceru jsme si moc přáli, a to se nám splnilo. Je zdravá, krásná a šikovná, co víc si přát," prozradila při odjezdu z porodinice šťastná maminka Lucie pro server Revue iDNES.cz a nezapomněla i poděkovat personálu porodnice: "Moc děkujeme všem v Podolí za skvělý a profesionální přístup," doplnila herečka s manželem Tomášem Matonohou.

Laura není prvním dítětem v rodiě. Manželé vychovávají další tři děti a to čtrnáctiletého syna Luciána, kterého má Lucie Benešová s hercem Filipem Blažkem, společně s Tomášem Matonohou mají pak šestiletého syna Štěpána a k tomu mají v pěstounské péči dvanáctiletou dceru Sáru. Oběma hercům náš web k narození dcery moc gratuluje.


Admin Kuba / 24.2. 2012 /
foto: idnes.cz



Hlasování v TýTý začalo, podpořte seriál Ulice

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Feb2010/595735.jpg?d41d



A je to tady. Po roce opět začal boj o televizní ceny TýTý, 21. ročník populární ankety odstartoval právě dnes a od dnešního dne můžete také hlasovat pro své oblíbené tváře z televizních obrazovek, oblíbené pořady a seriály. Hlasování je jako vždy velmi jednoduché a vy můžete do finálového hlasování dostat i seriál Ulice a její herce.

Jako každoročně, tak i letos Ulice bojuje v kategorii "seriál roku" a její tváře v kategoriích "herec roku" a "herečka roku." Tam nejvíce šancí mají Rudolf Hrušinský a Hana Maciuchová, kteří již několik cen TýTý doma mají, získají cenu i letos? O tom rozhodnete vy, nejdříve je ale z nominacicích musíme "dostat" do finále.

Hlasovat můžete pomocí sms zpráv, korespondenčních lístků a také přes internet. Jak přesně hlasovat najdete v našem novém speciálu, kde se anketě TýTý věnujeme a dozvíte se tam potřebné informace. Tak neváhejte a hlasujte pro oblíbený seriál Ulice, který si vaše hlasy určitě zaslouží.



Admin Kuba / 20.2. 2012 /
foto: Archiv TV Nova



V Ulici se sešla Lída Kostková se svojí dvojnicí

Obrázek “https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images//600x338/Feb2012/943064.jpg?71ce” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Před několika měsíci vyhlásil oficiální web Ulice soutěž Hledáme dvojníky Uličníků, do soutěže se přihlásili desítky lidí, kteří aspoň trochu byli podobní někomu z Ulice. Vy jste pak svými hlasy v několika kolech rozhodovali a v samotném finále jste také vybrali dvojnici Lídy Kostkové, alias herečky Jany Birgusové. Dvojnice se jménem Vladimíra Zusková přišla tento týden do Ulice, kde se s Lídou i setkala.

Vlaďka ze své výhry byla velmi překvapená, i když už se jí mnohokrát stalo, že po ní někdo chtěl autogram, protože si myslel, že se jedná o známou herečku z Ulice. Vlaďka si coby komparz zahraje v jednom díle a na natáčení se potkala i přímo s Janou Birgusovou, která byla v pořádnám šoku, když svou dvojnici poprvé viděla. Pokud se chcete podívat na více fotek samotné Vlaďky či jí společně s Janou, tak navštivte fotogalerii na oficiálním webu Ulice zde.

Pokud jste si již porovnali jak jsou si podobné Vlaďka s Lídou, tak se nyní můžete podívat i na další dvojníky, kteří se dostali do finále. Pro porovnání se můžete podívat na fotku dvojníka i přímo konkrétní postavy.























 






Admin Kuba / 19.2. 2012 /
foto: Archiv TV Nova; soukromý archiv





Producent Michal Reitler opouští seriál Ulice

https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/Nov2008/27241-web-8eca04.jpg?d41d



Michal Reitler od samého začátku vysílání seriálu Ulice, tedy od roku 2005 byl jejím producentem. Za pár měsíců se již stal šéfproducent seriálu a na této funkci působí dodnes. Ovšem to je již minulost. Podle našich zpráv Michal Reitler opouští seriál Ulice, zatím není známo zda odchází na vlastní žádost nebo dostal výpověď.

Šéfproducent Ulice Michal Reitler je velmi známou veřejnou osobou. K divákům seriálu Ulice chtěl být vždy blíž. Proto také "pořádal" pravidelné online chaty, kde si s diváky prostřednictvím chatu povídal. Michal Reitler byl tou nejdůležitější osobou v seriálu, pravidelně jsme ho mohli vidět i při přebírání cen, které Ulice získala.

Michal Reitler vytvořil také námět pro pilotní film ke čtvrté sezóně "Velká trojka." Po odchodu generálního ředitele TV Nova Petra Dvořáka není Michal Reitler prvním, který odchází od TV Nova. Nedávno Novu opustil i její dlouholetý pracovník Petr Erben, který stál u zrodu seriálu Ulice a před Michalerem Reitlerem působil ve funkci šéfproducenta. Budeme pro vás zjišťovat víc, proto i nadále sledujte náš web.

Kdo je Michal Reitler?
Producent Michal Reitler se narodil 21. dubna roku 1970 v Praze. Po dokončení základní školy se rozhodl pro studium na střední průmyslové škole elektrotechnické, obor televizní technika. Střední školu úspěšně dokončil v roce 1988, kdy složil maturitní zkoušku. Po dokončení střední školu se přihlásil na FAMU, byl přijat a studoval katedru Organizace a řízení umělecké tvorby.
Michal Reitler sice FAMU dokončil až v roce 1995, ale už od roku 1993 se věnuje televizní a filmové produkci na volné noze. Tři roky také působil v TV Prima jako šéfproducent redakce zábavy a publicistiky, po třech letech skončil a opět působil jako producent televizní a filmové tvorby.
Na celé dva roky si vyzkoušel práci v České televizi jako šéfproducent Centra publicistiky, dokumentaristiky a vzdělání. V roce 2004 přijal nabídku od TV Nova a přijal místo producenta denního seriálu Ulice, později se stal i šéfproducentem seriálu a na této pozici působí až do dnes.
Michal Reitler je ženatý, se svou ženou vychovává chlapečka. Kromě produkce si vyzkoušel i herectví, v seriálu Ulice získal malinkou roli německého obchodníka ve filmu Ulice: Zlatá muška.


Admin Kuba / 10.2. 2012 /
foto: Archiv TV Nova



Ulice patří na Nově k tomu nejlepšímu

https://i.lidovky.cz/10/113/lngal/PKS375289_logo_nova_zpravy1.jpg



TV Nova před několika dny oslavila své 18. narozeniny. To byl velký důvod k oslavě, která proběhla v sobotu 4.2. po celý den. Během 18ti let co TV Nova vysílá vyrobila desítky vlastních pořadů a seriálů (př. Tabu, Novoty, Pojišťovna štěstí, SuperStar, Gumáci, Kotel, Áčko a mnoho dalších). Server bleskove.cz se rozhodl vybrat 24 pořadů z historie i ze součanosti TV Nova, které se mezi diváky nejvíce zapsali. Návštěvníci webu pak mohli hlasovat který z těchto pořadů je nejlepší a hlasování stále probíhá.

Hlasování běží již několik dní a výsledky jsou již docela jasné. K tomu nejlepšímu na Nově patří rozhodně seriály a to především Okresní přebor, který skončil na prvním místě a převálcoval tak ostatní. Okresní přebor má v tuto chvíli více jak 62% hlasů. Pro nás je ovšem důležité druhé místo, tam totiž právě je Ulice se skoro 16% hlasů. Třetí místo patří Combacku s 8% a čtvrté místo Ordinaci s 5%, ostatní pořady a seriály skončily hluboko pod 2% hlasů.

Ulice tedy i po sedmi letech dokazuje, že stále patří mezi to nejlepší co se v současné době vysílá. Ulice je nejdéle vysílaný seriál v Česku i po tolika letech si stále dřží skvělou sledovanost. Pokud v anketě na bleskove.cz chcete stále hlasovat, tak můžete. Anketu naleznete zde. A již za pár dní bude spuštěno hlasování v televizní anketě TýTý 2011, kde bude Ulice potřebovat vaše hlasy, ovšem o tom vás ještě budeme informovat.

Admin Kuba / 9.2. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





Dušan Jamrich a Pavel Kříž v Ordinaci v růžové zahradě

Obrázek “https://static.markiza.sk/a501/image/file/5/0641/l0AI.012395_jpg.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Pavel Kříž několik let hrál jednu z hlavních rolí v seriálu Ulice a to postavu Petra Boháče, již delší dobu ovšem v Ulici nehraje, ale čas od času si zahraje v jiných projektech. Například od jara ho budeme moc vidět v novém seriálu První krok na Nově. V loňském roce měl hlavní roli v seriálu Aféry na Primě nebo v seriálu Odsouzené na TV Barrandov. Nyní míří do dalšího seriálu a to do Ordinace v růžové zahradě 2 a nebude sám, z Ulice tam míří i Dušan Jamrich, alias Cyril Hejl.

Dušan Jamrich dokonce bude v Ordinaci hrát jednu z hlavních rolí. Abychom si to upřesnili, tak jak Pavel Kříž, tak Dušan Jamrich nenastupují do seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě 2, ale do slovenského seriálu TV Markíza Ordinácia v ružovej zahrade, tedy do slovenské verze naší české Ordinace.

Pavel Kříž si zahraje zajímavou roli střelce Jokla, který si do nemocnice přijde vyřídit účty s doktorem Krausem a dojde i ke střílení v místním bufetě a střílet bude přímo Pavel Kříž. To Dušan Jamrich bude hrát postavu dětského lékaře Eugena Kordu, který je odpůrce antibiotik a veškeré chemie.

Oba herce můžeme vidět ve slovenském seriálu od úterý 7.2. 2012, kdy se seriál vrací na televizní obrazovky. Je docela velmi pravděpodobné, že Dušan Jamrich kvůli roli v slovenském seriálu opustí Ulici, kde v současné době bojuje s rakovinou, ale v tuto chvíli to ještě není jisté, když nás budete sledovat i nadále, tak se brzy určitě dozvíte víc.

 

Admin Kuba / 6.2. 2012 /
foto: Archiv TV Markíza

Zpět