Archiv článků... únor 2013

01.08.2013 11:49

Bulvár zase neví co psát, "krade" fotky z facebooku

Bulvár - čte ho spousta lidí, většina lidí mu i věří, hvězdy s ním mají většinou problémy. Ano tak to v našem českém rybníku chodí, spousta článků, které napíše bulvár, jsou velmi nepravdivé nebo jsou pravdivé jen z části. Když není o čem psát, tak je bulvár například schopen vytáhnout si fotky ze soukromého facebooku konkrétní hvězdy. Tento víkend na facebook doplatil herec z Ulice Jakub Štáfek.

Bulvární server super.cz zveřejnil fotky ze soukromého profilu na facebooku, kam si je veřejně vyvěsil právě herec Jakub Štáfek. Fotky jsou ze zimní dovolené na horách, kde volný čas trávil se svou přítelkyní a přáteli. Článek, který najdete zde, zveřejnil čtyři hercovi soukromé fotky, na kterých je se svou přítelkyní.

Paradoxem ještě je fakt, že v článku se píše o nedávné dovolené Jakuba Štáfka, jenže Jakub byl na této dovolené v Itálii už před rokem. Bulvár tedy dnes neměl asi jen námět na článek, tak si vytáhl staré fotky a označil je za nové.

Admin Kuba / 24.2. 2013 /
foto: facebook Jakuba Štáfka


Startuje Telka, sedmý kanál ze skupiny Nova

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Feb2013/1454683.jpg?d41d

Skupina Nova dnes spouští svůj již sedmý kanál. Provozovat tak bude již pět neplacených kanálů (Nova, Nova Cinema, Fanda, Smíchov a Telka) a také dva neplacené kanály (Nova Sport a MTV). Telka je spuštěna teprve dva měsíce po té, co Nova spustila Smíchov, tedy televizi, která je profilována jako zábavná televize plná smíchu, vysílá především zahraniční komedie a sitcomy.

Telka bude také z velké části plná zábavy, ale vlastní. Nova totiž opráší svůj velmi bohatý archiv a vytáhne z něj to nejlepší, od Novot s Petrem Novotným, Kolotočem s Pavlem Poulíčkem či Riskuj s Janem Rosákem. Na Telce budou k vidění i ty nejlepší seriál z historie Novy, například od samého začátku zde budeme moc vidět Pojišťovnu štěstí, časem Ordinaci nebo Ulici, ta jak určitě už všichni dobře víte začne vysílat v den startu Telky. Tedy dnes po půl šesté.

Telka startuje dnes ve 14:00, kdy odvysílá archivní pořad Nova sobě, v něm si připomeneme ty nejdůležitější pořady. Hlavním večerním "tahákem" pak budou Novoty, které ve své době dosahovali sledovanost i více jak tři milióny diváků. Určitě si nenechte ujít i pilotní díl seriálu Ulice, "nultý" díl odvysílá Telka dnes v podvečer po půl šesté a pak ještě jednou za pět minut deset. Fanclub Ulice přeje Telce hodně štěstí a divákům ať se dobře baví.

Admin Kuba / 22.2. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Herci a tvůrci Ulice dnes pokřtili knížku o seriálu

Na začátku prosince loňského roku vyšla dlouhoočekávána knížka "Ulice - Průvodce seriálem" kterou sepsala Alena Šloufová, kniha byla vydána v nakladatelství Brána a stále můžete knihu koupit. Je k dostání v obchodech s knihami a také si knihu můžete objednat na internetu, třeba přímo na stránkách nakladatelstlví Brána, více zde.

Každá správná kniha musí být také pokřtěna, výjimku tedy nesmí tvořit ani knížka, která mapuje osm let v Ulici. Křest proběhl právě dnes odpoledne. Kmotry knihy se stal režisér a duchovní otec Ulice pan Dušan Klein a sekundoval mu kreativní producent Ulice Matěj Podzimek. Celou akci, která se konala v Paláci Lucerna moderoval Richard Sacher, na křest dorazila také spousta hvězd známých ze seriálu.

Podpořit knihu přišli např. Jakub Štáfek, Jaroslava Obermaierová, Patricie Solaříková, Hana Igonda Ševčíková, Dana Syslová a spousta dalších herců. Chybět samozřejmě nesměla také samotná autorka knihy, tedy Alena Šloufová.


Admin Kuba / 20.2. 2013 /
foto: Archiv TV Nova; nakladatelství Brána


Tento týden je v Ulici ve znamení návratů

https://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/379231_10151356281399164_256765134_n.jpg

Když některá postava zmizí ze seriálu, tak to neznamená, že její odchod je definitivní. Tedy samozřejmě pokud ta postava nezemře, to už se pak nevrátí, i když i to už tady bylo a to v případě Vasila, který "vstal" z mrtvých, nakonec se ukázalo, že mrtvý nikdy nebyl. A protože se tedy postavy mohou do seriálu kdykoliv vrátit, tak nás tento týden čeká rovnou několik návratů, dva z nich budou už dnes a určitě se na tento návrat těší spousta diváků.

Do seriálu Ulice totiž po mateřské dovolené opět naskočila herečka Tereza Bebarová, tedy představitelka Světlany Nyklové, ta se vrací z Ruska společně se svým přítelem Pavlem Millerem (Jan Teplý). Definitivní návrat to zatím není, Světlana přijela do Prahy zatím jen na otočku. Světlana s Pavlem ovšem nejsou jediní, kteří se tento týden vrací do Ulice.

Už zítra, tedy ve čtvrtečním díle se z Anglie vrací Miki (Vašek Matějovský), to není úplně velký návrat, protože naposledy byl v Ulici přes Vánoce. Kvůli problémům, které Miki má, se ovšem do Prahy vydává i jeho máma, Marta Seidlová v podání Petra Jungmannové. Ta se do seriálu na otočku vrací po několika měsících. A v neposlední řadě se vrací i Míša Krausová (Helena Němcová).Tak si určitě tyto návraty nenechte ujít, Světlanu s Pavlem uvidíte už dnes, Martu, Mikiho a Míšu pak zítra.

Admin Kuba / 20.2. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Také v minulém týdnu byla Ulice úspěšná

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Feb2013/1451726.jpg?d41d

Ulice stále dokazuje, že i po letech je stále úspěšná. V posledních týdnech je sledovanost podvečerního seriálu TV Nova stále více než výborná. To se opět potvrdilo i v minulém týdnu, kdy se všechny díly, tedy všech pět dostalo do tabulky deseti nejsledovanější, nezpravodajských pořadů z celého týdne. A to i přesto, že minulý týden (7. týdne) byl mírně slabší než ten předchozí (6. týden).

Tradičně nejsledovanější díl byl hned ten první, tedy pondělní (úvodní foto z tohoto dílu). V pondělí 11.2. si svůj oblíbený seriál nenechalo ujít 1 242 000 diváků starších 15-ti let, tento díl se tak stal pátým nejsledovanějším pořadem z celého týdne napříč všemi televizemi. Ostatní epizody na tom byly také skvěle a tak Ulice v tabulce TOP 10 pořadů obsadila i sedmé, osmé, deváté a desáté místo.

Ulice je jeden z mála seriálů, na který se dívají skoro všechny věkové kategorie. To dokazují podíly v jednotlivých cílových skupinách, u mladších diváků (15-54 let) je totiž podíl na sledovanosti ve všech dílech skoro stejný jako u starších diváků (15+). Podíl na sledovanosti se pohybuje mezi 32-35%. Průměrně se na každý díl v minulém týdnu dívalo 1 143 800 diváků ve skupině 15+. Což je o trochu méně než v předešlém týdnů, to byl průměr 1 197 400 diváků v 15+. Fanclub Ulice samozřejmě Ulici gratuluje.

Admin Kuba / 19.2. 2013 /
foto: Archiv TV Nova

zdroj dat: ATO-Mediaresearch


I po osmi letech patří Ulice mezi nejsledovanější pořady

Volejte Novu - Příběhy ULice

Osm let, tak dlouho se vysílají dva seriály TV Nova, řeč je o  Ordinaci v růžové zahradě a Ulici. Jedná se o vůbec o dva nejdéle vysílané seriály v České republice. I po tolika letech mají stále svou základnu věrných diváků, která rozhodně není malá. Porazit Ordinaci je snad nemožné, zkouší si to všichni a stále bez výsledku. Oba seriály patří na Nově k tomu nejsledovanějšímu, dokonce ani SuperStar neměla vyšší sledovanost jako Ulice a Ordinace.

Tak například minulý týden se všech pět dílů Ulice dostalo do tabulky TOP 10 nejsledovanějších (nezpravodajských) pořadů ze všech našich televizí. Nejsledovanější díl Ulice za minulý týden byl hned ten pondělní (4.2. 2013), dívalo se na něj 1 283 000 diváků a stal se čtvrtým nejsledovanějším pořadem týdne. Předběhly ho jen dva díly Ordinace (na prvních dvou místech) a na třetím místě film Všichni musí zemřít. Pondělní díl Ulice předběhl i seriál Vyprávěj, Všechnopárty a také zmiňovanou SuperStar.

Dařilo se i ostatním dílům a Ulice tak v TOP 10 obsadila kromě čtvrtého místa i šesté, sedmé, osmé a desáté místo. Ulici se tedy stále daří, v posledních týdnech dokonce ještě víc než třeba v minulém roce. Diváky láká především velká témata, jedno z těch nejlákavějších je samozřejmě téma pěstounské péče. My samozřejmě Ulici gratulujeme ke krásným výsledkům a ať se dílo daří i nadále.

Admin Kuba / 14.2. 2013 /
foto: Archiv TV Nova

zdroj dat: ATO-Mediaresearch


Fotky z Ulice jdou do dražby, koupit si je můžete i vy

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Nov2012/1409401.jpg?d41d

Sedmá sezóna Ulice byla loni ukončena zajímavou akcí. Konala se výstava a to přímo uprostřed ulice. Nebyla to ovšem jen obyčejná výstava, na fotkách, které se vystavovalyy byly obyvatelé Ulice. Všechny tyto fotky nafotil seriálový Cyril Hejl a výstava se konala na jeho počest, protože on sám se už bohužel výstavy nedožil.

Zajímavostí bylo, že všechny fotky, které se vystavovaly v Ulici měly pak svou vlastní výstavu i v reálu, výstava se konala na podzim loňského roku a dorazily na ní i některé hvězdy Ulice. Každý kdo měl zájem se tak mohl podívat na to, jak všechny fotky vypadají a jak to na nich sluší našim dobrým známým z Ulice.

A teď je tu další novinka. Některé fotografie z výstavy si můžete koupit a pověsit si je třeba do obývacího pokoje. Čtyři fotky z výstavy totiž právě vstoupily do dražby, kde budou až do konce března a vy si je tak můžete vydražit. Fotky také obsahují vlastnoruční podpisy hvězdy, která je na ní zobrazená.

Aukce probíhá zde

Admin Kuba / 14.2. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Telka bude Ulici vysílat rovnou třikrát denně

Připravte se na opravdu velký maratón Ulice. Náš oblíbený seriál dosud vysílá každý všední den 2x, jednou to je o půl sedmé večer v premiéře na TV Nova a následující den ráno kolem deváté hodiny běží na stejné televize repríza předchozího dílu. Od 22.2. se k Nově přidá Telka, o tom jsme vás již informovali. Teď už víme přesný harmonogram vysílání Ulice od úplného začátku, připravte se, vysílat se bude se rovnou 3x denně. Během všedního dne tedy na českých televizích uslyšíme 5x znělku Ulice.

A jak se bude Ulice na Telce vysílat? První díl uvidíme už v pátek 22.2. v 17:35 (konec bude 18:30, takže stihnete nový díl na Nově), jedná se o vůbec první díl celého seriálu, tzv. seznamovací díl, který měl v premiéře před osmi lety delší stopáž. Tento stejný díl pak uvidíme ve stejný den ještě jednou a to večer ve 21:55. Kdo by nestihl ani jeden z těchto dvou časů, tak má šanci ještě v pondělí ráno. Třetí repríza prvního dílu Ulice bude v pondělí 25.2. v 8 hodin ráno.

Takhle to půjde každý všední den, časy se budou mírně měnit podle toho, který pořad běží před Ulicí. Např. v pondělí 25.2. uvidíme první díl první sezóny (páteční díl je tzv. nultý díl) v podvečer v 17:50, stejný díl potom ještě jednou ve 21:45 a pak ještě jednou, druhý den, v úterý 26.2. v 8:05. Pokračovat to bude stejně každý den, kromě víkendů, kdy bude mít Ulice pauzu. Kdo si tedy rád bude chtít připomenout Ulici, tak má velkou šanci a snad si nějaký čas vyberete.

POZOR! Aby jste měli přehled o tom, kdy a v kolik se Ulice vysílá na Nově i Telce, chystáme na web speciální TV Program.

Admin Kuba / 11.2. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Hana Maciuchová podpoří svůj "Nejlepší Večerníček"

https://img2.ceskatelevize.cz/program/porady/10492742198/foto09/21352216211_cast_01.jpg

Večerníček rozhodně patří mezi nejdéle vysílané pořady u nás. Už několik generací dětí usedá každý večer k obrazovkám a čeká na svou oblíbenou pohádku. Za léta, kdy se Večerníček vysílá vzniklo stovky pohádkových příběhů, spousta z nich se staly legendou, vysílají se do dnes s velkým úspěchem a milují se spousta diváků a to malých i velkých. A který Večerníček je úplně ten nejlepší? To rozhodovali sami diváci ve velké anketě a už dnes se dozvíme výsledky.

Česká televize připraviila pořad Nejlepší Večerníček, ve kterým se vyhlásí padesát nejlepších českých Večerníků. Čeká nás velká show, kde nebude nouze o zábavu, zajímavé hosté nám prozradí i některé zajímavosti, které možná ani nevíme. Mezi hosty bude například legendární Jiřina Bohdalová, Helana Štáchová, Aleš Borm, Petr Skoumal a spousta dalších, kteří sice z Večerníkem nemají nic společného, ale mají k tomu co říct.

Za významné hosty určitě můžeme považovat i režisérku Věru Jordánovou, která natočila oblíbené Krkonošské pohádky a slavnou režisérku doprovodí i herečka Hana Maciuchová, která si v pohádce zahrála Anču. Co všem nám dámy o pohádce prozradí a která pohádka nakonec zvítězí? To můžeme sledovat už dnes večer na programu ČT1.

Admin Kuba / 9.2. 2013 /
foto: Archiv České televize


Potvrzeno: Nová televize Telka bude vysílat i Ulici

TV Nova spouští svůj již sedmý kanál, již vysílá hlavní TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport, MTV, Fanda a Smíchov. Už 22. února se k těmto programům přidá úplně nová, která dostane název Telka. O tom se už ví delší dobu, dnes TV Nova oficiálně prozradila, co na této nové televizi uvidíme a těšit se můžou především fanoušci TV Nova, kteří jsou s ní již několik let. Telka totiž nabídne to nejlepší přímo z TV Nova.

Těšit se tedy můžete na pořady z archivu, které v devadesátých let trhaly rekordy sledovanosti, řeč je o zábavných pořadech jako jsou Novoty, Zlatíčka, Horoskopičiny, Rance, Zlatá mříž a spousta dalších. Na své si přijdou i diváci soutěžních pořadů, připomenout si budete moc Koločit, Riskuj! či Rychlý prachy. A protože TV Nova je v posledních letech především seriálová televize, tak se můžete těšit i na oblíbené seriály.

A zde už je potvrzená informace, o které jsme již informovali. Telka kromě Ordinace v růžové zahradě či Pojišťovny štěstí bude vysílat i seriál Ulice a pozor! Všechny tyto seriály uvidíte od prvního dílu. Ulice bude pravděpodobně každý všední den o půl šesté večer, vysílání zahájí už v den startu Telky, tedy 22.2. 2013, kdy od 17:35 můžete sledovat pilotní díl celé Ulice, tedy ten, který se vysílal 4.září roku 2005. Připomenout si tedy budeme moc všechny oblíbené díly úplně od začátku.

Nová televize Telka zahájí vysílání v pátek 22.2. 2013 ve 14:00 pořadem Nova sobě.

Admin Kuba / 5.2. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Dnes večer otevřeme 13. komnatu Michaela Hofbauera

https://img7.ceskatelevize.cz/program/porady/1186000189/foto09/212562210800035_02.jpg

Hvězda, která se zapsala do povědomí diváků už jako malý chlapec ve filmech Páni kluci, Lucie postrach ulice či filmech s Panem Tau. Řeč je o nadějném herci Michaelu Hofbauerovi. Proslavil se jako dítě, v posledních letech jsme ho mohli vidět v seriálu Ulice, kde si zahrál štamgastu v hospodě u Henryho. Bohužel ke stolu ke svým seriálovým kamarádům si už nikdy nesedne. Michael Hofbauer zemřel 10. ledna tohoto roku.

Už v roce 2004 přišla smutná zpráva. Nadějnému herci našli nádor v krku. Následovalo několik operací i ozařování. Přišel o chuťové buňky, slinné žlázy, zuby i čelist. Michael Hofbauer se ovšem nevzdával, bojoval se svou nemocí dál a věřil, že se opět vrátí ke svému milovanému natáčení. To se mu z části splnilo, i během své nemoci totiž v Ulici stále hrál. Bohužel už si nikdy nezahraje.

Jeho vůbec posledním televizním vystoupením je dokument České televize - 13. komnata. Tu dokončil těsně před tím, než zemřel. Dokument, ve kterém nás bude provázat Zuzana Burešová odvysílá první program České televize v premíře už dnes večer. Tak se určitě nezapomeňte dívat, začátek je ve 20:55 na ČT1.

Admin Kuba / 1.2. 2013 /
foto: Archiv České televize

Zpět