Archiv článků... září 2013

03.01.2014 13:31

Do Ulice se dnes vrací opět Světlana Nyklová

Dnes večer do Ulice opět zavítá Světlana Nyklová v podání Terezy Bebarové i se svým přítelem Pavlem, kterého hraje Jan Teplý. Ten má v Praze nějaké jednání, proto se s ním z Moskvy vrátila i Světlana, která v Ulici prožila spoustu let a stále považuje toto místo za svůj domov. A to i přesto, že právě zde přišla o svého nejbližšího člověka, bratra Hrihorije, který před rokem tragicky zemřel při požáru.

A kde byla Tereza Bebarové v době, kdy jsme jí na televizních obrazovkách neviděli? Užívala si mateřství se svou krásnou dcerou Klaudií. Po roce se ovšem již postupně vrací do práce a právě první práce jí čeká v Ulici, kam se nevrací jen na otočku. Ale budeme jí vidět častěji, což určitě potěší řadu diváků a fanoušků Terezy Bebarové.

Naposledy jsme Světlanu mohli v Ulici vidět letos v únoru, kdy přijela s Pavlem do Prahy jen na otočku. Komu už tedy seriálová Světlana chyběla, tak se určitě dívejte dnes večer v 18:30 na TV Nova, kdy startuje další díl seriálu Ulice. A bude to první díl, ve kterém se objeví Světlana.

Admin Kuba / 19.9. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Facebook Ulice: Co vás na něm nejvíce zajímá?

Dnešní době vládnou sociálně sítě a nejvíce pak facebook. To nikdo nemůže ovlivnit, facebooku tady byl, je a bude, bez něj už si dokonce spousta lidí nedokáže ani život představit. Také náš fanclub facebook má (odkaz) a blíží me se už k 500 ozančení "to se mi líbí". Svůj facebook má také Ulice (odkaz), ta už má více jak 160 000 ozančení "to se mi líbí" a další fanoušci stále přicházejí. Co ovšem nejvíce lidí na facebooku zajímá? Zjistili jsme to.

Fanoušci Ulice samozřejmě nejvíce komentují nově přidané příspěvky či fotky, komentáře se pak týkají logicky toho daného tématu, kterého se týká celý příspěvek. Obecně pak fanoušci na "zeď" Ulice na facebooku píší i různé vzkazy pozdravy, své názory nebo otázky. Asi nejčastější dotazy se týkají názvu písniček, které občas v Ulici jdou slyšet. Na stejnou otázku se pak ptá více lidí, což někteří nevidí rádi a nemůžeme se jim divit. Čas od času se objevují i otázky, kde se fanoušci Ulice ptají, kde můžou shlédnout právě odvysílaný díl.

V nedávné domě pak spousta fanoušků poukazovalo na "dospělost" Borise, který opravdu celkem vyspěl. Občas se pak objevuje samozřejmě i kritika nebo zajímavé postřehy. Jeden jsme pro vás vybrali: "Zaráží mě, proč se u každé scény, u každého rozhovoru v tomto seriálá jí jídlo, pomlaskává, nebo usrkává či pije. Už je to protivné. Dívat se stále hercům do pusy," píše jedna z pisatelek na facebooku Ulice. Vskutku velice zajímavý postřeh.

Pokud ještě nejste fanoušky Ulice na facebooku, tak se určitě přidejte zde. Na facebooku fanclubu Ulice pak zde.

Admin Kuba / 16.9. 2013 /
foto: facebook Ulice


Dnes je to rok, co zemřel Radoslav Brzobohatý

Zdá se to skoro neuvěřitelné, ale už uplynul jeden rok od úmrtí jednoho z nejlepších českých herců, pana Radoslava Brzobohatého. Zemřel 12. září roku 2012, den před svými 80. narozeniny, které už nestihl oslavit. Zemřel náhle na selhání srdce. Lékaři mu již nedoporučovali pracovat, on se však nevzdával a svého milovaného divadla se nevzdal do poslední chvíle.

Stejně na tom byla i práce před kamerou. Těsně před svou smrtí natáčel seriál Vyprávěj a shodou okolností zde zrovna natáčel svou seriálovou smrt, ovšem je to nepotvrzená informace, protože Česká televize z úctou k panu Brzobohatému odmítla sdělit, co bylo ve scénáři v poslední natáčení den velkého herce.

Na Radoslava Brzobohatého stále vzpomíná rodina, přátelé, ale i fanoušci, kteří ho měli rádi a nebylo jich málo. Mezi tyto fanoušky patří rozhodně i diváci Ulice, kteří si v prvních třech letech vysílání zamilovali jako hodného pana Krále. Náš fanclub Ulice vzpomíná také a nikdy na Herce s velkým H nezapomeneme.

Připomeňte si Radoslava Brzobohatého v našem velkém speciálu, který jsme před rokem připravili.

Admin Kuba / 12.9. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Kariéra mladého herce z Ulice postupně stoupá

https://nd06.jxs.cz/416/190/91bdc819c3_95088553_v2.jpg?1378911984

Herec, zpěvák a nyní i moderátor, to vše je mladý Ondřej Havel, kterému je sice teprve 19 let, ale kariéru má rozjetou jako jeho starší kolegové. Za sebou má několik filmových rolí, např. ve filmech Tři srdce, Kouzla králů, Vendeta či Lidice. Zahrál si i v seriálu Vyprávěj. Ovšem nejvíce ho proslavila Ulice, kde se objevuje už třetím rokem. Nejdříve hrál jen malou roli, ale velký prostor dostal v loňské sezóně.

A věděli jste, že Ondřej Havel měl původně hrát někoho jiného? V prosinci roku 2009 totiž přišel na velký veřejný casting, který Ulice pořádala a ve kterém hledala mladého kluka na roli Mikiho Seidla. A právě na tuto roli se přihlásil Ondřej Havel, casting bohužel nevyhrál, roli získal Vašek Matějovský. Ale Ondřej tvůrce Ulice zaujal, proto mu nabídli roli Jiřího Hložánka, roli přijal, a tak už ho třetí rok jako Jirku můžeme v Ulici vidět.

Kariéra nadějného herce postupně rostla a vrcholu dosahuje v tomto roce. Před několika měsíci vznikla pěvecká skupina New Element a jeden ze tří zpěváků je i Ondřej Havel. Skupina si získala srdce spousty fanynek a jejich hit se objevuje v televizi i v rádiích. Ondrovi, který v tomto školním roce bude maturovat se asi zdálo, že má málo práce, proto přijal nabídku na moderování v hudební televizi Óčko, tam se v pořadu Mixxxer objevil poprvé dnes a nutno podoknout, že mu to šlo hodně dobře. My samozřejmě držíme Ondrovi palce, aby jeho kariéra i nadále stoupala a držel se pěkně navrcholu. Protože mladých, nadějných herců a zpěváků je málo.

Admin Kuba / 11.9. 2013 /
foto: Archiv TV Óčko


Pavla Tomicová a její dvě tváře: Simona vs. Bohunka

Pavlu Tomicovou snad není třeba nějak blíže představovat. Do povědomí diváků a především těch mladších se dostala už díky filmu Snowboarďáci, úspěšná štace pokračovala i v Rafťácících a úspěch jí čekal i v rozjetém vlaku jménem Ulice, kam před pár lety naskočila a nevystupuje dodnes. Pro každou herečku je největší potěší, když může hrát různorodé role, to se Pavle Tomicové daří hlavně díky divadlu. Ale teď má více prostoru i v televizi.

Známe jí z Ulice jako Simonu, ale od nově jí můžeme vidět i v Gymplu v roli úklizečky Bohunky. Spousta diváků sledující oba seriály by řekli, že Bohunka a Simona jsou si podobné (tedy vzhledově určitě), ale i povahově. Částečně máte určitě pravdu, trocha podobnosti tam rozhodně je. Ovšem v současné době je postava Simony a Bohunky velmi rozlišná, ale Pavla Tomicová musí být rozhodně ráda, protože jak se říká "je co hrát."

Takže zatímco Bohunka v Gymplu je stále plná energie, sbírá drby, radí v sexu školníkovi a v dnešním díle to pořádně rozbalí s Helenkou Vondráčkovou, se kterou si střihne Dlouhou noc, tak v Ulici se velmi trápí. Klára jí vyhazuje z bytu a Simona je z toho na prášky, včera zkolobovala a do zpěvu a do smíchu jí rozhodně jen tak ještě nebude. Takové jsou dvě role Pavly Tomicové a pokud se bojíte, že kvůli Gymplu odejde Simona z Ulice, tak se rozhodně bát nemusíte. Simona jen tak neodejde a ještě si s ní užijeme i pořádnou tu srandu.

Podívejte se, jak to Bohunka v Gymplu rozjede s Helenou Vondráčkovou
Přečtěte si odpovědi Pavly Tomicové z dnešního online chatu

Admin Kuba / 11.9. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Bulvár si tento týden pěkně smlsnul na uličnících

K našemu životu patří bulvár. Většina lidí ho čte z velkým zájmem, ostatní ho nechtějí číst, ale stejně se tomu nevyhnou. V trafikách na nás koukají titulní stránky nejčtenějších bulvárů a o internetu snad ani řeč být nemusí. Tak se to bulvárem hemží o sto šest. Ulice a její herci má většinou štěstí, pro bulvární novináře asi nejsou tolik zajímavý, proto o nich tak často nepíšou. I když výjimky se opravdu najdou. Tento týden si ovšem bulvár na "uličnících" přímo smlsnul.

Důvodem je především večírek, který se konal k příležitosti zahájení nové sezóny. Herci se pochopitelně odvázali, no vlastně jako běžní lidé, jenže ti mají štěstí, že na jejich večírcích nejsou přítomni novináři. S některými herci pak novináři dělali na večírku rozhovory a jak to tak bývá, tak některé odpovědi si trochu otočili. Pojďte s námi společně projít některé bulvární články, trochu si je popíšeme a přidáme vlastní názor.

eXtra.cz - 8 fotografií erotického tance hvězdy seriálu Ulice Máši Málkové: V rudých minišatech ukázala rozkrok
Super.cz - Rudá Máša útočí: Sexuální symbol české mládeže ukázal při divokém tanci spoďáry

Herečka Máša Málková hraje v Ulici kadeřnici Romanu. Tento týden se dostala do zájmu nejednoho novináře. Články o ní ukazují vlastně všechny jediné. Nezvládla alkohol a začala tančit, přitom se vůbec nevšímala toho, že má krátké šaty a všem tedy ukazuje i to, co má pod nimi. A my se ptáme, no a co? To, že tancovala přeci vůbec neznamená, že musela být opilá. A že neuhlídala krátké šaty? No to se přeci stalo stovkám žen.

Super.cz - Drsná válka mezi herci Ulice: Obermaierová pohanila kolegu. Je to prý špatný herec a lempl!

Jaroslava Obermaierová v rozhovoru pro super.cz prozradila, co je v poslední době udělalo radost a co jí naštvalo. U druhé odpovědi se rozpovídala o kolegovi, který je nezodpovědný a neumí text. Nikoho nejmenovala, nechtěla ani říct, jestli je to vůbec někdo z Ulice. Super.cz si ovšem od někoho zjistilo, že paní Obermaierová není na place spokojena se svým kolegou Tomášem Valíkem, který hraje Richarda Zajíčka. Ale my se ptáme? Je to vůbec pravda a nepletou novináři do sebe jabka a hrušky? Těžko říct, jestli si vůbec novináři od někoho ze štábu něco zjistili.

ahaonline.cz - Svoboda pomluvil mrtvého Poloczka: Byl hypochondr a držgrešle!

Nadpis tohoto článku, který se objevil včera i na titulní straně deníku Aha! vůbec nevypadá hezky. Podle něj Václav Svoboda dost drsně pomluvil svého kolegu a seriálového tatínka Bronislava Poloczka. Jenže ono někdy potřeba přečíst si článek celý. V článku totiž Václav Svoboda vše vysvětluje a dokonce prozrazuje, že byl pro něj pan Poloczek nejlepší člověk na světě. Pro bulvár je prostě nejdůležitější nadpis, jenže pod ním je pak vše úplně jinak než to vypadá.

Super.cz - Kdo překonal zadek Farne? Solaříková dál bezútěšně kyne a v kovbojském s obří sukní vypadá hrozivě

Chudák Patricie Solaříkové. O její váze se napsali už desítky článků. Ona sama si z toho nic nedělá, nedělají si z toho nic ani její fanoušci, pro které vypadá pořád dobře. A rozhodně je lepší mít nějaké to kilo navíc, než držet nesmyslné diety a dostávat se do stavu anorexie. Patricie na večírku vypadala skvěle, podle bulvárních novinářů vypadala hrozivě. Každý máme asi jiný názor.

ahaonline.cz - Matějovský z Ulice se veřejně zpil, jak zákone (ne)káže! Vždyť je mu sedmnáct...

Na večírku Ulice nechyběla i uliční mládež. Někteří z nich si samozřejmě dali i skleničku vína, a to i přesto, že ještě nejsou plnoletí. Ale sáhněme si do svědomí, kdo z nás čekal na první příležitost napít se alkoholu až do svých osmnáctých narozenin? Takovou otázku by si měli položit především novináři. A že se Vašek opil tak, že pak vyváděl psý kusy? K tomu rozhodně nemusel být opilý, Vašek je "šoumen" a dokáže se bavit i bez alkoholu, to ukázal už na několika akcí, kde se rozhodně nepilo.

blesk.cz - Rozevlátá Cibulková: Zase pije?

Novináři si na uličníky nedávali pozor jen na večírku Ulice, ale i na jiných akcích. Do hledáčků se jim dostala i Vilma Cibulková, která se na jedné akci ukázala jako modelka. V úvodu článku se píše o tom, jak paní Cibulková měla lesklé oči a rozevláté pohyby. Vysvětlení pak přijde až na konci článku, kde se píše, že herečka celý večer pila jen vodu, a tak její lesklé oči a pohyby spíš způsobila tréma a únava. Vysvětlení tedy přišlo, i když až na konci článku, ale i to se cení.

Tak to je vše. Vybrali jsme pro vás ty "nejzajímavější" články. Jinak se uličníci do hledáčků bulváru tento týden dostali i v jiných článcích. Určitě vám nemusíme říkat, že to vše je jen bulvár, kde je něco málo pravda, něco polopravda a zbytek výmysl. Ale to vy určitě sami všichni moc dobře víte.

Admin Kuba / 5.9. 2013 /
foto: internet/Archiv TV Nova


Ulice oslavila novou sezónu pořádným mejdanem

Párty Ulice: Devátá sezona začala - 1

Snad každý rád slaví, zvlášť když je k tomu nějaký pořádný důvod. Zahájení nové sezóny vysílaní seriálu je určitě rozhodně velký důvod k pořádné oslavě. To si řekli i zástupci Ulice, kteří se vždy rádi společně sejdou, aby spolu oslavili konec sezóny, začátek sezóny nebo třeba Vánoce. Teď se konal večírek k zahájení sezóny.

A párty to byla opravdu velká, pořádně to rozjela uliční mládež v čele s Vaškem Matějovským, Ondrou Havlem, Helenou Němcou, Patrici Solaříkovou, Anetou Krejčíkovou, Míšou Dobravovou a dalšími. Zahanbit se rozhodně nenechali i ti zkušenější, jako třeba Václav Svoboda, Ondřej Pavelka, Zuzana Vejvodová nebo Jaroslava Obermaierová.

Na párty, která se konala v Havlíčkových sadech se také polykal oheň, chodilo se po skle a hlavně se tancovalo. Začátek sezóny se prostě musel pořádně oslavit. Pokud se chcete podívat na fotky, tak je najdete přímo na oficiálním webu Ulice, odkaz zde. Na webu Ulice bude brzy i reportáž.

Admin Kuba / 3.9. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Ulice se včera stala nejsledovanějším pořadem dne

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/1003509_604468649597753_1207907754_n.jpg

Po dvou měsících se včera na obrazovky TV Nova vrátila Ulice. Plně se také rozjelo podzimní vysílací schéma všech českých televizí. Začíná tak opět televizní boj o diváky, kdy nejvíce se zatím daří Nově, to dokazuje i včerejší sledovanost. Nejsledovanějším pořadem dne se opět staly Televizní noviny. Ovšem nejsledovanějším nezpravodajským pořadem se stala podvečerní Ulice.

Příběh studentů z Ulice, rodiny Liškových i Vlastimila Peška si včera od půl sedmé do půl osmé večer nenechalo ujít milion diváků, což v procentech odpovídalo 33% ve skupině diváků 15+. U mladších diváků byla Ulice ještě úspěšnější, skoro 35% diváků ve skupině 15-54 let mělo zapnutou Ulici. Denní seriál TV Nova tedy stále i po osmi letech neztrácí dech a pokračuje ve své úspěšné jízdě.

Ulice, která se vysílá v podvečerním čase, nikoliv tedy v hlavním vysílacím čase (po 20 hodině), porazila právě i všechny pořady vysílané po 20 hodině. Za Ulicí tak zůstali Četnické humoresky, Gympl i Cesty domů. My tedy Ulici gratulujeme a vy se určitě dívejte i nadále.

Admin Kuba / 3.9. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Nova má nové grafické předěly i s hvězdami z Ulice

Kdo včera večer sledoval Televizní noviny, tak mohl vidět nové promo TV Nova a hned po skončení Televizních novin odstartovali i nové grafické předěly, které oddělují reklamy od jednodtlivých pořadů. Nové promo sází na emoce a příběhy, Nova natočila speciální video, ve kterém se zobrazuje vše co Nova je. Ve videu se objevují i hvězdy TV Nova.

V samotných předělech pak můžeme vidět jen hvězdy TV Nova. Objevují se v nich moderátoři a především herci ze všech seriálů. Za Ulici budeme moc na podzim v předělech vidět např. Rudolfa Hrušinského, Danu Syslovou, Romana Vojtka či Aničku Valentovou. Se všemi se můžete potkávat vždy na začátku či na konci reklamy. Jak to hvězdám v předělech sluší se můžete podívat i na fotkách.

Admin Kuba / 2.9. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Dočkali jsme se: Nové díly Ulice jsou tady

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1098034_604468396264445_16531251_n.jpg

Dva měsíce. Takovou dobu jsme čekali, než se na obrazovkách TV Nova znovu objeví naše známá znělka seriálu Ulice. Dnes se konečně dočkáme. Ulice začíná a vybrat si nemohla lepší den svého startu. Zatímco, všechny ostatní seriály či pořady už běží v televizích týden, některé i více, tak Ulice si počkala až na první školní den. Tedy na den, kdy už všem skončila dovolená a prázdniny. Všem věrným divákům tak nemůže jejich oblíbený seriál uniknout.

Co vše nás čeká v nové sezóně Ulice jsme vám postupně prozrazovali během celého léta. Pokud někomu něco uniklo, tak určitě navštivte rubriku Devátá sezóny, kde najdete veškeré informace o nových dílech. A co nás čeká v tom dnešní, tedy prvním díle po prázdninách?

Těšit se můžeme na Gábinu, která čeká na výsledky přijímaček, je z toho dost nervózní. Uvidíme také první školní den ve škole a trable Františka a Viki, proč se Viki s Frantou nebaví a ani ho nepozdraví? To uvidíme už večer, kromě toho se můžeme těšit na pana Peška, Miriam, Amálku, Liškovi a spoustu dalších. Tak se určitě dívejte, už dnes v 18:30 na Nově.

Admin Kuba / 2.9. 2013 /
foto: Archiv TV Nova

Zpět