Archiv článků... září 2014

25.01.2015 10:10

Rudolf Hrušinský objevil nového bratra, kde se vzal?

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Jun2010/638030.jpg?d41d

Tak tohle nikdo nečekal, Rudolf Hrušinského má  nového bratra, o kterém dosud neměl ani tušení. Jeho nový "bratr" se dokonce sám přišel za slavným hercem ukázat a představit se, aby mu mohl převyprávět příběh, jak se vlastně stal jeho bratrem. Jenže chytrý a mazaný Rudolf Hrušinský ne všemu věřil, proto svého nového "bratra" poslal pryč. A udělal dobře.

Žádný nový bratr na scéně totiž není. Vše bylo nahrané v rámci pořadu Očima Josefa Klímy, kde sám autor zkouží běžné občany, jestli naletí nebo nenaletí jeho malému "výzkumu." Tentokrát bylo v dnešním vydání téma jasné, falešný bratr obchází slavné osobnosti, kterým namluví, že je jejich bratr, skrytá kamera pak natočí reakcí celebrit, jak se v takové situaci zachovají. Rudolf Hrušinský svého nového "bratra" nepřijal a poslal ho pryč, což udělal určitě dobře, na podvodníka totiž můžete narazit všude.

Admin Kuba / 30.9. 2014 /
foto:
Archiv TV Nova


Další nová postava na obzoru, už zítra se těšte na Rudolfa

Seriál Ulice: Desátá sezona Ulice je tu! - 39

Ulice ve svých řadách přivítá další novou postavu, těch je v desáté sezóně několik. Už jsme mohli poznat celou rodinu Maléřových, ale také učitele Davida či herce Jakuba. Ale to rozhodně není vše, už zítra se totiž můžeme těšit na postavu Rudofla Hložánka, kterého si zahraje Václav Kopta a rozhodně se máte na co těšit, s Rudolfem totiž bude velká sranda a jeho optimismus nakazí každého. Rudolf je ovšem po úrazu odkázaný na francouzské hole, Ulice tak tedy otevírá další důležité téma, kterým je život lidí s handicapem.

Rudolf Hložánek je starším bratrem radního Antonína (Miroslav Hanuš). Přestože vás podoba těch dvou ihned praští do očí, povahově jsou každý jiný.  Zatímco z Antonína se stal úspěšný komunální politik, který lehce proplouvá životem díky své morálně flexibilní povaze, s Rudolfem se život příliš nemazlil. Utrpěl pracovní úraz, jehož následky si nese dodnes. Když zachraňoval kolegu, který dostal mezi kolejemi infarkt, vlak mu poranil páteř a pánev. Od té doby chodí o berlích. Je vdovec, sám vychoval dnes už dospělého syna. Přestože je pohybově omezený, nechybí mu chuť do života ani smysl pro humor. Je dobrosrdečný, veselý a velice zručný.  Oproti bratru Antonínovi je klidnější, ale nemá rád, když ho někdo lituje. To se pak dokáže pořádně rozčílit.

Tak se určitě dívejte, už zítra v 18:25 na Ulici.

Admin Kuba / 24.9. 2014 /
foto:
Archiv TV Nova


Dana Syslová z Ulice získala ocenění za dabing

https://www.i60.cz/obrazky/velke/syslova-dana_201210232308565.jpg

Herci získávají řadu ocenění, jsou oceňováni za svůj herecký výkon na divadelních prknech i za svoje výkony v televizních filmech či seriálech. Nejznámějším oceněním jsou zrcátka TýTý. Ovšem herci získávají ještě jedno ocenění, a to za svůj "hlas", oceňování jsou totiž také herci dabéři.

A právě takové ocenění se rozdávali včera. Udělovali se totiž Ceny Františka Filipovského a jednu takové ocenění získala i herečka Dana Syslová, kterou znáte i ze seriálu Ulice, kde hraje Amálku Seidlovou. Dana Syslová získala Cenu Františka Filipovského za celoživotní mistrovství v dabingu, stejnou cenu získal i herec Alois Švehlík.

Nejznámější dabingové role Dany Syslové: Will a Grece, Zoufalé manželky, Okouzlení, Hercule Poirot, 24 hodin, Esmeralda, Ošklivka Betty, Kdopak to mluví, Holky z kalendáře, Deník Bridget Jonesové a desítky dalších filmů a seriálů.

Admin Kuba / 21.9. 2014 /
foto:
Archiv TV Nova


Roman Vojtek změnil image, musel kvůli práci

https://nd06.jxs.cz/046/487/91010846a4_99177757_o2.png?1410799867

Při sledování zítřejšího dílu Ulice vám určitě neunikne jedna malá změna u Romana Vojtka, tedy seriálového Hynka. Ten totiž přes prázdniny mírně "zestárnul", tedy alespoň dle slov některých diváků, především divaček. Roman Vojtek si totiž nechal narůst hustý plnovous, ale nebylo to dobrovolně.

"Donutila" ho k tomu nová role v připravovaném seriálu TV Prima. Více už k tomu sám Roman Vojtek: „Nebyl to zase tak úplně můj nápad. Plnovous jsem si nechal narůst kvůli nové roli. Seriál Všechny moje lásky totiž napsal stejný autor jako seriál Vyprávěj a paní režisérka prostě chtěla, abych vypadal jinak,“ prozrazuje Roman Vojtek. Svou novou image tak musel zapojit i do svých dalších projektů, ve kterých účinkuje. Už zítra ho tak můžete vidět v Ulici.

Admin Kuba / 15.9. 2014 /
foto:
Archiv TV Nova


Duet v karaoke baru, zazpívali si Světlana a Lumír

Minulý týden Ulice navštívila karaoke bar, kde si zazpívala i Simona a Tonda Hložánek. Utno dodat, že jim to šlo opravdu skvěle. Nakonec přesvědčit se o tom můžete v předchozím článku. Tam jsme vám také slíbili, že už brzy se Ulice do karaoke baru podívá znovu a už je to tady. Pokud jste se dnes dívali na Ulici, tak jste mohli vidět skvělý duet Světlany a Lumíra.

A samozřejmě stejně jako u předchozí návštěvy karaoke baru, tak i tentokrát pro vás máme video z vystoupení. Poslechněte si tak znovu zamilovaný duet bývalých manželů - Světlany a Lumíra.

Admin Kuba / 15.9. 2014 /
foto:
Archiv TV Nova


Ulice zavítala do karaoke baru, bavili jste se také?

Ulice čas od času opustí brány hostivařských ateliérů a vydává se do pravých ulic. V letošní sezóně jsme se s Ulicí mohli podívat na krásnou moravu a v dnešním díle zavítala Ulice do karaoke baru, kam se šla dobře pobavit Simona, Tonda Hložánek a Jiří Kreuzer. Věříme, že jste se bavili také.

My vám teď nabízíme krátkou ukázku z tohoto dnešního dílu, připomeňte si tak s námi zpěv Simony i Tondy. A ještě upozorňujeme, že Ulice nebyla v karaoke baru naposledy, už brzy se tam podíváme znovu a opět bude o zábavu postaráno.

Admin Kuba / 10.9. 2014 /
foto:
Archiv TV Nova


Jak se na konci prázdnin daří hercům na facebooku?

Jsou za námi prázdniny a školáci se tak dnes poprvé po prázdninách vydali do své oblíbené-neoblíbené školy. Kromě nového školního roku začal i nový měsíc, takže se můžeme podívat na pravidelnou statistiku, jak se daří hercům z Ulice na jejich fanouškovských stránkách, které spravuje náš Fanclub.

  1. místo - Matyáš Valenta - 3 337 fanoušků (v červenci 1. místo)
  2. místo - Václav Matějovský - 2 050 fanoušků (v červenci 2. místo)
  3. místo - Patricie Solaříková - 1 230 fanoušků (v červenci 3. místo)
  4. místo - Jakub Štáfek - 927 fanoušků (v červenci 5. místo)
  5. místo - Aneta Krejčíková - 909 fanoušků (v červenci 4. místo)
  6. místo - Rudolf Hrušinský - 849 fanoušků (v červenci 6. místo)
  7. místo - Martin Hofmann - 710 fanoušků (v červenci 7. místo)
  8. místo - Hana Maciuchová - 658 fanoušků (v červenci 8. místo)
  9. místo - Vanda Hybnerová - 628 fanoušků (v červenci 9. místo)
  10. místo - Šárka Vaculíková - 608 fanoušků (v červenci 10. místo)
  11. místo - Zuzana Vejvodová - 586 fanoušků (v červenci 16. místo)
  12. místo - Michaela Badinková - 547 fanoušků (v červenci 12. místo)
  13. místo - Kryštof Rímský - 526 fanoušků (v červenci 13. místo)
  14. místo - Hana Igonda Ševčíková - 512 fanoušků (v červenci 11. místo)
  15. místo - Václav Svoboda - 491 fanoušků (v červenci 14. místo)
  16. místo - Ljuba Krbová - 468 fanoušků (v červenci 15. místo)
  17. místo - Vilma Cibulková - 426 fanoušků (v červenci 18. místo)
  18. místo - Anna Fixová - 425 fanoušků (v červenci 17. místo)
  19. místo - Tereza Bebarová - 352 fanoušků (v červenci 19. místo)
  20. místo - Matouš Ruml - 202 fanoušků (v červenci 22. místo)
  21. místo - Kateřina Janečková - 191 fanoušků (v červenci 21. místo)
  22. místo - Daniel Brown - 186 fanoušků (v červenci 20. místo)
  23. místo - Petr Buchta - 72 fanoušků (v červenci neměl fb stránky)
  24. místo - Hana Holišová - 71 fanoušků (v červenci 23. místo)

Náš žebříček se mírně pozměnil. Nejvíce povyskočila Zuzana Vejvodová, a to ze 16. na 11. místo. Mezi nové stránky jsme přidali také fan stránku Petra Buchty, kterého znáte z Ulice jako Vojtu Kalicha. Nejlépe si stále vede Matyáš Valenta. Několik dalších stránek se pak blíží ke své první tisícovce. Všem moc děkujeme a nezapomeňte si své oblíbence přidat mezi oblíbené.

Admin Kuba / 1.9. 2014 /
foto: koláž Fanclubu Ulic
e; Archiv TV Nova; facebook.com

Zpět