Blíží se naše třetí narozeniny - už za měsíc

22.07.2010 21:18

Kuba>

Léto je v plném proudu, sluníčko svítí, občas nám do toho i zaprší, ale většinou je venku krásně, každý si užívá léto po svém, někdo tráví dovolenou u moře, někdo u českých vod a někdo si zajde na krásně vychlazené pivečko. Komu se v takovém horku nechce vyjít ani ven, tak může zůstat doma a trávit volný čas třeba s naším webem, protože my pro vás pracujeme i přes léto a máme pro vás vždy spousty zábavy, spoustu speciálů a skvělých informací.

Někdo z vás možná přes léto chystá oslavu, důvodů může být několik, třeba chystaná svatba nebo narozeniny. I náš web bude přes léto slavit své narozeniny. Věrní fanoušci našeho webu možná vědí, kdy narozeniny slavíme, náš web byl založen přesně 22. srpna 2007 ve 20 hodin večer. Takže na českém internetu jsme již třetí rok, pěkně rosteme a to se musí rozhodně oslavit. Protože 22.8. bude letos neděle, tak jsem se rozhodl, že oslavu přesunu na pondělí 23.8. 2010.

Do našich narozenin tedy zbývá přesně jeden měsíc a do oslavy jeden měsíc a jeden den. Na to vás poutá již několik dní upoutávka na hlavní stránce hlavní webu i fanclubu. Z upoutávky se můžete dozvědět, že v den oslavy na vás čeká velká dávka zábavy (ještě více zábavy než teď), těšit se můžete i na zajímavé speciály, které se budou týkat našeho webu. A také si budete moc přečíst, co k našim třetím narozeninám přeji ostatní.

Ovšem největší překvapení, které nás na naší oslavě čeká je jedna velá akce, kterou jsem nazval Akce "Kulový blesk" zatím vám nemohu prozradit žádné další informace, protože je zatím vše přísně tajné a co se bude dít vím pouze já a pár vyvolených fanclubáků. Rozhodně vám mohu slíbit, že se máte na co těšit a rozhodně to bude velká akce.

Zpět