Bude na Štědrý den vysílán seriál Ulice...?

25.11.2009 19:00

Kuba>

Obrázek “https://i276.photobucket.com/albums/kk4/obrazkya/004/002.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

To je otázka, která vás určitě už napadla. Ti, kteří seriál Ulice sledují pravidelně již několik let vědí, že seriál Ulice se vysílá i přes Vánoce, kdy mají některé seriály pauzu jako například Ordinace v růžové zahradě 2 (ta letos bude mít pauzu přes Vánoce). Ulice je také jediný seriál, který se vysílá stále a nevynechá žádný den (jen tehdy, kdy se vysílá v přímém přenosu fotbal). Ulice se vysílá i na státní svátky a dokonce i na Silvestra i na Štědrý den. Ale jak to bude letos? Můžeme se těšit, že si s hrdiny seriálu rozbalíme dárečky?

To vám zatím neprozradím. Ještě před tím se totiž podíváme do minulosti, jak to bylo s Ulicí před několika lety. V roce 2005 kdy Ulice startovala vycházel Štědrý den na sobotu, takže se Ulice samozřejmě nevysílala, o rok tedy v roku 2006 zase vycházel Štědrý den na neděli, poprvé jsme se tak Ulice na Štědrý den dočkali až v roku 2007, kdy 24.12. bylo pondělí. Seriál se sice nevysílal v "našem" čase, ale vysílal a to bylo hlavní. Rok 2008 byl přestupní a tak Štědrý den vyšel na středu a to už si určitě většina z vás pamatuje, že i v tomto roce se Ulice vysílala a to v 17 hodin a 15 minut. Máme rok 2009 a jak to bude letos?

Je finanční krize, vedení TV Nova by tak klidně mohlo Ulici na Vánoce zastavit, tím by určitě ušetřili. Ovšem vedení Novy je moc hodné a tak nám i letos Ulici nabídne ve svátečních dnech, na náš oblíbený seriál Ulice se tak můžeme těšit opět i na Štědrý den, kdy se Ulice bude vysílat v 17:00 hned po krátkých Televizních novinách, po Ulici pak následuje film Šťastný a veselý Madagaskar. Na co se můžete v tomto vánočním díle těšit si můžete přečíst v sekci Aktuální díly, kde najdete všechny vánoční díl a jak to bude s Ulicí na Silvestra si můžete přečíst v dalším článku.

 

24.12. 2009 na TV Nova

16:45 >> Televizní noviny
17:00 >> Ulice
17:50 >> Šťasný a veselý Madagaskar
18:20 >> S čerty nejsou žerty
20:00 >> Tři oříšky pro Popelku

Zpět