Budoucí otec Hynek Urban i Roman Vojtek zítra na chatu

17.12.2009 21:20

Kuba>

https://img.blesk.cz/img/1/article/177980_roman-vojtek-tereza-janousova-crop.jpg

Na nejbližším online chatu, který se uskuteční už zítra, tedy v pátek 18.12. 2009 na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz se objeví budoucí otec seriálový Hynek Urban, ale také herec Roman Vojtek. Oba totiž čekají na své první vytoužené dítě a zatímco Hynek očekává s Gábinou kluka jako buka, tak jako Roman Vojtek věří, že se svou ženou budou mít holčičku. O těhotenství své seriálové i reálné partnerky si můžete popovídat právě přímo s Hynkem Urbanem, který se již teď těší na vaše otázky.

Ještě před nedávnem by Hynkovi určitě docházely samé kritické otázky. Hynek se totiž choval jako naprostý vůl a s tímto názorem by souhlasili snad všichni fanoušci Ulice. Ke Gábině se nehlásil, odmítal přijmout fakt, že dítě, které Gábina čeká by mohlo být jeho. Lhal všem, Gábině, Mastnému, Lence i inspektorce Hádkové. Nyní se konečně rozhodl, že půjde s pravdou ven a bude se chovat, jako budoucí otec. Začal se starat o Gábinino těhotenství, dokonce se s ní začal scházet a byl ochoten, aby jeho jméno bylo v rodném listě napsáno v kolonce otec. Happy end se tedy v tomto případě konat bude, dokonce to i vypadá, že se smíří Hynek se svým budoucím tchánem Radkem Mastným. Dnes Gábina málem porodila, Hynek ji narychlo musel odvést do porodnice, jak to vše dopadne uvidíte už zítra v Ulici, ale dozvědět se můžete i něco málo odpoledne na online chat.

Hynek Urban, neboli herec Roman Vojtek usedne ke klávesnici na serveru ulice.nova.cz již zítra, tj. v pátek 18. prosince 2009 od 13 hodin. Pokud se tedy i vy chcete na cokoliv zeptat, tak neváhejte a na chat přijďte. Pokud se online chatu nemůžete zúčasnist, tak je pro vás opět připravená možnost zeptat se třeba hned teď. Stačí, když svou otázku položíte pomocí formuláře, který najdete zde. Hynek (Roman Vojtek) vám pak zítra jen odpoví, tedy pokud to stihne, protože otázek určitě přijde hodně, tak hodně štěstí.

Zpět