Casting pro veřejnost aneb zahrajte si v Ulici

21.01.2009 22:55

Kuba

Máte jedinečnou příležitost zahrát si v jednom z nejpopulárnějích seriálů Ulice. Spousta z vás se již několikrát v diskuzi ptala, zda si může zahrát v Ulici, chodí mi i podobné emaily. Vždy jsem vás odkázal přímo na TV Nova a zdůraznil jsem, že je lepší pokud jste zaregistrovaný v nějaké herecké agentruře a pokud máte za sebou nějaké herecké zkušenosti. Teď je tu šance pro všechny, nikdy v životě jste nehrál, nikdy jste nikde nevystupovali? Nevadí, i tak si můžete zahrát v Ulici.

Dnes byl vyhlášen veřejný casting, na který může přijít úplně kdokoliv a na věku nezáleží. Jediná podmínka je pro ty, kteří jsou mladší 15ti let. Pokud máte míň jak 15 let musíte mít souhlas rodičů a aspoň jeden z rodičů musí přijít na casting s vámi. Kdy a kam máte přijít? Veřejný casting proběhne 2. února 2009 od 10 do 17 hodin v divadle Komedie. Toto divadlo najdete v Praze 1, ulice Jungmannova 1.

Počet účinkujících je však omezen, nemůže se tedy dostat na všechny, kteří na casting přijdou. Pokud budete vybráni, tak budete hrát ve speciálním velikonočním speciálu Ulice. Tento díl se bude natáčet ve dnech 14. a 15. února. Na castingu se dozvíte veškeré informace, aby jste si tedy zahráli v Ulici musíte určitě přijít na casting.

Ve svém diáři si určitě zaškrtněte datum 2. února, kdy casting bude probíhat, tento den je pondělí. A pak si zaškrtněte datum 14. a 15. února, tyto dva dny je víkend, pokud si vás tedy tvůrci vyberou na natáčení nemusíte se omlouvat ve škole i v práci, pokud nepracujete o víkendu. Náš web vám všem moc drží palce. Další informace zjistíte na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz. Tak se tam určitě podívejte.

Zpět