Česká filmová stár Lubomír Lipský již dnes v Ulici

27.02.2009 22:42

Kuba

Jak jsme vás již před časem informovali, seriál Ulice k sobě přitáhl skutečnou hvězdu české filmové scény. Hvězda takových filmů, jaké jsou Hudba z Marsu, Tři chlapy v chalupě, Čtyři vraždy stačí, drahoušku, Metráček, 6 medvědů s Cibulkou, Tři chlapy na cestách, Ať žijí duchové, Hospoda, Kameňák nebo Bobule, v takových filmech se objevil Lubomír Lipský. Ale to je jen pár vybraných filmů, pan Lipský se objevil v dalších více jak 150 filmech, seriálů, dokumentů a divadelních her.

Zajímavostí je to, že pan Lipský v dubnu oslaví již 86. narozeniny, ale i přes svůj věk se stále věnuje svému největšímu končíku a to je hraní. Naposledy se objevil napřílad ve filmu Bobule, který můžete vidět v kině a letos tento film bude vysílat i TV Nova. Na TV Nova se objevil i v seriálu Hospoda, kde se proslavil hláškou: "Neříkej mi dědku, já ti taky neříkám cucáku."

V Ulici si pan Lipský zahraje dědu Borise Nekonečného, který je nejstarší z rodu Nekonečných a za svou rodinou přijíždí na návštěvu i když vůbec nemá tušení co se u Nekonečných děje a když se dozví, že Katka nastupuje do nemocni, musí se zdržet déle, aby se postaral o rodinu. Bývalý cirkusák-vrhač nožů je stále velice aktivní a plný  humoru, nikdo se s ním rozhodně nenudí a nejvíce se na něj těší malý Borisek, který ho má opravdu rád. Děda Boris má u ostatních členů velkou autoritu a poslouchat ho musí všichni, i jeho syn Boris.

Nenechte si tedy dnešní (páteční) díl seriálu Ulice, začíná jako vždy v 18:30, kromě toho, že Katka Nekonečná nastoupí do nemocnice se objeví právě nejstarší Boris Nekonečný v podání skvělého herce Lubomíra Lipského, já osobně se na pana Lipského moc těším a co vy? Pište své názory do diskuze, tak jak to dělají ostatní.

Zpět