Chatovat s vámi bude Henry Rettig

01.03.2009 23:03

Kuba

https://farm1.static.flickr.com/51/153363826_087af41c87.jpg?v=0

Tvůrci seriálu Ulice a hlavně tedy tvůrci oficiálních webových stránek ulice.nova.cz pro své fanoušky připravuje každý den články, různé speciály, soutěže a každý týden probíhá také online chat s hvězdou Ulice. Vždy je na chatu někdo o kom se v poslední době nejvíce mluví, teď se hodně mluví o fotbalovém týmu Ulice, kde hraje také Henry, majitel hospody a právě Henry přijde na chat aby si s vámi popovídal.

Henry Rettig patří do Ulice celým svým tělem, objevuje se v  ní již od začátku vysílání a všichni ho  mají rádi. V Ulici vlastní hospodu U Jindřicha, ale nikdo mu neřekne jinak než Henry, je američan, ale už dlouho žije v Čechách a moc se mu tady líbí, má své pravidelné návštěvníky, některé lepší, některé zase horší. Henry se točil vždy jen kolem Ulice, nikdy nebyl ukazován v jiném světle, pak musel na čas odletět zpět do Ameriky a hospodu za něj převzali Farší, hlavně tedy jeho kamarád Olda, pak se Henry vrátil a teď už opět vládne hospodě on. Nyní se ale začíná točit i v jiném světle, začal hrát fotbal a ne jen tak pro někoho, zapojil se do fotbalového týmu Ulice a budou se snažit vyhrát velikonoční fotbalový turnaj. Snad se jim to podaří, uvidíme.

Daniel Fleischer Brown to herec, který hraje Henryho, hádáte správně, jméno rozhodně není české, Daniel totiž pochází z Ameriky, ale už dlouhu dobu žije v naší zemi a moc se mu tu líbí. Česky hovořit umí, to můžete poznat i v Ulici, takže se nemusíte bát, že by vám na chatu třeba nerozuměl, nebo vy jemu. Tak určitě nezapomeňte Henrymu napsat, otázek na hospodu a fotbal bude určitě hodně, ptát se můžete již zítra, tj. v pondělí 2. března 2009 od 13:30. Otázky mu můžete pokládat už teď a to prostřednictvím formuláře. Tak se ptejte.

Zpět