Co bude na webu v září...?

10.08.2009 17:10

Kuba

Poslední tři týdny prázdnin a pak všichni huráá do škole, no většina z nás pravděpodobně bez toho hurá. Ovšem hurá určitě zazní přesně za tři týdny v 18:30, kdy nás z televizních obrazovek opět vykouknout naše známé olíbené tváře z ještě oblíbenějšího seriálu TV Nova Ulice. A náš web, pomalu, ale jistě dojíždí prázdninový režim, takže je na čase prozradit si něco o podzimních novinkách našeho webu

Vše se začíná vracet do starých kolejí již tento týden. Ke konci týdne (asi pátek) vám již přinesu aktuální díly prvního týdne Ulice. Takže se znovu naplno sprovozní sekce Aktuální díly. Poslední srpnový víkend bude také opět v provozu sekce Příští týden... nebo sekce Rekapitulace, jak už jsem napsal, vše se tedy vrací do starých kolejí. Ovšem i staré koleje se musí občas opravovat, my jsme všechny ty "koleje" celé vymněnili a v září je ještě dopníme o další novinky, nebude jich málo, ale úplné novinky to nejsou.

Již skoro dva měsíce se můžete bavit na letním webu leto-ulice.wbs.cz. Tento web se na konci prázdnin opět zastaví, ovšem nebude smazán, takže pokud se budete někdy nudit (třeba i v zimě), tak letní web můžete navštívit a zahrát si třeba letní puzzle. Protože se vám, ale novinky na letním webu líbí, tak vás o ně nechci připravit. Proto některé rubriky z letního webu přemístím sem na hlavní web. Zcela určitě se zde objeví Kdo jsem, Slovní fotbal i Kdo s koho. O rubrice Den s... ještě nemám rozhodnuto a Testy, Sudoku, Vaše vtipy se zde nebojeví. Vyplívá to z vašeho hlasování v naší letní anketě, kterou najdete na letním webu.

Sekce Hledej rozdíly už na webu funguje a fungovat bude i nadále. Takže od září mnohem více zábavy i na tomto hlavním webu, náš web tak bude informativní, ale i zábavný. Také uvažuju o novince, kterou jste u nás ještě vidět nemohli i ve fanclubu i na letním webu. Věrní návštěvníci našeho webu určitě čekají nějaké velní projekt, zatím každý rok jsme v září začínali soutěží o nejlepší postavu. Nemusíte se bát, i letos velký projekt bude a protože hledání nej postavy patří mezi vaše oblíbené soutěže a stále vás baví, tak i letos na podzim odstartuje soutěž Nej postava, již třetí ročník.

Letos, ale Nej postava 3 nezačne hned začátkem září, ale až později. Pravděpodobný start je na konci září nebo začátkem října, soutěže se ovšem dočkáte a soutěž bude jako každý rok trochu inovovaná, aby vás stále bavila. Dalších novinek se zatím nedočkáme, i tak toho bude určitě hodně, proto vás na září na webu samozřejmě zvu a těším se na všechny i na ty, kteří náš web před prázdninami opustili a v září s příchodem seriálu Ulice se k nám opět vrátí. Přeji pěkný zbytek léta.

Zpět