Další online chat se skutečnou hvězdou... Dušanem Jamrichem

04.03.2010 10:24

Kuba>

https://www.dinersclub.sk/diners/uploaded/magazine/1-2008/osob5.jpg

Tento týden nás oficiální web seriálu Ulice ulice.nova.cz doslova zahltil online chaty. Teprve dnes odpoledne v 16:00 bude hostem online chatu šéfproducent seriálu Ulice pan Michal Reitler a už zítra pro nás tvůrci webu ulice.nova.cz připravili další pravidelný online chat s hvězdou seriálu Ulice a tentokrát si s vámi bude povídat skutečná hvězda, která do Ulice přišla ze Slovenska, jméno herce je Dušan Jamrich, že vám to nic neříká? Tak možná lépe zní Cyril Hejl, toho určitě všichni znáte.

Cyril Hejl je jedna z nových postav páté sezóny seriálu Ulice, ale v seriálu se "vyskytuje" od samého začátku. Nikdy se sice v Ulici neobjevil, ale mluvilo se o něm od samého počátku, tehdy ještě málokdo tušil, že by se Cyril mohl opravdu objevit. Jenže Miriam se potřebovala rozvést, aby si mohla vzít Vlastimila Peška. Advokátka Elen Mrázová tedy Cyrila našla v zahraničí a ten přijel do Čech, sešel se s velmi překvapenou Miriam Hejlovou a později také se svým synem Jardou, kterého naposledy viděl jakého malého kluka před více jak 30-ti lety. Tolik let se také neviděl s Miriam. Do Prahy se ovšem nevrátil jen kvůli rozvodu, ale také kvůli pohřbu jeho maminky, která před nedávnem zemřela. Cyril se chce více sblížit se svým synem a vypadá to, že mu to jde docela dobře.

Jak dlouho se bude Cyril Hejl v Ulici objevovat? Odjede s ním Miriam? Nebo dokonce i Jarda s Lenkou? Na to se můžete zeptat přímo Cyrila Hejla, tedy herce Dušana Jamricha, který bude online už zítra, tj. v pátek 5. března 2010, online chat na webu ulice.nova.cz začíná hned po skončení seriálu Ulice, tedy v 19:30. Své otázky herci můžete posílat třeba hned a to díky formuláře, který najdete na webu ulice.nova.cz nebo když kliknete zde.

Zpět