Dnes (5.2. 2010) zemřel seriálový Miloslav Stárek

05.02.2010 19:21

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Sep2007//14992-web-c21988.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Seriál Ulice opouští další postava a to Miloslav Stárek, který dnes 5. února 2010 zemřel. V seriálu Ulice se tato postava podnikatele Stárka objevuje již od roku 2007, kdy se poprvé představil jako lázeňský švihák, který naplno okouzlil Vilmu Nyklovou, trávili spolu čas v lázních a pan Stárek později za ní přijel i do Ulice. Zde se začal objevovat častěji, jeho postava se dále vyvíjela, později se stala z jednou hlavních postav Ulice, po dnešku už se tato postava dále v seriálu objebovat nebude.

Na první dojem působil Miloslav Stárek jako hodný člověk, který si také později vzal Vilmu Nyklovou, v životě neměli žádné překážky. Ovšem pak si udělal zálusk na firmu Království hraček, kterou vlastnil Václav Král. Stárek se rozhodl, že využije nemoci pana Krále a odkoupil od něj celý dům i s firmou, přitom všichni věděli, že kdyby nebyl pan Král těžce nemocný, tak by firmu nikdy neprodal. Po smrti pana Krále si Stárek míto Království hraček otevřel firmu Stárek a syn, tedy pekařství.

Miloslava Stárka, který pochází z Děčína si zahrál skvělý a báječný herec s velkým H pan Stanislav Zindulka, svou roli hrál přímo bravůrně a leckdo věřil, že pan Zindulka snad musí být stejný padouch jako je Stárek, samozřejmě to tak není. Pan Zindulka je pravý opak Stárka. Proč musel Stárek zemřít? Rozhodnutí to bylo přímo pana Zindulky, který se již cítí starý a i ze zdravotních důvodů se rozhodl, že seriál opustí, po třech letech tak v seriálu Ulice skončil.

Pro spousta diváků je zpráva o úmrtí Stárka potěšující a nejen pro diváky, ale i pro některé obyvatele Ulice, přeci jen Stárek "okradl" pana Krále a měl i zálusk na hospodu u Henryho a to mu málokdo mohl odpustit. Miloslav Stárek se narodil 22.10. 1935 a zemřel dnes, tedy 2.2. 2010. S hercem Stanislavem Zindulkou můžete právě teď chatovat na ulice.nova.cz. Na závěr se můžete podívat na Stárkovu cestu Ulicí, brzy se na oficiálním webu Ulice můžete těšit také na:
Pozdrav od Stanislava Zindulky vám divákům
Stárek a jeho ženy
Stárek a jeho prachy
Tajnosti Stanislava Zindulky

Zpět