Dnes je významný den pro Ulici - slaví své páté výročí

06.06.2010 11:58

Kuba>

Obrázek “https://media.super.cz/473/4737-600x450-ab7jl.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Dnes je neděle 6. června 2010 a seriál Ulice právě dnes slaví své páté výročí. Že nevíte o jaké výročí přesně jde? To nevadí, já vám to prozradím. Přesně před pěti lety, brzy ráno padla vůbec první klapka seriálu Ulice. Režisér Dušan Klein zahlásil na place "akce" a zrovna toto slovo odstartovalo nekonečný seriál Ulice, který se natáčí již neuvěřitelných pět let a rozhodně se nemusíte bát o to, že by v nejbližší době měla Ulice skončit, natáčet se bude ještě další a další roky.

Na place 6.6. 2005 byly ty největší hvězdy Ulice, které seriál měli proslavit, v té době málokdo tušil, že Ulice bude mít tak velký úspěch a diváci ji budou mít rádi takovou dlouhou dobu. Mezi ty největší hvězdy patřili například Míša Badinková, Radoslav Brzobohatý, Tereza Brodská, Hana Maciuchová, Pavel Kříž, Alena Vránová, Rudolf Hrušinský, Ondřej Pavelka a mnozí další. Některé tyto hvězdy zůstali v seriálu Ulice dodnes, někteří se už bohužel v Ulici neobjeví.

Mezi takové velké herce, kteří v Ulici hráli se objevili také mladé, neokoukané tváře, kteří vzešli z velkého castinug, jedná se například o Jakuba Štáfka (Matěj Jordán), či Patricii Solaříkovou (Tereza Jordánová) nebo Dominiku Kadlčkovou (Adriana Pešková). První dva herci zůstali Ulici věrní až dodnes, ale všechny tři právě Ulici proslavili a díky ní se z nich přes noc stali hvězdy. A hlavně na těch "mladých" můžeme v Ulici vidět, jak se Ulice rok co rok mění.

Co tedy popřát Ulici? Samozřejmě další a další natáčecí dny, ať se my, věrní diváci tohoto seriálu máme stále na co dívat. Náš web pro vás v den pátého výročí natáčení Ulice připravuje velký speciál o Miriam Hejlové, která se celých pět let objevovala coby jedna z hlavních a velmi důležitých postav celého seriálu, určitě se máte na co těšit.

Zpět