Do Domova Kytín vyrazili herci z Ulice rozdávat vánoční dárky

20.12.2009 13:35

Kuba>

https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/Dec2009/583912.jpg

Ve čtvrtek 17. prosince 2009 vyrazili někteří herci a herečky z populárního seriálu Ulice do Domova Kytín, aby rozdali nejen vánoční dárečky, ale také radost. Všichni obyvatelé Domova Kytín jsou totiž velcími fanoušky seriálu Ulice, proto měli obrovskou radost, když se na vlastní oči mohli setkat se svými oblíbenými tvářemi ze seriálu Ulice. A tváře Ulice nerozdávali jen úsměvy a radost, ale také dárečky a to díky Nadaci Nova, jak toto krásné vánoční setkání probíhalo?

Senioři z Domova Kytín, který se nachází nedaleko Prahy se mohli setkat například s Ilonou Svobodovou (Jitka Farská), s Ljubou Krbovou (Anička Lišková), se Šárkou Ullrichovou (Zuzana Hrubá), s Ondrou Pavelkou (Olda Farský), s Adrianem Jastrabanem (Bedřich Liška) a také s Tomášem Valíkem (Richard Zajíček). Jak už to tak bývá, kdekoliv se herci objeví, tak je velký rozruch a to především mezi postavami, o kterých se teď nejvíce mluví. Nejvíce to tak schytal Adrian Jastraban, který měl v seriálu menší románek s nejlepší kamarádkou jeho ženy.

Senioři a personál z Domova Kytín měli obrovskou radost nejen z přítomností herců, ale také z dárečků, které jim herci přivezli. Šárka Ullrichová přivezla také vlastnoručně vyrobené vánoční cukroví. „Myslím, že jsme dnes určitě radost rozdali. A to je strašně důležitý nejen pro ty lidi tady, ale i pro nás. Já mám teď tak krásný pocit,“ přiznala štábu Volejte Nova dojatá herečka. Na závěr krásného vánočního setkání si všichni zazpívali krásnou písničku. Jaká byla atmosféra se můžete podívat v následujícím videu.

Zpět