Do Snídaně přijde Ulice

28.10.2008 19:00

Kuba

Obrázek “https://www.nova.cz/Nova/archive/images/24493-web-f57362.T1211201158.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pokud si zítra ráno zapnete Snídani s Novou uvidíte hned tři hosty, kteří přijdou z Ulice přímo do studia Snídaně. Dobrá zpráva je, že jsou prázdniny, takže i ti, co jsou školou povinní se mohou na Snídani podívat, ti kteří chodí do práce tak nezoufejte, TV Nova nabízí i u pořadu Snídaně s Novou možnost, podívat se na tento pořad na internetu, hned během zítřejšího odpoledne si budete moci vyhledat ve velkém internetovém archivu váš oblíbené pořad.

A kdo tedy potěší svou návštěvnou moderátory Snídaně? Budou to sourozenci Jordánovi - Matěj i Tereza a s nimi přijde i producent seriálu Michal Reitler, řeč bude samozřejmě o Ulici i osobním životě herců Jakuba Štáfka a Patricie Solaříkové, bude se mluvit ale také na téma soutěž pořádáná oficiálním webem Ulice (ulice.nova.cz), již brzy se totiž rozjede soutěž Holky pro Matěje a právě o této soutěži se bude hovořit již zítra ráno.

Proto si určitě zapněte zítra, tj. ve středu 29. října 2008 Snídani s Novou, která začíná jako každé ráno za minutu šest, rozhovor s "uličníky" by měl probíhat ale až v 8:20. Otázky za vás budou pokládat moderátoři, ale Kubovi Štáfkovi budete moci položit otázku i vy a to v online chatu, který začíná zítra odpoledne přesně v 15 hodin, tak určitě přijďte, více o zítřejším chatu se dozvíte v podsekci Online chaty.

Zpět