Do Ulice míří svérázný profesor, utká se se Simonou

09.04.2010 16:27

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///440x248/Apr2010//615379.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Jiří Kreuzer si myslí, že dnešní společnost je zkažená. Jak obstojí Simona, která se uchází o místo společnice?

V nekonečném seriálu TV Nova Ulice se již v pátek objeví nerudný profesor Jiří Kreuzer starší, v podání legendy českého filmu Vladimíra Brabce. Kreuzer bude kvůli svérázné povaze velkým oříškem pro celé okolí.

 

Bývalý profesor dějin literatury, vdovec Jiří Kreuzer starší, je takzvaně ze staré školy a ani pokročilý věk a horšící se zdraví mu nebrání v dalším studiu. Vše dnešní mu připadá povrchní a zbytečně rychlé. Je přesvědčen, že současná společnost degradovala.

Má rád "opravdové” věci, což se týká i lidských hodnot a vlastností. Své okolí trápí vysokými nároky, přísností a svérázným smyslem pro humor. Potrpí si na klasickou literaturu, dobré jídlo i pití. Zvlášť pak miluje kvalitní, dobře připravený čaj. Simona, ucházející se o místo společnice, však pro něj bude poněkud velké sousto! Kdo s koho?

V roli Jiřího Kreuzera staršího se představí legenda českého filmu Vladimír Brabec, herec, který během své kariéry ztvárnil nespočetné množství filmových, divadelních a také dabingových rolí. Je držitelem titulu Zasloužilý umělec (1980), za celoživotní mistrovství v dabingu a za dabingový výkon ve filmu Kazatel a žák (1984) získal dvě Ceny Františka Filipovského (obě 1998) a Cenu Senior Prix (2004).

Vše o seriálu Ulice najdete TADY.

tn.cz

Zpět