Do Ulice se vrací Ing. Pavel Miller, kterého hraje Jan Teplý

22.06.2010 12:47

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Jun2010//642283.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Seriál Ulice již dnes večer mezi sebe přivítá další novou postavu, ovšem tentokrát se nejedná o tak úplně novou postavu, ale o "staronovou" postavu. Do Ulice se totiž vrací postava, kterou diváci ze svého seriálu můžou jíž znát. Jméno postavy je ing. Pavel Miller. Některým toto jméno asi jen tak nic neřekne. Miller se v Ulici objevil před třemi roky jen v několika málo epizodách. Miller šéfoval rádiu Free, které vlastnil Marek Stránský a právě Marek z rádia Millera vyhodil.

Miller se nyní vrací na scénu, nikoliv už k rádiu, ale tento schopný manežer se bude snažit pomoc Lumírovi Nyklovi, aby vyhrál v komunálních volbách, které se nejen v České republice, ale i v Ulici uskuteční v říjnu letošního roku. Lumír a "jeho" strana, se kterou se spojil jako volební lídr se bude snažit vyhrát v podzimních volbách a mají velký cíl, chtějí ovládnou radnici a Lumír se chce stát starostou. K tomu by jim měl dopomoc právě ing. Pavel Miller.

Pavla Miilera stejně jako před třemi roky, tak i nyní bude hrát herec Jan Teplý ml. syn legendárního herce Jana Teplého a herečky Jany Jiskrové. Jan vystudoval konzervatoř a již 12 let je stálým členem Divadla Pod Palmovkou, takže Jana Teplého můžou znáte především divadelní návštěvníci. Ovšem i televizní diváci ho můžou dobře znát, například ze seriálu Zdivočelá země, Kriminálky Anděl, Vyprávěj nebo z filmů jako Chytit vítr, Prázdninové známosti a další.

Jana Teplého v roli Pavla Millera neuvidíme jen v jedné roli, protože komunální volby budou v šesté sezóně jedním z hlavních témat, takže i na postavu Pavla Miilera se můžeme těšit ve více dílech. Zajímavostí je, že herec Jan Teplý má v seriálu Ulice přítelkyni a to herečku Míšu Badinkovou (Lenka Drápalová), spolu jsou již několik let a brzy se jim narodí první dítě. Jan Teplý tedy do Ulice nastupuje v době, kdy Míša Badinková odchází na mateřskou, na place se tedy potkávat nebudou. Více informací o herci se také dozvíte v životopisu v sekci Herci.

Zpět