Do Ulice se vrací staronová postava - Pepan Pavlica

11.06.2010 21:55

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Mar2008//22000-web-29dce7.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pepan Pavlica je postava, kterou někteří milují, ale někteří  nenávidí. Hned po té co se v Ulici poprvé objevil dokázal udělat pořádný rozruch. V Ulici se dokonce oženil a to se Simčou. Kdo by ale čekal skvělého manžela, který miluje a stará se o svou ženu, ten se hodně plete. Pepan miluje, ale nejvíc svou milovanou motorku. Jeho odchod také nebyl nejlepší, Pepan prostě od Simony utekl a s tím se Simona dlouho nemohla smířit a jeho návrat pro ní asi bude velkým překvapením.

Simoně zůstal už jen Pepan křeček, ke kterému pak přidala křečka Sochora, vlastně pak zjistitila, že se jedná o paní Sochorovou. Pepanův návrat se neobejde bez komplikací, ale to by bylo velmi zvláštní, kdyby u Pepana šlo všechno jednoduše. Simona bude na Pepana dost naštvaná, ten se ji ale přišel omlluvit a chce si Simonu udobřit, ovšem povede se mu to po pořádné kocovině, kterou sebou bude mít? Uvidíme, jestli mu Simona skočí kolem krku nebo ho vyhodí.

A kde se vůbec Pepan schovával? To nikdo neví, možná se to dozvíme ve čtvrtek 24.6. 2010, kdy se Pepan v Ulici objeví. Víme, ale to, kde se schovával Tomáš Matonoha, který Pepana hraje. Tomáš Matonoha z Hostivařských ateliérů kde se točí Ulice nikam neodešel, jen se přesunul o kousek dál do jiných prostor, kde se točí sitcom Comeback, tam hraje Tomáš Matonoha jednu z hlavních rolí, po jeho odchodu se v Ulici objevila jeho manželka Lucie Benešová (Lucie Wolfová).

Zpět