Drama s Kukačkou pokračuje, Jitka si opět projde "peklem" už v pondělí

22.05.2010 16:55

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/May2010//630786.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pamatujete si jaké bylo hlavní téma v seriálu Ulice přesně před rokem? Víte se co se událo 15. května 2009? Který díl Ulice byl nejdramatičtější? Už si to opravdu nepamatujete? To nevadí, já vám to připomenu. Přesně před rokem bylo v Ulice hlavní téma stalking, 15. května 2009 se vysílal snad nejdramatičtější díl Ulice, v tento den skončilo peklo pro Jitku Farskou, které se podařilo uprchnout Kukačkovi z chaty, kde ji věznil a hned na to proběhl v chatě policejní zátah a Kukačka se dostal do vězení.

Dlouho se pak celý případ Kukačky řešil, soud Kukačku nakonec osvobodil a Jitku chtěl dát k soudu, ta dostala nápad, začla se s Kukačkou znovu stýkat, ten ji pak přiznal vše, proč ji unesl. Jitka tehdy napadla skvělá, ale nebezpečná myšlenka, s Kukačkou se i nadále bude stýkat, ovšem v kabelce vždy bude mít diktafon a bude se snažit nahrát jeho doznání. Zatím se ji to nedaří, ale Jitka se bohužel nebojí ničeho a půjde ještě hodně daleko.

Dokonce zajde tak daleko, že ji půjde o život. S Kukačkou odjede na místo, kde zažila ty nejhorší dny ve svém životě, odjedou spolu zpět na osudnou chatu. Jitka očekává Kukačkovo přiznání, ale sama netuší, že ji za pár chvil půjde o život. Naštěstí její rodina včas zjistí, co se vlastně děje  a Jitku se jim podaří osvobodit. Bohužel psychopat Kukačku ještě před tím dokázal to, co nikdo nečekal. Jitku odváží sanitku a půjde ji o život. Zachrání se?

Určitě si nenechte ujít pondělí epizodu, tvůrci Ulice pro nás po roce připravili další dramatický díl, ve kterém jedna z hlavních postav bude bojovat o život. Po pondělním díle si samozřejmě nenechte ujít i další díly, slíbit vám mohu určitě to, že případ Kukačka se již brzy uzavře a tentokrát bude spravedlnost na správné straně.

Zpět