Druhý týden speciálních Vánoc

29.12.2008 17:12

Kuba

Dnes začíná druhý a zároveň poslední týden našich speciálních Vánoce na webu. První týden měl úspěch, přinesli jsme vás spoustu zajímavých a speciálních článků, dokonce ještě víc, než jsem sám doufal. V pátek odstartoval také neoficiální fanclub Ulice. Dozvěděli jste se výsledky všech kol v soutěži Nej postava 2 a přečíst jste si mohli speciální články například o princeznách z Ulice, dva vzpomínkové články na dvě bývalé hvězdy Ulice a spoustu dalšího. V tomto týdnu toho bude také hodně, v tomto článku vám aspoň něco prozradím.

Těšit se můžete opět na speciál Ulice a film, opět vám přinesu seznam filmů, které režírovali režiséři z Ulice, snad bude víc než jeden. Budou také puzzle speciál, něco málo přidám také na fanclub. Budou nové ankety a pozor! jedna nová anketa bude od registrovaného fanouška fanclubu. No a v neposlední řadě se můžete těšit na spoustu speciálních článků.

Na Silvestra se tedy podíváme jaký byl rok 2008 v Ulici, ve velkém článku si shrneme vše podstatné co jsme mohli vidět. Další velký článek bude patřit našemu webu, v Silvestrovském speciálu se podíváme na rok 2008 na webu. Vše podstatné shrneme v jednom velkém článku. Na nový rok se pak můžete těšit na speciální článek o roční návštěvnosti našeho webu. Ještě v tomto roce vám také přinesu článek o Silvestru v Ulici a to nejen o klasickém dílu Ulice, ale také o silvestrovském speciálu.

Ale bude toho mnohem více. Kromě těchto speciálů bude také klasická aktualiazace, jako například aktuální anketa o dění v ulici, postava týdne, příští týden uvidíte a další články. Tento víkend, tedy první víkend v novém roce odstartuje na webu novinka. Pro tuto novinku je zřízena již teď podsekce v sekci Novinky, ale zatím je zamčená. O co půjde? To vám zatím neprozradím, vše se dozvíte v zítřejším nebo středečním speciálním článku, který bude věnovaná pouze této novince. Určitě tedy zůstaňte s našim webem i na přelomu roku i v novém roce. Do toho nového roku vám přeji jen to dobré a také mnoho úspěchů jak v osobním životě tak v tom pracovním

Zpět