Eva a Vašek zítra v Ulici

22.05.2008 20:13

Kuba

https://i.idnes.cz/09/054/c460/LF2b6f02_Roudnice.JPG

Eva a Vašek známé pěvecké manželské duo, kdo by je neznal, jedni je milují a druzí je nenávidí. Taška plná Evy a Vaška, mnozí tuhle tašku mají doma a poslouchají noty: "jednu bílou orchidej......." jak už jsem ale napsal, druzí je v lásce moc nemají, i Leoš Mareš si z nich vystřelil na předávání cen TýTý nebo známá skupina All X, která bojuje v hudební soutěži X-factor zmínila duo Eva a Vašek při jednom finálovém večeru při své úpravě písničky. Ale je někdo kdo je má rád, například pan Stárek z Ulice, který je pozval do Prahy aby zahráli přímo v Ulici a to jen pro paní Nyklovou.

V Ulici tedy vyroste provizorní pódium, kde Eva a Vašek vystoupí a na jejich vystoupení se přijde podívat skoro celá Ulice, proč by také ne, takovou podívanou nevidí obyvatelé Ulice každý den. A i Vilma Nyklová bude velice překvapení a bude určitě zajímé sledovat její reakce, až uslyší nejznámější skladbu od Evy a Vaška Bílou orchidej (písnička k poslechu pod článkem).

Pokud se chcete ale dozvědět něco z natáčení již zmíněné scény, kde pěvecké duo bude zpívat, zapněte si zítra ráno TV Nova a ranní pořad Snídaně s Novou, moderátoři Marta Ondráčková a Pavel Svoboda vyzpovídají Evu Ševčíkovou - zpěvačku a Václava Ševčíka - hudebníka. Můžete se podívat a hlavně si poslechnout to jak Eva a Vašek vzpomínají na natáčení a jestli se nechystají skončit se zpěvem a vrhnout se na hereckou dráhu, uvidíme co jim půjde líp, sám jsem na to zvědavý a na zítřejší Ulici se moc těším.

Eva a Vašek Ševčíkovi zítra 23. května ve Snídani s Novou v 8:20 na TV Nova.

Bílá orchidej zazní zítra 23. května v Ulici už v 18.30 samozřejmě na TV Nova.

V následujícím videu si můžete poslechnout píseň, kterou zítra uvidíte v Ulice, je to pro ty, kteří by snad píseň neznali, ale věřím, že většina z nás už o písni slyšeli aspoň z teleshopingu.



Zpět