Fotbal proudí do Ulice

15.02.2009 22:46

Kuba

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Feb2009//27929-web-dc9aeb.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pokud jste v pátek sledovali seriál Ulice, tak víte, že přímo do hospody k Henrymu přišli dva neohlášení pánové, jeden z nich byl dokonce slavný český fotbalista Vladimír Šmicer. Oba pánové přišli do hospody oznámit, že hospoda u Henryho byla vybrána na velikonoční fotbalový turnaj a první zápas se hraje již dnes. Jak si povede "uličnický" tým pod dohledem kapitána Oldy Farského? Sledujte zítřejší díl Ulice a dovzíte se víc.

Fotbal se v bude v Ulici skloňovat ještě několik týdnů, protože dnešní zápas není rozhodně jediný, kterého se zúčastní také tým z Ulice. Takových zápasů budeš ještě několik a ještě několikrát potkáme v Ulici Vladimíra Šmicera, uvidíme jakou další roli si v Ulici zahraje, rozhodně bude hrát stále sám sebe.

A fotbal se bude skloňovat také na internetu, respektive na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz, kde od pátku probíhá zajímavá soutěž-hra. Nejlepší, kteří budou mít nejvíce bodů se dostanou do Ulice a prohlédnou si ateliéry, kde se točí Ulice a možná si zahrají i miniroličku. O čem hra je? Samozřejmě o fotbalu. Hrihorij stojí v bráně a vy pomocí s ním a pomocí klávesnice chytáte míče a za každý míč, který nechytíte ztratíte život, čím více míčů chytíte tím máte více bodů, výsledek pak odešlete a třeba budete první. Hraje je určitě dobrá a doporučuji vám si ji zahrát. Držím palce vám i fotbalovému týmu Ulice.

Zpět