Hana Maciuchová byla online na tn.cz

05.03.2009 23:02

Kuba

https://i.lidovky.cz/08/042/lncl/SVO225fef_Macuichova.jpg

Redakace zpravodajského portálu tn.cz pro všechny spříjemnil dnešní odpoledne, tedy aspoň na jednu hodinu, kdy k redakčnímu počítači usedla Hana Maciuchová a vedle ní si sedla redaktorka Míša, která psala za paní Maciuchovou odpovědi, ale nebojte paní Maciuchová vymýšlela odpovědi sama a něktré byly opravdu velice zajímavé, chat trval jednu hodin, ale otázek přišlo nepočítatelně.

Většina otázek byla poměrně stejná, všichni tuto skvělou herečku chválili, ať už za seriál Ulice nebo také za starší filmy či seriály. Některé otázky byly také k přání, fanoušci paní Maciuchové drží palce v anketě TýTý 2008. Herečka si určitě zasloužila také loňské vítězství a letošní druhé místo v anketě Anno 2008.

Paní Maciuchová neboli Miriam Hejlová také prozradila, že s vedením TV Nova za pár dní podepíše smouvu a obnoví tak tu starou, kterou má podepsanou na natáčení Ulice, je tedy jasné, že minimálně několik dalších měsíců tuto skvělou herečku na obrazovkách TV Nova přesněji v seriálu Ulice uvidíme. Dozvěděli jsme se také, že počítače ji nic neříkají a jak sama řekla, tak je internetově negramotná. Lidem moc poděkovala za podporu v TýTý a za to, že je u lidí tak oblíbená. Prozradila také to, že nikdy nevyužila plastickou omerací a do posilovny nechodí, ta by ji umořila.

Takový byl online chat, který probíhal dnes od 15 do 16 hodin. Všechny otázky a hlavně odpovědi najdete na tn.cz nebo stačí klinout zde. Takže pokud jste nestihli tento chat, tak si aspoň můžete přečíst odpovědi.

Zpět