Hana Maciuchová již dnes večer opět v Chalupářích

21.06.2010 14:43

Kuba>

Obrázek “https://img.youtube.com/vi/xUT-hI2IhTw/0.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pokud je vám již smutno po Haně Maciuchové, která před nedávnem opustila seriál Ulice, tak si ji můžete připomenout v její jedné z nejslavnějších rolí a to Vlastičky z legendárního seriálu Chalupáří. Právě tento legendární seriál bude opět reprízovat TV Nova, je to přesně rok, co TV Nova tento seriál naposledy vysílala a loni Chalupáři slavili velký úspěch, dokonce takový, že Chalupáři se stali doslova hitem celého léto, budou mít takový úspěch i letos v létě? To teprve uvidíme.

Hana Maciuchová si v seriálu zahrála Vlastičku Machovcovou, objevovala se v několika dílech a to především po boku herce Jiřího Schmitzera, který v seriálu hrál Slávka, vnuka hlavní postavy Evžena Humla (Jiří Sovák). A po pár dílech se Vlastička stala Slávkovou přítelkyní. V seriálu se pak objevili další "velcí" herci, kteří už mezi námi bohužel nemohou být a to například Josef Kemr, Josef Vinklář, Josef Větrovec či Vladimír Menšík. V seriálu také září například Jiřina Bohdalová.

A Hana Maciuchová není jediná "uliční" herečka, která si v tomto seriálu zahrála. Jednu z dalších důležitých rolí měl v seriálu také Václav Sloup, který si zahrál účetního v JZD Láďu Brabce. Jen připomínám, že Václav Sloup hraje v seriálu Ulice hrobníka Miroslava Bartáka. V Chalupářích se také objevila Alena Vránová (v Ulici hrála paní Královou), v Chalupářích si střihla roli paní Míly. A zajímavostí také je, že v Chalupářích si také zahrál Jiří Adamíra (MUDr. Jiří Motl - přítel paní Míly), který byl životním partnerem Hana Maciuchové, nikdy se ovšem nevzali a Jiří Adamíra v roce 1993 zemřel.

Díky seriálu se velmi proslavili vesnička Višňová (v seriálu Třešňová), po odvysílání seriálu se do vesnici řítili davy turistů, plné autobusy, novináři a další. Zde si můžete přečíst článek o Višňové dnes, v článku si pak můžete podívat i na fotky, jak vypadá Višňová dnes. Seriál Chalupáří bude od dnešního dne každé pondělí vždy od 20 hodin vysílat TV Nova, tak se určitě nezapomeňte dívat, už dnes ve 20 hodin, první díl - Chudák dědeček.

Zpět