Herci a tvůrci Ulice se společně sešli na vánočním večírku

11.12.2009 16:28

Kuba>

Obrázek “https://img.aktualne.centrum.cz/276/66/2766604-vanocni-party-serialu-ulice-roman-vojtek.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Neuvěřitelných pět let se již vysílá seriál Ulice, tedy necelých pět let, tato sezóna, která právě běží v televizi je totiž již pátá a protože v Ulici je skvělý tým a vládne tam skvělá atmosféra nejen mezi herci, ale i mezi tvůrci, tak se všichni moc rádi spolu sejdou i mimo natáčení. Proto každoročně pořádají různé večírky, ať už to je na konci sezóny, kdy se loučí s uplynulou sezónou a slaví "prázdniny" nebo i na začátku sezóny. Velice oblíbené jsou také vánoční večírky a právě takový tento týden proběhl.

Již po páté se tvůrci a herci ze seriálu Ulice sešli, aby přivítali Vánoce. Na večírek dorazili desítky herců z našeho oblíbeného seriálu, přišli dokonce i ti, kteří seriál již opustili, například Jana Bernášková, která v Ulici hrála Bety. Všichni se skvěle, někteří přišli jen posedět u dobrého vína, někteří to rozjeli na tanečním parketě. Každý se asi nejvíc těšil na jednu velice zajímavou předpremiérou. Všichni přítomní totiž mohli shlédnout světou předpremiéru mizikálu Ulice: Vypečený Silvestr a to, že se každý u promítání bavil je jasné. My tento speciální muzikálový díl uvidíme na Silvestra na TV Nova.

A jak například prožívá Vánoce herečka Tereza Bebarová, kterou známe coby Světlanu Nyklovou?: „My jsme se rozhodli, že Vánoce nebudeme prožívat jako zbytek národa, spíš pohoda, klid. Uklizeno máme každý týden, adventní věnec na stole je, pohoda je celý rok a já ani nepeču cukroví,“ prozradila pro web ulice.nova.cz Tereza Bebarová. Na vánočním večírku Ulice se samozřejmě rozdávali i dárečky, ten hlavní předala marketingová ředitelka TV Nova Miloslava Nováková, která předala šaty Iloně Svobodové (Jitka Farská) a nebyly to jen tak ledajaké šaty, byly to šaty, které paní Svobodová předváděla na charitativní, módní přehlídce. Právě její šaty totiž vydražila Nadace Nova, která se rozhodla, že herečce tyto šaty věnuje.

Pokud se chcete podívat jak to na takovém vánočním večírku Ulice vypadalo, tak se určitě podívejte na video pod tímto článkem, dozvíte se v něm další informace o tom, jak herci a herečky z Ulice slaví Vánoce. A podívat se také můžete na fotky, které již teď najdete v sekci Fotogalerie, brzy další fotky přibudou. Všem našim návštěvníkům přeji Veselé Vánoce.

ulice.nova.cz; bleskove.cz

Zpět