Herci i tvůrci Ulice se sešli na oslavě úspěchu v Anno 2009

06.03.2010 13:28

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/Mar2010/604438.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

V sobotu 20. února 2010 se vyhlašovaly divácké ceny ankety Anno 2009, určitě nemusím prozrazovat jaké úspěchy Ulice v této anketě měla, ale snad jen raději pro připomenutí, tak Ulice si odnášela celkem tři sošky a to za první místo v kategorii pořad roku, žena roku (Hana Maciuchová a muž roku (Rudolf Hrušinský). A takový velký úspěch to se přece musí pořádně oslavit a tak se skoro všichni tvůrci, herci a samozřejmě herečky sešli v jednom pražském klubu a aby vše oslavili.

Oslava to byla samozřejmě velká, vždyť i úspěch v Annu byl velký. Během oslavy došlo i na děkovačky, například producent Michal Reitler poděkoval všem kolegům, kteří denně připravují seriál Ulice. Dvě velké kytice pak putovali k herečce Haně Maciuchové, jedna byla od zmiňovaného producenta pana Reitlera a druhá od autora projektu Petra Erbena. Utajovaná párty, která byla bez novinářů se konala tuto středu 3. března 2010 v jednom z pražských klubů.

Děkovali i další, například herci nebo režiséři Ulice, všichni se samozřejmě shodli na jednom a to na velké radosti, která šla poznat úplně na všech. Přeci jen za pět let je to poprvé, co Ulice v anketě Anno skončila na prvním místě a ještě k tomu v jednom ročníku rovnou tři zlaté sošky, to se málokterému pořadu povede. Pro všechny je to také velký závazek, teď musí všichni dělat vše proto, aby i příští rok měla Ulice tak velký úspěch.

ulice.nova.cz

Zpět