Herec Andrej Hryc vám poradí jak správně zabalit dárek

21.12.2009 17:16

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///440x248/Dec2008//456983.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Je to přesně jeden rok co zemřel mladý Hugo Hryc, syn slavného slovenského herce Andreje Hryce. Hugo zemřel 21. prosince roku 2008 při vážně autonehodě na Slovensku. Rodina se z tragické události nemohla dlouho smířit, herec Andrej Hryc tehdy uvažoval i o tom, že skončí z herectvím, ohrožena byla tedy i jeho role v seriálu Ulice, kde teprve začínal hrát. Z touto tragickou události se jistě nedá nikdy smířit, pohřeb mladého Huga (22 let) se konal teprve půl roku po autonehodě. Rodina Hrycova se začala poukoušet žít život dál, tak jako předtím.

Herec Andrej Hryc herectví na hřebík nepověsil, určitě udělal dobře. Pan Hryc je skvělý slovenský herec a v této době hlavně díky seriálu Ulice se také hodně proslavil v Čechách a to díky roli Borise Nekonečného, i když spousta diváků tuto postavu zrovna nemají moc v lásce. Andrej Hryc, ale má také i jiné koníčky než herectví, je také skvělým "baličem," tedy baličem vánočních dárků, to jak mu to jde, předvedl včera v pořadu TV Nova Rady ptáka Loskutáka.

Pokud tedy ještě nemáte zabalené vánoční dárky a chtěli by jste se nechat inspirovat a neviděli jste včera, jak balí dárky Andrej Hryc v pořadu Rady ptáka Loskutáka, tak se můžete podívat na následující videoreportáž, ve které najdete přesně to, co jste včera mohli vidět v televizi, tak se určitě podívejte, nechte se inspirovat a dáreček ktrásně zabelte. Pokud se vám do toho přeci jen nechce, tak je tu ještě možnost vánočních dárkových taštiček. Přejeme vám pěkné Vánoce.

Zpět