Herec Andrej Hryc z Ulice bude na Slovensku tančit

08.03.2010 20:06

Kuba>

https://nd01.blog.cz/637/771/1756fcca9f_38498248_o2.jpg

Herec Andrej Hryc, kterého čeští diváci znají především z populárního seriálu Ulice bude již brzy řádit na tanečním parkeru. Slovenský herec totiž přijal nabídku tancovat v tančí soutěži Let´s Dance, kterou již po čtvrté bude na jaře vysílat slovenská TV Markíza (sesterská televize TV Nova). Taneční soutěž Let´s Dance možná znáte v české podobě jako Star Dance, jde o soutěž, kde hvězdy tančí s profesionálními tanečníky, každý týden jeden pár vypadne a na konci vzejde jeden vítězný pár - král a královna tanečního parketu.

A o tento titul bude již co nevidět bojovat herec Andrej Hryc (seriálová Boris Nekonečný) se svou taneční partnerkou Michaelou Markovou, se kterou již několik týdnů trénuje, aby se spolu mohli předvést v tom nejlepším světle. Andrej Hryc dostal nabídku do Let´s Dance již loni, ale kvůli tragédii, která rodinu Andreje Hryce postihla o Vánocích roku 2008 se rozhodl, že nabídku nepřijme, připomínám, že při tragické nehodě zemřel syn Andreje Hryce Hugo

Informace, že by právě Andrej Hryc měl v tanční soutěži tancovat se objevila již dříve, to bylo spíše jen spekulace, nyní už je tato informace potrvzená a kromě Andreje Hryce se v této soutěži můžeme těšit na další hvězdy i z České republiky, tancovat na Slovensku by totiž měl i Marek Vašut. Taneční horečka na Markíza začíná za pár týdnů a bývá tradicí, že Let´ Dance se vysílá v neděli, kdo nechytne TV Markízu, tak si může vždy celý díl přehrát ve videoarchivu, tedy týká se to těch, kdo by se o tuto soutěž zajímali.

Náš web vám bude přinášet další informace o účinkování Andreje Hryce v tanční soutěž Let´s Dance, proto nás sledujte i nadále.

Zpět