Herec Václav Svoboda z Ulice začíná hubnou

13.01.2009 22:56

Kuba

Video: Lumír se vsadil o 12 kilo

Včera jsme vás informovali, že herec Václav Svoboda, kterého znáte ze seriálu Ulice jako Lumíra Nykla měl dnes uzavřít velice kuriózní sázku a to v přímém přenosu ve vysílání Snídaně s Novou, jak jsme včera napsali, tak se také dnes ráno stalo a Václav Svoboda sázku uzavřel s tvůrci seriálu Ulice.

O co v sázce jde? Václav musí shubnout a to celých 12 kilo, má na to 12 týdnů, stačí tedy shubnout jedno kilo týdně a to zase není tak moc, podle mě by Václav klidně mohl vyhrát, stačí mít dobrou vůli a hlavně snahu něco pro sebe dělat. Václav se bude skoro denně potit ve fitku s osobním trenérem Michalem Matuškou, musí změnit také svůj jídelníček a začít jíst zdravěji, ale jídlo nesmí omezit, musí se jen dát na zdravou stravu a to prý už dělá.

Když sázku vyhraje Václav Svoboda tak stráví víkend v luxusním hotelu v Mariánských lázních i s lázeňskými procedurami a to vše zaplatí produkce seriálu. Ale pokud prohraje a těch 12 kg neshubne, tak vyhraje produkce a Václav bude muset své vlasy obarvit na blond a ještě k tomu odmoderovat v přímém přenosu počasí ve Snídani s Novou. Opravdu je o co hrát. Jak sám Václav dnes prozradil tak momentálně važí 117,8 kg, musí shubnout minimálně na 105,8 kg. Není to tak moc, 12 kg za tři měsíce se dá zvládnout.

Sázka skončí v dubnu a my vás budeme informovat o výsledku. Držíme palce panu Svobodovi, aby sázku vyhrál. Ovšem docela rád bych ho viděl na blod jak uvádí počasí, takže výhru přeji i producentům Ulice. Uvidíme za tři měsíce jak tato sázka dopadne.

Zpět