Herečka Michaela Badinková porodila holčičku

27.07.2010 16:43

Kuba>

https://media.novinky.cz/742/127428-original-2sw0m.jpg

Ano je to tak, populární herečka Michaela Badinková (31) porodila holčičku. Herečka pochází ze Slovenska a u nás se proslavila hlavní roli ve filmu Jak básníci neztrácejí naději a po té v seriálu Ulice, do které ji obsadil stejný režisér jako do básníků, tedy Dušan Klein. Michaela Badinková již několik let žije s hercem Janem Teplým, miminko si přáli a letos to vyšlo. Herečka porodila 1. července 2010 krásnou holčičku, která dostala jméno Evelína.

Možná se divíte, že vás o této zprávě informuji až teď. Ovšem věřte nebo ne, herečka narození holčičky dokázala skoro celý měsíc ututlat. Nikomu z novinářů, ani z těch bulvárních (kteří většinou zjistí vše) se nepodařilo zjistit, že herečka již porodila. Dnes poprvé o porodu informoval deník Aha! Informaci potrvidla i samotná herečka „Malá Evelína se narodila už prvního července,“ prozradila deníku Aha! šťastná maminka. Porod proběhl bez žádných komplikací a dítě přišlo na svět přirozenou cestou.

„Žádný epidural ani nic podobného. Byl to velmi rychlý porod, až mě to samotnou překvapilo,“ dodala herečka, která si nyní bude užívat natáčení a do práce se rozhodně jen tak nepohrne. S tím tedy končí i její postava Lenky Drápalové, ovšem tvůrci s ní stále počítají. V seriálu Lenka teprve porodí, čeká ji to v šesté sezóně, protože epizody, které se budou vysílat na podzim byly natáčeny před několika měsíce. Lenka odjede i se svým partnerem do zahraničí, po čase se pak vrátí a je docela možné, že dítě Lenky Drápalové si zahraje pravá dcera Michaeli Badinkové. Náš web herečce moc gratuluje.

Zpět