Hitparáda Ulice skončila !?!

15.08.2008 17:49

Kuba

Dnes je pátek 15. srpna a skončilo poslední hlasování ve velkém projektu našeho webu Hitparáda Ulice. Tento projekt začínal v lednu, končí teď v srpnu. V Hitparádě se prostřídaly všechny postavy.

Teď je sekce Hitparáda Ulice zamčené jako každý pátek a jako každou sobotu tak i tuto se dozvíte výsledky hlasování, ovšem tato sobota bude trochu jiná, výsledky se dozvíte ale nové hlasování už nezačne. Zítřejší den bude tedy trochu jiný.

Kromě výsledků hlasování ve 33. týdnu uvidíte také něco jiného a to velkou statistiku celé naší Hitparády. A že bude velká, Hitparáda běží 33. týdnů, takže je jasné, že se dozvíte mnoho informací a uvidíte mnoho čísel. Například se dozvíte týden, ve kterém přišlo nejvíce hlasů, prozradím vám postavu, která obdržela nejvíce hlasů nebo také to, kolik jste celkem poslali hlasů. A to rozhodně není vše, další podrobnosti se dozvíte zítra, tj. v sobotu 16. srpna 2008.

Teď se znovu podívejte na nadpis tohoto článku. Podívali jste se? Podívejte se na konec toho nadpisu. Je tam !?! proč? To je docela zásadní otázka, že? Vikřičník proto, že Hitparáda Ulice končí, ale proč je tam otazník? Ten je tam proto, že Hitparáda nekončí tak úplně, v září se těšte na pokračování, ale...... pravidla budou úplně jiná, víc vám prozrazovat nebudu, aby jste byli překvapení, ale řeknu vám jedno. Přijďte se podívat na náš web ve čtvrtek 21. srpna a možná se dozvíte daleko více. Uvidíte!

Zpět