Hitparáda Ulice - Speciál II.

01.07.2008 17:52

Kuba

Ti, kteří náš web navštěvují pravidelně už několik měsíců, tak vědí o čem bude speciál Hitparády, pro ty, kteří to neví, tak pozorně čtěte, aby jste v sobotu věděli co vás čeká a nemine.

Před pár měsíci jsme měli první díl speciálu Hitparády Ulice. V hlasování bylo šest post, pro které jste hlasovali od prvního týdne, kdy Hitparáda začala. A všech šest postav bylo aspoň jednou ve 13. týdnech na prvním místě. Tyhle postavy soutěžili: Ingrid Šmídová (1.místo v 2. a ve 4. týdnu), Majda Jandová (1. místo ve 3.týdnu), Lan Thi Trung (1. místo v 6. týdnu), Štěpán Stránský (1. místo v 7., v 8. a v 9. týdnu), Miriam Hejlová (1. místo v 11. týdnu), Matěj Jordán (1. místo ve 12. a 13. týdnu).

Největší boj byl mezi Matějem a Štěpánem, výsledky nakonec dopadli tak, že Štěpán zvítězil nad Matějem o pouhé dva hlasy. Takže to bylo opravdu vyrovnané, hned za Matějem, o dva hlasy méně než měl Matěj skončila Miriam Hejlová a jeden o jeden hlas míň Lan, které skončila na čtvrtém místě. Pak už bylo Majdu (2 hlasy) a Ingrid (1 hlas).

Nyní je před námi druhý díl speciálu Hitparády Ulice. Pravidla jsou stejná jako u prního speciálu, opět budete hlasovat vy, bude šest soutěžících, tedy šest postav, které skončili na prvním místě od 14. týdnu až po týden minulý tedy po 26. týden. Ten kdo skončí na prvním místě v tomto týdnu se už do speciálu počítat nebude.

Hlasování začne tuto sobotu 5. července. Hlasování v klasické hitparádě pro 27. týden skončí v pátek. A celé hlasování se posune o týden. Na výsledcích se vůbec nic nezmění, akorát se vynechá hlasování ve 28. týdnu. Takže výsledky hlasovní tohoto týdne a zároveň nové hlasování začne až v sobotu 12. července.

Hlasovat v Hitpardě Ulice - speciál II. budete moci jeden týden až do příštího pátku, tj. 11. července. Takže nezapomeňte, už tuto sobotu druhý speciál Hitparády.

Zpět