Hlasování bylo ukončeno, večer se rozdají ceny TýTý 2009

27.03.2010 10:06

Kuba>

https://eurozpravy.cz/pictures/photo/2009/04/18/12400858371.jpg

Nestihli jste poslat hlas do TýTý 2009 a ještě by jste chtěli? Bohužel, už máte smůlu, hlasování bylo ukončení včera přesně o půlnoci a hlasy se nyní sčítají, abychom dnes večer od 20 hodin mohli zjistit, která televizní osobnost si odnese tradiční zakřivené zrcátko. Zda to bude i někdo z Ulice uvidíme večer, připomínám, že Ulice stejně jako loni měla tři nominace, první měl opět Rudolf Hrušinský, který titul herec roku obhajuje, stejně tak i Hana Maciuchová, která obhajuje titul herečka roku a poslení nominace patří přímo Ulice, která loni skončila na třetím místě.

Celý finálový večer by měl být ve znamená seriálů, velké překvapení chystají tvůrci TýTý hned na samotný úvod. Čeká nás zajímavá střihový úvod, ve kterém si povídají hrdinové seriálů všech televizí, tak uvidíme, kdo ze seriálů TV Nova se v tomto střihovém úvodu objeví. Téma seriál bude i v některých pěveckých vystoupení, čeká nás titulní písničku z Ordinace v růžové zahradě 2 nebo nového seriálu Vyprávěj, který má velký úspěch na vítězství.

Zpravodajský server idnes.cz se zaměřil na všechny nominované a dal dohromady všechny, kdo by měl vyhrát podle MF Dnes. V kategorii herec by podle MF Dnes měl vyhrát Martin Dejdar, alias Ozzák z Comebacku a důvod? Protože jeho Ozzák naprostý originál. V kategorii herečka by mohla dle MF Dnes vyhrát Nina Divišková, které loni zářila také v seriálu Ulice, ale především si zahrála velkou roli v seriálu Vyprávěj, to je také důvod, proč by měla vyhrát, přesněji proto, že si návrat na výsluní zaslouží.

V kategorii seriál roku MF Dnes typuje vítězství seriálu Comeback a jaký k tomu má důvod? Protože Comeback je drzou oázou v poušti nových telenovel. Vybral jsem pouze tyto tři kategorie, který se týkají též Ulice, na ostatní typu MF Dnes se můžete podívat v tomto článku. Ulice a její herci mají letos opravdu velkou konkurenci, hlavně díky seriálu Vyprávěj, který byl velmi sledovaný a měl skvělé herecké obsazení, viz. Nina Divišková, Svatopluk Skopal či Veronika Freimanová (všichni též nominovaní).

Hana Maciuchová, Rudolf Hrušinský a Ulice to tedy budou mít velmi těžké. Ale například seriál VKV by neměl být žádným konkurentem, jelikož se již nevysílá a lidé tak nějak více hlasují pro pořady či seriály, které stále běží na obrazovkách, seriál Vyprávěj skončil před nedávnem. Tak uvidíme, jak to všechno dopadne, rozhodně sledujte dnes veče přímý přenos TýTý 2009 od 20 hodin na ČT1, náš web u toho bude s vámi online, tak nás určitě sledujte.

Zpět