Hlasujte pro seriál Ulice a herce/herečky v TýTý 2008

24.02.2009 22:43

Kuba

Obrázek “https://www.televize.cz/images/tyty_2007/tyty_zrcatko.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Po roce je tady opět přestižní anketa TýTý 2008 a vy můžete hlasovat pro své oblíbené osobnosti, pořady a seriály televizních obrazovek. Nezapomeňte letost opět na Ulici, na váš nejoblíbenější seriál, ale nezapomíente také na to, že Ulice má spoust skvělých herců a také hereček, tak je podpořte v této televizní anketě.

Seriál Ulice se v loňském ročníku stal seriálem roku a získal tak první místo. Málokdo to čekal, ale Ulice opravdu předběhla všechny seriály TV Nova i konkurenčních televizí. Další šok jsme zažili při kategorii herečka roku, herečkou roku se totiž stala Hana Maciuchová, seriálová Miriam Hejlová. Všichni byli překvapení, ale jaké překvapení přišlo při vyhlášení absolutního vítěze... to je ten, kdo získal v hlasování nejvíce hlasů. Absolutní vítězkou se totiž rovněž stala Hana Maciuchová a toto již nikdo nečekal.

Ale pojďme zpět k letošnímu ročníku. Pokud chcete hlasovat pro seriál Ulice tak pošlete SMS ve tvaru TT 9 Ulice a odešlete na číslo 900 15 08, nebo pošlete hlasovácí kupon, který najdete v časopisech. Pro herce z Ulice můžete hlasovat rovněž přes SMS nebo časopis, SMS je ve tvaru TT 4 jméno příjmení, pro herečku je to tvar TT 5 jméno příjmení. Například TT 4 Rudolf Hrušinský nebo TT 5 Hana Maciuchová.

Více podrobností najdete také v podsekci TýTý 2008, podsekci najdete na hlavní stránce. Náš web se letos opět zapojí do TýTý 2008 tím, že vám celý přímý přenost budeme přenášet jako online zpravodajství. Minulý rok jsme v tom měli úspěch, tak proč to letos nezoopakovat. Přímý přenost vyhlášení cen TýTý 2008 bude vysílat TV Nova 18. dubna 2009 od 20 hodin. Toto hlasování je zatím nominační, potom bude finále, kde již bude pět osobností, pořadů a seriálu, kterí v nominacích získají nejvíce hlasů a pak se bude hlasovat znovu. Tak hlasujte a podpořte tak Ulici.

Zpět