Hlavní partner našeho webu chystá proměnu

28.10.2008 17:25

Kuba

Pamatujete si ještě na datum 22. srpna 2008? Ano v tento den náš web pro vás nachystal velkou proměnu webu. Od ledna 2008 funguje na internetu neoficiální web seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, rozhodli jsme se, že budeme společnými hlavními partnery. Pokud jste si všimli, odkaz na web www.ordinace2.wbs.cz najdete i na hlavní stránce v jedné podsekci. Tak se určitě podívejte, tento web je velice dobrý a s velice dobrou návštěvností, já jsem na webu také redaktor.

Již v sobotu 1.11. 2008 se web o Ordinaci 2 stane ještě lepším. Proměna webu na vás čeká ve 20 hodin, ale web bude zavřený skoro celý den, ovšem po tuto dobu bude probíhat chat s redaktory webu, tedy i semnou, určitě se na vás moc těším. A ve 20 hodin to vypukne, nové sekce i nové podsekce, placená verze je již aktivní, celý web dostane nový kabát v podobě úplně nové grafika, kterou již několik týdnů připravuji. A změn bude daleko více.

Srdečně vás tedy zvu na sobotu 1. listopadu 2008 - velká proměna webu www.ordinace2.wbs.cz se blíží. Určitě ale nezapomínejte i na náš web, my pro vás během listopadu chystáme menší úpravy, o těch vám prozradím ale až později.

Zpět