Hledání velikonočních vajíček vás baví

13.04.2009 16:59

Kuba

Když jsem minulý týden spustil na tomto webu velikonoční soutěž o hledání velikonoční vajíček, tak jsem nečekal, že bude mít tak velký úspěch. Do hledání vajíček se pustilo spoustu z vás a desítky z vás, pak všechny vajíčka, která našla poslalo pomocí fomuláře, neposíláte vajíčka, ale pouze kódy. Jeden kód je na jednom vajíčku a takových vajíček je na webu ukryto několik. Kdo najde víc vajíček má větší šanci na výhru.

Do hledání vajíček se pustilo již 15 registrovaných členů našeho fanclubu. Fanclubáci za každý kód získají bod v rámci projektu hvězda měsíce a budou také zařazeni do slosování o malé výhry. Ale do soutěže se nezapojují pouze fanclubáci, ale i neregistrovaní členové. Dalších asi 17 návštěvníků poslalo kódy z vajíček. Zatím pouze pět soutěžících našli všechny vajíčka, ale ostatní jich našly také hodně.

Správně jsem chtěl celou soutěž ukončit již dnes, tedy na velikonoční pondělí, ale protože vás soutěž baví a stále posíláté vítězné kódy, tak jsem se rozhodl celou soutěž o pár dní natáhnout. A ti, kteří se ještě nezapojili se tedy můžou zapojít, třeba hned. Ale soutěž tu nebude pořád, pouze pár dní, předpokládaný konec soutěže je asi tento pátek 17.4. nebo v sobotu 18.4. Tak se určitě zapojte, rozhodně je to pro dobrou zábavu a navíc můžete vyhrát malé ceny, ale zábava je v této soutěži tím hlavním.

Zpět