Hledej rozdíly - novinka na webu

14.03.2009 17:02

Kuba

Náš web má pro vás další novinku, u které se rozhodně nebudete nudit, spíše naopak, pobavíte se, proto také tuto novinku najdete v sekci Zábava. Již teď se tam můžete podívat a novinku našeho webu tam  najdete, tak se rychle podívejte a bavte se.

Hledej rozdíly, ale není úplná novinka. Pokud by jste navštívili náš fanclub (fanclub-ulice.wbs.cz), tak v menu najdete sekci Hledej rozdíly, pokud jste registrovaní členové, tak máte k sekci také heslo a tuto novinku vám rozhodně nemusím představovat, vy ji moc dobře znáte a líbí se vám. Pro fanclubáky tety tato novinka není, je určitě pro vás, pro neregistrované členy.

Princip je jednoduchý, máte k dispozoci na první pohled úplně stejné dvě fotografie, ale jedna je trochu jiná, jsou na ní rozdíly a vy tyto rozdíly musíte najít. Fanclubáci za rozdíly získávají body do projetku Hvězda měsíce, vy body nezískáte proto jsou výsledky přímo v sekci, ale trochu níže než jsou fotky, můžete tedy rozdíly najít a hned se podívat, jestli jste našli všechno a jestli to máte dobře.

Nové fotky sem na webu přidám vždy, až ve fanclubu skončí. První část již ve fanclubu skončila a všichni fanclubáci znají správné odpovědi, proto jsem dal první část i sem na web, až ve fanclubu začne druhá část, tak ještě nějaký čas potrvá, než druhou část dám sem na web a tak to půjde pořád dokola, nejdříve fanclub pak web. Chcete-li tedy hledat rozdíly dříve než ostatní, tak se přihlašte do našeho fanclubu, stále hledáme nové členy.

Zpět