Hvězda měsíce našeho fanclubu bude na chatu

13.04.2009 17:00

Kuba

Náš fanclub má svůj velký projekt, kterým je hvězda měsíce. Všichni fanclubáci můžou síbrat body různými způsoby, třeba diskutováním v diskuzi, vymýšlením anket, posíláním fotek atd. A ten kdo na konci měsíce získá nejvíce bodů, stane se hvězdou našeho fanclubu. Takové hvězdy už máme dvě. Hvězda pak rozhoduje, kdo se objeví na puzzlých ve fanclubu, získá malý dárek nebo má hlavní slovo pokud by došlo ke shodě v soutěži Miss a Missák Ulice.

Druhou, tedy březnovou hvězdou se stal mike63. Můžete si s ním přečíst rozhovor (pouze pro registrované členy) a právě naše hvězda bude hostem zcela speciálního chatu, který se uskuteční již v úterý 21.4. Pokud tedy máte zájem si popovídat s mike63 tak přijďte v úterý do fanclubu. Ptát se můžete na cokoliv co vás zajímavá a otázky se samozřejmě nemusí týkat pouze fanclubu či hvězdy měsíce, ale třeba i seriálu Ulice, jaký má mike63 názor na nějakou postavu, na nějaký děj a tak dál. Ptát se můžete i na jeho osobní život. Mike63 je připraven na různé otázky.

Chat s měsíční hvězdou našeho fanclubu bude probíhat v úterý 21. dubna 2009 od 17:00 - 18:00. Tak se určitě ptejte. A mohu vám slíbit, že tento chat nebude poslední, již brzy se také budete moci ptát přímo admina tohoto webu, tedy mě. :-)) O tom vám, ale včas dám vědět.

Online chat s hvězdou měsíce nebude probíhat v pátek 17. dubna 2009, ale v úterý 21. dubna 2009 od 17 hodin. Děkujeme za pochopení.

Chat byl zrušen, ale nebojte se, určitě bude naplánovaný jiný termín, který by všem vyhovoval.

Zpět