Ilona Svobodová změnila účes

28.08.2008 19:20

Kuba

Herečka Ilona Svobodová známá především nováckého seriálu Ulice, kde hraje roli Jitky Farské změnila svůj účes. S novým vzhledem se objevila na premiéře filmu Velká trojka, diváci tento film uvidí až v neděli, ale tvůrci a herci z Ulice se sešli aby se na film podívali už o pár dní dříve. Účes Ilony Svobodové všechny přítomné velice šokoval. Super.cz byl na premiéře filmu také a Ilonu Svobodovou se jim podařilo vyfotit, fotky můžete vidět i na našem webu a to pod tímto článkem.

Jak komentuje nový účes sama Ilona Svobodová? „Chtěla jsem jen takovou změnu," sdělila super.cz Ilona. Otázka je ale proč taková změna? Rozhodla se tak sama? Nebo ji to poradili tvůrci Ulice a nový účes je tedy kvůli natáčení seriálu? To nevíme, můžeme jen tipovat. Jedno je jisté, pokud se Ilona pro změnu rozhodla sama musela se poradit s tvůrci Ulice, všichni herci mají totiž ve smlouvě napsané, že pokud se sami rozhodnout změnit svůj vzhled bez dovolení tvůrců Ulice, můžou za to dostat i pokutu. Pokud vím, tak se ještě nic takového nestalo, takže určitě i Ilona se domluvila s tvůrci.

Zde už máte fotky.


Obrázek “https://im.super.cz/img/photo/06/22/90-article_v.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.           Obrázek “https://im.super.cz/img/photo/06/22/91-article_v.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.        Obrázek “https://im.super.cz/img/photo/06/22/92-article_v.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Zpět