Jaký bude Silvestr v Ulici a Silvestr s Ulicí

25.11.2009 19:10

Kuba>

https://www.zamecek.info/nove-zamecek/images/banery/silvestr.jpg

Už se nám to blíží, přesně za měsíc již bude po Štědrém dnu a pomalu budeme odpočítávat poslední dny starého roku, tedy roku 2009. Každý pomalu začíná nakupovat vánoční dárky, peče se vánoční cukroví a na městech se rozsvicují vánoční stromy, není divu, vždyť v neděli tady máme první advent, to znamená, že ještě čtyři týdny a jsou tu Vánoce a o týden později Silvestr, na který se většina těší, někdo se možná netěší, to už nechám na vás, ale věřím, že vy se těšíte.:-)

V předchozím článku jste se mohli dozvědět jak to bude s Ulicí na Vánoce. Protože jsem nechtěl psát do jednoho článku o Ulici na Vánoce a na Silvestra, tak jsem to rozdělil do dvou článku a v tomto článku si tedy můžete přečíst jak to bude s Ulicí na Silvestra. Opět se nejdříve poohlednéme za minulostí. V letech 2005 a 2006 vycházel Silvestr na Víkend, Ulice se tak nevysílala. V roce 2007 už byl Silvestr v pondělí a v tento den se Ulice nevysílala.

Ale nelekejte se, Ulice byla, ovšem trochu speciální. Mnozí z vás si určitě na tento speciální díl pamatujete, byl to střihový díl, kterým provázela Vilma Nyklová (paní Obermaierová), ta ze své večerky divákům nabízela nepovedené záběry a legrační scénky z Ulice, hostem Ulice byl také Olda Farský (Ondra Pavelka), lidem se tento díl moc líbil, můžete si ho přehrát v archivu. O rok později, tedy loni 2008 se na Silvestra ve středu vysílal klasický díl Ulice, mohli jsme tak se svými hrdiny oslavit příchod nového roku.

A teď se píše rok 2009 a i letos na poslední den v roce pro nás TV Nova připravila nekonečný seriál Ulice a to hned ve dvouch vydání. Poprvé ve známém čase to bude klasický díl Ulice, pak bude přestávka a Ulice se znovu ohlásí ve 21:15 se svým speciálem nazvaný Ulice - Vypečený Silvestr, ve kterém se nám postavy z Ulice představí v zcela jiné roli, uvídte je jak tančí a zpívají a to bude určitě pěkná podívaná. Na koho se můžete těšit v tomto speciálu si můžete přečíst v Aktuálních dílech. Ještě malá připomínka. Tento speciál se bude vysílat v rámci projektu Mejdan roku z obýváku, který celý silvestrovský večer bude vysílat TV Nova a uvidíte různé speciály pořadů TV Nova.

 

31.12. 2009 na TV Nova

18:35 >> Ulice
19:30 >> Televizní noviny
20:00 >> Mejdan roku z obýváku
(21:15) >> Ulice - Vypečený Silvestr

Zpět