Je tu další online chat, tentokrát s Vasilem

14.06.2009 22:47

Kuba

https://www.ceskatelevize.cz/specialy/nemocnice/obr/fotky/jaskow-s.jpg

Na zítřejší odpoledne je pro vás připravený další online chat s hercem ze seriálu Ulice. Naposledy se na chatu objevil Pavel Nečas (již zesnulý barman Vráťa Kovář) a zítra bude online odpovídat na vaše otázky herec Robert Jašków (Vasilij Ševčenko, o kterým zatím nikdo neví jestli vůbec žije nebo je už mrtvý), můžete se ho na to zeptat.

A taky se určitě ptát budete, je to otázka, na kterou málokdo zná odpověď a spoustu divákům Ulice tato otázka vrtá hlavou. Co je vlastně s Vasilem? Opravdu ho jeho gorily zastřelili? Nebo ho jen odvedli například do zahraničí? To uvidíme až v dalších dílech našeho oblíbeného seriálu. Herec Robert Jašków nehraje v Ulici od začátku, ale získal si spoustu věrných fanoušků, i když není původem Rus, tak svou roli zvládá skvěle. Naučil se dokonce skvěle ruský přízvuk, asi tak jak Tereza Bebarová, která hraje Světlanu Nyklovou. Robert Jašków byl naposledy online 14. ledna tohoto roku, to byla jeho postava Vasilij Ševčenko ještě svobodný muž, od té doby se ale hodně změnilo a "jeho" Vasil se oženil s Ingrid Šmídovou (nyní Ševčenko). Zdálo se, že by mu to s Ingrid mohla klapat, dokonce se spolu chtěli odstěhovat do ciziny, vše bylo naplánované, ale nakonec se vše změnilo a teď Ingrid neví, jestli její muž už není dávno mrtvý.

Určitě si tento chat nenechte ujít, podle mě bude velice zajímavý a spousta otázek bude hlavně na páteční střelbu v Milénium. Ovšem, jestli herec Robert Jašków něco málo prozradí, není jisté. Třeba něco nakousne, uvidíme. Pokud si nechcete nechat ujít tento chat, tak přijďte zítra, tj. v pondělí 15. června ve 14 hodin na web ulice.nova.cz, kde chat bude probíhat, ptát se můžete již teď a to zde.

Zpět