Již potřetí online zpravodajství z ankety TýTý 2009

22.03.2010 19:44

Kuba>

Stalo se to již takovou tradicí a i letos vás o tuto tradici nepřipravíme. O co jde? O online zpravodajství z ankety TýTý 2009, které i letos bude probíhat na našem webu v rámci přímého přenosu z předávání televizních cen TýTý. Poprvé se toto online zpravodajství objevilo na našem webu v roce 2008, kde jsme online sledovali TýTý 2007, u našich návštěvníků to mělo úspěch, proto jsem i loni tuto "akci" zopakoval a světe div se, mělo to ještě větší úspěch než v roce 2008, loni jsme sledovali TýTý 2008.

Proto o velmi úspěšných dvou online zpravodajství jsem se rozhodl, že i letos budeme přímo pro vás sledovat online celý přímý přenos. Letos jsme již jedno online zpravodajství měli a to z ankety Anno 2009, které původně měl dělat kolega z webu ordinace2.web.cz (náš hlavní partner), domluvili jsme se, že si to lesto vymněníme a já si "vezmu" Anno a koga z webu o ordinaci si "vezmu" TýTý. Bohužel z časových problémů bude i TýTý na našem webu.

Vy celé online zpravodajství můžete sledovat již tuto sobotu, tedy 27. března 2010 od 20 hodin. A pro koho je online zpravodajství určené? Pro ty, kteří se například nemůžou dívat v televizi, nebo se dívají, ale zároveň by si rádi přečetli i jiné názory na dění v televizi a hlavně pro ty, kteří vůbec nebudou doma a například druhý den by ráději zjistili, jak to vlastně na předávání cen vypadalo, tak i pro tyto návštěvníky zde celé online zpravodajství již zůstane, stejně tak jak zde stále je zpravodajství z Anno 2009.

Do našeho online zpravodajství se můžete opět zapojit i vy, já se na vás těším v sobotu večer a věřím, že jako vždy budete i vy online v naší diskuzi a přímo diskutovat o oceněných. Při Anno se strhla celkem zajímavá diskuze, gratulace létali všude, takže věřím, že i při anketě TýTý 2009 budeme mít co slavit, přeci jen, Ulice má tři nominace (Hana Maciuchová, Rudolf Hrušinský a seriál Ulice) proto stále hlasujte, máte čas ještě do pátku do půlnoci.

Zpět