Již zítra další online chat - s Mirkem

16.04.2009 22:56

Kuba

Obrázek “https://mm.denik.cz/22/bf/tv_star_josef_navratil_denik_clanek_solo.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Tento týden si již po druhé budete moci povídat s hvězdou seriálu Ulice. V úterý byla online na chatu na ulice.nova.cz Miriam Hejlová, neboli herečka Hana Maciuchová a již zítra bude online další herec a to Pepa Navrátil, který v Ulici hraje Mirka Toužímského. Pepa se tak stává úplně nejmladší hvězdou co kdy byla na chatu na ulice.nova.cz. Předběhl tak Kubu Farského.

Jméno Mirka Toužímského můžete v Ulici slýchvat poměrně dlouhou dobu, v Ulici se objevil i se svou seriálovou sestrou Emou v době, kdy se do dětského domova dostal Franta Hrubý a tato trojka se stala velice dobřími kamarádi. Mirek byl v podstatě bezproblémový malý kluk a nikdy s ním nebyly žádné velké problémy. Kamarádská trojice se ale po čase rozpadla a to tehdy, když odešel František k Bedřichovi a Aničce. Mirek s Emou tak zůstali sami bez Franty. Po čase se, ale Mirkův otec rozhodl, že si ho vezme do své péče, zůstala tak úplně sama jen Ema, ale ne na dlouho. Do péče si ji vzali Liškovi a Ema se tak opět dostala k Frantovi. Ale co Mirek? Otec už ho nechtěl, bil ho. Mirek utíkal z domova a skončil opět v dětském domově. A z dítěte, se kterým nebyly jsou problémy se stal kluk, který má problémy jeden za druhým. I v dnešní Ulici napáchá dost problémů a trest ho nemine a nebude vůbec mírný.

Jak se bude dál vyvíjet Mirkova postava, jestli se vůbec bude dál objevovat v Ulici se můžete ptát již zítra, tj. v pátek 17. dubna 2009 od 13 hodin. Na vaše zvídavé otázky a to nejen o seriálu Ulice, ale třeba o osobním životě se těší herec Josef Navrátil, který hraje Mirka. Pokud tedy máte zájem popovídat si z nejmladším účastníkem chatu na ulice.nova.cz, tak se rozhodněte zítra ptejte, nebo se ptejte již teď a to prostřednictvím formuláře, který najdete zde.

Zpět