Kratší nohy i silnější lýtka na molu. Ulice vyrazila

22.09.2009 19:34

Kuba

Hana Macuichová sklízela velký potlesk.

Seriál Ulice sleduje pravidelně hodně přes milion diváků. Hrdinové jejich oblíbených příběhů si počátkem tohoto týdne vyzkoušeli novou roli manekýnů a manekýnek v pražském hotelu Ambassador. Cíl byl jasný. Vydělat co nejvíc peněz.

Charitativní přehlídka s dražbou modelů předních českých návrhářek měla přinést peníze na podporu neziskové organizace Bílý kruh bezpečí, která pomáhá mimo jiné obětem stalkingu, tedy soustavného pronásledovaní, vyhrožování a fyzického napadání, které zažívá i jedna z hlavních postav Ulice.

"Každý z nás se může někdy ocitnout v situaci, která se mu zdá jako z románu," řekla herečka Ljuba Krbová, která předváděla návrhy Alexandry Pavalové a Ivany Šafránkové. Další modely nabídly například Martina Nevařilová či Ivana Follová, jejíž práce prezentovaly v minulých dnech i opravdové modelky na jiné charitativní akci na podporu žíznících a umírajících obyvatel rozvojových zemí.

 ČTĚTE TAKÉ: Kobzanová dražila šaty. Křížkovou nabízeli celou

Modely byly stejně důležité jako ti, kteří je předváděli.Přehlídka v Ambassadoru se Nově vydařila. Přítomní ocenili odvahu herců, kteří mají nějaký ten rok i kilo za sebou, nejen potleskem, ale také sáhnutím do peněženek. Dražba, které svojí účastí na molu pomohli i Rudolf Hrušínský, Jaroslava Obermaierová, Ilona Svobodová či Patricie Solaříková, vynesla přes 280 tisíc korun.

Hlasitý potlesk sklízela opakovaně Hana Maciuchová, které podobně jako ostatní předváděla jak usedlejší modely, tak věci rozevlátější a uvolněnější. V pestré přehlídce návrhů dostaly hodně prostoru například legíny pod sukněmi a diváci oceňovali i vtípky řady účinkujících.

Foto: Nova

tyden.cz

Zpět