Letní režim pomalu končí, co nás čeká od září?

16.08.2010 16:37

Kuba>

Pokud se podíváte do kalendáře nebo na datum vydání tohoto článku, tak zjistíte, že jsme přesně v polovině měsíce. Pro žáky a studenty už tak zbývají pouze dva týdny prázdnin, některým možná začíná dovolená nebo naopak končí a nastupují do práce. Učitelé, kteří měli dovolenou stejně jako žáci už nastupují do práce, protože pro ně nejsou prázdniny tak dlouhé jako pro žáky. No a pomalu a jistě končí také letní režim na našem webu, který začal na konci června.

Přes léto jste na webu mohli vidět spoustu speciálů, které vás bavili a bedlivě jste je sledovali. Velmi se vám zalíbil speciál Patří k sobě, kde jste se možná i díky nám dozvěděli, kdo z Ulice k sobě vůbec patří. Oblibu měl také speciál Zpátky do minulosti, hlavně tedy fotky z první sezóny Ulice. No a hlavně nesmíme zapomenout na velkou letní soutěže Prázdninové pexeso. Vše samozřejmě i nadále ještě funguje, u Prázdninového pexesa právě probíhá poslední kolo.

Do konce tohoto týdne ovšem všechny letní speciály i velkou soutěž ukončím, před námi jsou tedy poslední vydání speciálů a v pondělí 23.8. vše skončí. Ovšem i po skončení zde všechny speciály i nadále zůstanou, takže si je budete moc přečíst třeba i napodzim, jen už nebudou nová vydání. Důvodem ukončení letního režimu je Akce: "Kulový blesk" zatím vám ovšem stále nemohu prozradit o co se bude jednat. Dalším důvodem je samozřejmě Ulice, která už dnes startuje (zatím reprízy) a za 14 dní nás čeká premiérová šestá sezóna.

Novinky od září

Každý rok jsem pro vás vždy připravil nějakou novinku a i letos na podzim budou nějaké novinky. Ud od oslavy našich naroznin (23.8.) se můžete těšit na velkou změnu, ale ta žádné novinky nepřinese, vše pak odstartuje až od září (možná konec srpna). První novinkou bude rubrika Tvůrci Ulice, ano tato rubrika už zde je, ale od září bude mít změnu. Už příští týden si budete moc přečíst další tvůrce Ulice a od září si budete pravidelně tvůrce více představovat, těšit se tak můžete na životopisy režisérů, producentů atd. Od podzimu se tedy nebudeme věnovat jen hercům, ale také tvůrcům Ulice.

Další novinka je nazvaná TV Nova. Tato novinka nebudou úplně společná s Ulicí, ale především s TV Nova. V každém vydání (asi po týdnu) vám představím vždy jeden pořad či seriál TV Nova. Dozvíte se tak, co můžete sledovat kromě Ulice na TV Nova. A poslední novinkou bude nová velká soutěž typu Nej postava, ale v daleko větších rozměrech. O této soutěži vám zatím nemohu více prozradit, soutěž odstartuje asi v polovině září, možná dříve, možná později.

Jinak na webu zůstává vše při starém. Věřím, že nás tedy budete navštěvovat i nadále a i nadále se budete s našem webem nejen bavit, ale i "vzdělávat" díky stále novým informacím o vašem oblíbeném seriálu Ulice.

Zpět