Lída Farská bude zítra online na chatu

06.05.2009 22:52

Kuba

https://img.osobnosti.cz/foto/jana-birgusova/N175082-aeba2.jpg

Lída Farská, respektive její představitelka herečka Jana Birgusová si s vámi bude zítra odpoledne povídat pomocí online chat na oficiálních stránkách seriálu Ulice ulice.nova.cz. Již teď se na vás Jana Birgusová moc těší a je připravena odpověděť na spoustu vašich otázek, je jasné, že většina otázek se bude týkat Ulice a dá se předpokládat, že spousta otázek bude také na téma stalking.

Ano, Jana Birgusová prošla nejdramatičtějším natáčením za celou svou existenci v Ulici. Byla unesena Vladimírem Kukačkou a jde ji o život, stejně tak půjde i život její matce Jitce Farské. Lída vždy Vladimírovi věřila, byl to on, který ji pomáhal, když dělala příjimačky na vysokou školu, brala ho jako člověka, se kterým si mohla vždy skvěle popovídat. Všichni Kukačku odsuzovali, ona ho bránila. Později sama zjistila co je zač, ale i přesto se s ním setkala, to ale udělala chybu a když nepřistoupila na Kukačkovi podmínky, tak na ni vytáhl zbraň a zatáhl ji do svého auta. Lídě tak jde o život. Lída, tak poznává, jaký doopravdy Kukačka je, že není tak zcela v pořádku. Ptejte se tedy i na toto téma, jak se něco takového Janě Birgusové natáčelo, prožila něco podobného? Určitě se ptejte.

Jana Birgusová v seriálu Lída Farská, dcera Jitky a Oldy Farských bude online na chatu už zítra, tj. ve čtvrtek od 13 hodin. Pokud si tedy chcete přímo psát s herečkou, tak zítra určitě přijďte, kdo nemůže, tak nezoufejte, jako vždy můžete svou otázku poslat kdykoliv chcete a to třeba hned teď, stačí využít formulář, který najdete na ulice.nova.cz, nebo klikněte zde.

Zpět