Lída s Monikou bude zítra ve Snídaně s Novou

20.09.2009 14:14

Kuba

https://archivnova.cz/img/snidane_s_novou_a.jpg

Asi tak jednou za týden, maximálně jednou za 14 dní je jedno z témat ranního pořad Snídaně s Novou seriál Ulice. Moderátoři Snídaně si do studia pozvou známé osobnosti, kteří mají něco společného s Ulicí, většinou to samozřejmě jsou samotní herci či herečky a občas do studia zamíří i tvůrci Ulice, jako například šéfproducent seriálu Michal Reitler, režiséři a další. Například minulý týden to byla i prezidentka Bílého kruhu bezpečeí a módní návrhářka, mluvilo se totiž o charitativní, módní přehlídce Ulice.

Zítra do studia Snídaně s Novou přijdou dvě mladé, krásné herečky. Pozvání od moderátorů Marty Ondráčkové a Pavla Svobody přijali herečky Anna Fixová a Jana Birgusová, tedy seriálové sestry Monika a Lída Farská. Moderátory samozřejmě nejvíce bude zajímat, jak se seriálové postavy budou v ději dále vyvíjet, najdou si obě sestry partnery? Budou i nadále "zaclénět" svým rodičům? Moderátoři si jistě na podobné otázky budou ptát, ale jestli herečky odpoví bude záležet na nich, ale moc toho určitě neprozradí, protože nesmějí.

Řeč, ale bude také o připravované již zmiňované charitativní, módní přehlídce, protože obě herečky jak Anna Fixová, tak Jana Birgusová na přehlídce vystoupí a každá předvou jeden z modelů, takže otázky budou směřovat i na tuto charitativní událost, která je spojená se startem páté sezóny seriálu Ulice. Jak se obě herečky na tuto akci připravovali a jak se cítí jako modelky? I na toto se budou ptát moderátoři Snídaně s Novou. Rozhovor bude dokonce rozdělen na dvě části.

První část rozhovor začne v 7:45 a druhá část bude pokračovat o půl hodiny později, tedy v 8:15, pokud se ráno nemůžete dívat, tak si Snídani s novou ještě v ten den můžete přehrát ve videoarchivu na nova.cz. Odpoledne pak určitě nezapomeňte na online zpravodajství z módní přehlídky na ulice.nova.cz, kde bude také probíhat online chat se všemi, kteří se charitativní, módní přehlídky zúčastní, na chatu tedy na chvíli budou i Anna Fixová a Jana Birgusová, zítra se tedy můžeme těšit na velkou dávku Ulice. Ráno ve Snídani, odpoledne na chatu a večer v 18:30 při televizi.

Zpět